Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

03 Синя Нощ – АКБАЛ (AKBAL)

Размер на шрифта: a a a

03 Синя Нощ - АКБАЛ (AKBAL)
(кин 3, 23, 43, 63, 83, 103, 123, 143, 163, 183, 203, 223 и 243)  

Мечтае и подчертава силата на изоставянето

Посока - Запад
Стихия - Вода
Чакра - Слънчев сплит
Цвят - Син
Приема информация чрез безименния пръст на дясната ръка

МитологияАкбал означава нощ, тъмнина, в която се сливат един с друг женската Енергия на Дракон/Имиш и мъжката Енергия на Вятър/Ик, за да се зачене новото. Това са и предродилните мъки на Света. Това е материята, от която са построени всички живи същества, това е Светът на абсолютно всички възможности. Акбал е портал в другия Свят, това е умението да се обединят в ежедневния живот всички равнини на битието: тяло - дух - душа, съзнание с подсъзнание. 

Качествени характеристики: Интуиция, Ясни сънища, пътешествие вътре в себе си, поглед, обърнат навътре в душата, усещане за тишина.

Тълкуване на символа: Акбал ни открива собствената същност. Това е мястото, където имаме правото да се върнем по всяко време. Това е полето между нивата на човешките емоции и чувства. Всяка граница между «тогава» и «сега», «действително» и «възможно», насън и наяве, мечта и реалност Тук се размиват в едно нашето съзнание, побиращо в себе си безкрайността на Абсолюта. Акбал дава енергия за борба с депресии, само-обвинения, само-разобличения, страх от промени, страх от собствените духовни пропасти. Акбал ни учи как да чуваме тишината, да се наслаждаваме на творчеството, да не се поддаваме на пристъпите на самокритиката, да се отнасяме с внимание към света. 

Печат за деня: Акбал ни кани да помечтаем наяве и да се насладим на този процес. Това оцветява разноцветно нашето ежедневие. Акбал ни дава възможност да узнаем и разберем своя страх пред неизвестното, а ако искаме да узнаем своята същност, да разберем кои сме, Акбал ще ни помогне. Акбал прави интуицията ни по-фина, изостря я и оздравява канала за връзка с нашите висши Аз-ове. 

Над какво си струва да помислим този ден: 
1. Какъв е моят свят на съновиденията? Каква информация ще привнеса в своята реалност?
2. Мога ли да мечтая наяве, за да подобря собствения си живот, или мечтите за мене са само начин да избягам от реалностите в ежедневието?
3. Чувствам ли себе си като у дома?
4. Считам ли собствения си свят за неизчерпаем източник на възможности, благодарение на които мога да създам в себе си своята реалност.

Личен печат: Основното е равновесието между съзидателните и подсъзнателните светове. Хората от този знак са дарени със стремеж към духовна и физическа стабилност, към уют в дома, семейството, на работата. Своята енергийна слабост те попълват с творчески идеи и интуитивни съвети. Повечето от тях са много консервативни, логични и надарени с удивителни организаторски таланти. Те не се отказват от удоволствието «да отидат навътре в себе си», да размишляват за смисъла на живота. Понякога това ги довежда до ментална блокада, човекът потъва в дълбините на безпомощността и чувство за безмисленост на съществуването.

Задачи:
1. Да се научи да живее в хармония със самия себе си, във всички ситуации да бъде спокоен и уравновесен.
2. Да се научи да се доверява на своята интуиция.
3. Да се научи да въплъщава мечтите си в живота, дори и да бъдат измамни за нашия разум.
4. Да се научи да вижда отвътре.
5. Да приема всичко, което му изпраща съдбата с благодарност.
6. Да се научи да съставя и прилага намеренията си в реалния живот, да ги сподели с околните и тогава изобилието ще  е налице.

Мечтите дават Жизнена енергия. Чрез Акбал формата се изпълва с енергиите на Духа.

Девиз:Интуицията ни открива порталите на мечтите в света на изобилието.

Бог-покровител: Бог на подземния Свят и пра-богинята Мам.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 03 Синя Нощ – АКБАЛ (AKBAL)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.