Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 9: СЛЪНЧЕВ ТОН на НАМЕРЕНИЯТА (БОЛОН)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 9: СЛЪНЧЕВ ТОН на НАМЕРЕНИЯТА (БОЛОН)

Как да реализирам намерението ми?

Действие: Осъзнаване

Сила: Пулсиране

Същност: Намерение

Характеристика: Завършеност, Разширяване, Майсторство, Глобални времеви цикли, Осъществяване, Велик/Висш замисъл

Основно значение на тона: Хармонизацията и цялостността водят към осъществяване на намерението. Намерението е горивото, с помощта на което става възможно висшето проявление. Да се подценява силата на намерението е сериозна грешка. С дешифрирането на своите истински намерения, вие можете да видите и разберете своите най-задълбочени аспекти. Тон 9 ни учи че, за да задейства механизма на осъществяване на намеренията, ние, осъзнавайки го, сме длъжни да съобщим за това на Света. Необходимо е да предадем този вибрационен жизнен импулс, тогава Космоса ще ни  възприеме и ще реагира правилно спрямо нас. Най-трудното тук е честно да си признаем пред себе си за истинското ни желание, което ни мотивира в извършването на определени действия. Необходимо е да бъдем честни със самите себе си. Енергията на тон 9 ни дава да разберем, че всичко е взаимно свързано, че космическия ред от събития определя, кои сме ние и какво се случва с нас. Това се отнася за всички направления на силата на развитие, позволяваща на заложеното намерение да съзрее. Изпълнете своето творение със светлина и тогава то ще засияе!

Хората с тон 9 са надарени със сила и се отличават с постоянството на своите убеждения. Те са майстори в постоянството за продължаване и завършване на делата. Те притежават качеството да пестят и съхраняват енергията, разпределяйки я така, че проекта да бъде завършен, без значение колко време ще е нужно за това. Това е Енергията за завършване на целта. Освен това, тази Енергия  носи в себе си тенденцията за потапяне на човека в мрачни мисли и депресия. Ако това се случи, то няма да има завършване! Парадоксално е, че въпреки огромния потенциал за завършване на начинанието, човек може да не направи нищо, ако е отдаден на лошото настроение. А това, на свой ред, го прави още по-мрачен. Необходимо е да се знае и да се вярва, че точно ти си този, който стои на прага на реализацията на творческата идея, така че да позволиш на това да се случи!

Велики цикли - Нишка на висшия замисъл в паното на светлината, изтъчи своята шарка на стана на великите цикли.

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.