Публикации / Единици на времето / Галактически Тонове

ТОН 10: ПЛАНЕТАРЕН ТОН на ПРОЯВЛЕНИЕТО (ЛАХУН)

Размер на шрифта: a a a

ТОН 10: ПЛАНЕТАРЕН ТОН на ПРОЯВЛЕНИЕТО (ЛАХУН)

Как да усъвършенствам това, което правя?

Действие: Произвеждане

Сила: Усъвършенстване

Същност: Демонстриране

Характеристика: Намерение, Мотивация, Истинска идентичност, Фундамент на Висшата същност, Синхронизирано проявление

Основно значение на тона: След мобилизацията на намерението идва неговото проявление. Всичко, което се проявява в нашия живот е резултат от използването на свободната воля. Нашата воля настроена ли е към Божествената Воля? Тон 10 ни учи да се стремим към усъвършенстване на всичко, което сътворяваме. Нашата задача е да осъзнаем, че нашата воля е свързана с волята на Бог, да вярваме, че всичко, което се случва и всичко, което сътворяваме е следствие от тази връзка, и най-вече, че сме отговорни пред Бог и всичко случващо се в Космоса и на Земята за това, което правим (да поемем отговорност за действията си, означава да се отчетем за делата си, а информацията-отчет идва от нашето тяло, независимо от това дали ние искаме това или не). И следващото наше проявление (следващо действие) се съгласува с предишните и с Божествените Планове, в безупречността и съвършенството, на които сме длъжни да вярваме. Този тон изразява силата на магическото проявление на творческото намерение. Тежката материя и информацията, преминавайки през енергията на тон 10 стават знания и практически навици, проявяващи се във физическата реалност. Двата свята се сливат в едно. Тон 10 ни дарява с тази магическа способност да изберем какво точно е нужно, за да се създаде външния образ/изображение и да се фокусираме върху него, именно тогава вълшебният образ се проявява. Когато човекът е избрал направление, концентрирал се е върху творческата цел, всичко, което е необходимо за въплъщението се привлича от само себе си. Тук ни дебне една опасност - ако творим, без да имаме чисто намерение и мотивация. Задайте си въпроса – защо ви е нужно всичко, с което се захващате? Съответства ли то на върховните ви виждания и вашата вътрешна истина? Ако не направите това, рискувате да изгубите магическата си творческа сила и да останете без нищо. Важно е да задържите концентрацията си върху изображението, докато творческия процес не завърши.

Проявление - Ключ към истинската идентичност във всички светове, отключи портите към Великата мистерия, която се проявява чрез теб!

Забележка: Вертикалният строеж на Цолкин е основан на 13-те стълба от числа, представени чрез точко-чертичната система, като цифрата 1 е една точка, цифрата 2 е две точки, цифрата 5 е една чертичка, цифрата 6 е една чертичка и една точка, цифрата 13 е две чертички и три точки. Всяко число съответства на определена функция на радиорезонанса, и е едновременно и пулсация и лъч. Тези пулсации имат определени качества и се наричат Тринадесет Галактически Тона на Творчеството

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.