Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

19 Синя Буря – КАУАК (CAUAC)

Размер на шрифта: a a a

19 Синя Буря - КАУАК (CAUAC)
(кин 19, 39, 59, 79, 99, 119, 139, 159, 179, 199, 219, 239 и 259) 

Ускорява и подчертава силата на самосъзиданието

Енергия - Силата на само-възстановяване
Посока - Запад
Стихия - Вода
Чакра - коренна
Приема информация от - кутрето на левия крак

Митология: Разбирайки, от какво трябва да се освободи, човекът опознава пречистващата сила на времето, пречистващата буря. След като човека си е взел поука от опита си, процесът на пречистване става полезен за него. Той престава да се страхува от бурята, защото разбира, че Боговете са му изпратили изпитание.

Качествени характеристики, които се заработват от печата: Пречистване, преобразуване, трансформация, телепатия, инициация, чувство освобождения, свобода.

Тълкуване на символа: Когато времето се променя и буреносните облаци се сгъстяват, всичко изглежда мрачно и безжизнено. Но струва ли си да се отчайваме? Това е пречистващата буря. Тя, пречиства небето, земята и въздуха. Светкавиците и гръмотевиците обединяват небесата и земята. Това вечно преобразуване е трансформация. След бурята мрака се разсейва, а земята отново се превръща в живо същество. Слънцето се завръща и започва нов живот. Бурята ни предизвиква със съмненията, хаоса, драматизиране на собствените чувства. Тя укрепва вярата ни в собствения духовен водач, в промените, засилва възприемчивостта и чувствителността ни.

Печат за деня: В този ден ние неочаквано можем да почувстваме как над главата ни се събират буреносни облаци на страха от промените. Възможно е днес да  разберете, че сами сте създали множество проблеми. Всичко е било за да прикриете някак си своите страхове, следвайки илюзиите си. С помощта на Бурята вие можете да се научите да регулирате личните си пречистващи процеси на обновяване взаимоотношенията в семейството си, или на работното място, или просто да работите над себе си. Достатъчно е да насочите енергията на Кауак в желаната посока.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Откъде се взе у мен този страх от неизвестността?
2. Зная ли, че сам си създавам проблеми, защото постоянно си заравям главата в пясъка?
3. Мога ли да преодолея хаоса, който се е настанил в душата ми?
4. Оправдани ли са моите съмнения?
5. Искам ли промяна и обновяване?

Личен печат: «Не е човек, а гръм и мълния!» - казват за родените под знака на Бурята. Голяма часто от тях по природа са актьори и комици – те наистина се чувстват на сцената като у дома си. Тук те се освобождават от емоционалното напрежение, точно както от буреносния облак може по всяко време да избухне гръмотевица.
Те могат за продължително време да съхранят лошото настроение и раздразнението. Освен това са склонни да драматизират ситуациите и ролите си в тях. Те са надарени с духовен потенциал, който им е нужен за пречистващите процеси. Приемайки тези процеси, те канят всички. Те са катализатори на нашето обновяване, на нашата трансформация – дават ни енергия за този процес.

Задачи:
1. Да бъда катализатор, ускоряващ процесите на преобразуване.
2. Да инициирам пречистване.
3. Да се науча да бъда свободен.
4. Да се науча да контролирам своите енергии – да ги освобождавам, така ще пробудя в себе си Бога на Гръмотевицата – да запомним това!
5. Да развия физическото, ефирното и емоционалните си тела до висше ниво, за да издържа на силата, само-пораждаща творческата енергия, идваща на земята и от земята. В момента на получаването на енергията е необходимо да запазим връзката Небе - Земя.

Чрез този Печат човечеството се трансформира в пречистващия процес и се подготвя да получи енергията на Свободата, Любовта и Божествената Мъдрост.

Девиз: Аз нося в себе си само-генериращата се свобода на моята енергия и енергията на моята свобода.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 19 Синя Буря – КАУАК (CAUAC)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.