Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 8: ГАЛАКТИЧЕСКИ ТОН на ЦЕЛОСТТА (УАШАК)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 8: ГАЛАКТИЧЕСКИ ТОН на ЦЕЛОСТТА (УАШАК)

Живея ли според вярванията си?

Действие: Моделиране

Сила: Хармонизиране

Същност: Сплотеност

Характеристика: Придобиване на сила, Галактическа мрежа, Път на единното сърце

Основно значени на тона: Синхронизирайки каналите на настройката, ние придобиваме цялостност. Ние хармонизираме нашите действия с това, което олицетворява Висшата истина. Тон 8 ни учи как да моделираме цялостността на нашите реалности, как да живеем в хармония с обкръжаващия ни свят и с другите хора. Това е преход към следващия етап на развитие, за да се установи връзка със Света на езика на хармонията, това е самото себе-представяне в обкръжението на по-високите вибрации. Тон 8 е Енергията на създаване и повторно формиране на цялостната структура. Външният свят започва да разбира формата, пречистена вследствие на постоянното въвеждане на намерението за еволюция и развитие. Става отново откриване на границите между Духа и Формата.

Хората с тон 8 харесват занимания с много неща наведнъж и винаги са готови за откриване на новости, стремят се да разберат много аспекти на реалността.

Хармоничен резонанс - Пронизан от хармонията на единното сърце, ти пееш песента на екстаза. Присъедини се към песента, която ще събуди съня!

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.