Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

20 Жълто Слънце – АХАУ (AHAU)

Размер на шрифта: a a a

20 Жълто Слънце - АХАУ (AHAU)
(кин 20, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200, 220, 240 и 260) 

Осветлява и подчертава силата на огнената вселена

Енергия - Силата на Космическата Любов
Посока на светлината
 Юг
Стихия - Огън
Чакра Коронна
Приема информация от големият пръст на дясната ръка

Митология: Радостта на човека, който види Слънцето след буря е велика. Тази Слънчева светлина ни помага да живеем на Земята.

Качествени характеристики, които се заработват от печата: Щастие, късмет, единство с Бог, цялостност, безусловна любов, езикът на Слънцето, съвършенство, просветление и ново начало. 

Тълкуване на символа: Това е кръговратът на развитието, божественото единство, любовта, единния пра-океан. Ахау ни дава предизвикателствата на самоограничаване и малодушие, учи ни на проницателност, способност да обичаме и да изразяваме любовта си. Този Печат е символ на Божествената Любов на Мъдростта, Единство на всички творения на Бога, Цялостност на Света, завръщане към Източника на Светлината.

Печат за деня: Ахау не признава никакви прегради. Вселената и самият Създател не приемат никакви условности, те не позволяват да им се диктуват каквито и да е условия, защото Слънцето свети винаги за всички еднакво. Това е времето за да станем по-търпеливи, да уважаваме хората, а не да им оказваме натиск, да не ги обвиняваме във всички смъртни грехове. Ахау ни казва, че е време да се обичаме, без да искаме нищо в замяна.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Любовта ми към света ли е това, което ми диктува какво да правя за себе си и другите, или правя всичко по задължение.?
2. Плаши ли ме понякога неописуемата лекота, с която ми се решават всички дела?
3. Позволявам ли си, да разкрия светлите страни на моя характер?

Личен печат: Ахау-киновете са многостранни хора, надарени с дълбоко идеалистично чувство. Да живеят с лекота в битието – това е тяхното кредо, което много често предизвиква раздразнение в обкръжението им. Тези хора често губят почва под краката си. Губят, но намират източника на тайните мистични знания. След това отново се радват на живота, наслаждават се на всеки миг. За тях страданието е знак за това, че те трябва бързо да придобият нови знания, за да се обновят и трансформират.

Задачи:
1. Да получа и изразя силата на просветление.
2. Да се науча да обичам, без да очаквам нищо в замяна.
3. Да се науча да посрещам несгодите с гордо вдигната глава, да страдам - усмихвайки се.
4. Да развивам своята проницателност и да помагам на другите да виждат невидимото.
5. Да разкривам и постоянно да поддържам в себе си източника на Божествената Любов, озарявайки с него всички от обкръжението си.
6. Да показвам на всички пътя на Възнесението чрез Просветление.

Жизнената сила идва от изразяване на силата на любовта към всеки и във всичко.

Чрез слънчевия Печат Ахау човечеството придобива Слънчев Разум, Мъдрост и разбиране за Битието, постигане и пораждане на Пълния Цикъл на образуване на Разума на Светлината.

Девиз: Аз съм Вселенския Огън - горивото за възнесение на Моята Планета.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 20 Жълто Слънце – АХАУ (AHAU)

Жълтото Слънце Ахау е 20-ят Печат от календара на Маите (Цолкин/Tzolkin). С него завършва цикълът на развитие на съзнанието и се преминава на следващото ниво.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.