Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

06 Бяла Смърт – КИМИ (CIMI)

Размер на шрифта: a a a

06 Бяла Смърт (Връзка между световете) - КИМИ (CIMI)
(кин 6, 26, 46, 66, 86, 106, 126, 146, 166, 186, 206, 226 и 246) 

Изравнява и подчертава силата на смърта

Енергия - Сила на отговорност, обезщетение (компенсация).
Посока - Север.
Стихия - Въздух.
Чакра - Гърлена.
Приема информация от втория пръст на десния крак.

Митология: Смъртта и живота са заедно във вечен кръговрат на световете, живите същества и различните реалности. Всичко, което излиза от подземния свят е длъжно да се завърне там. Кими е съединител на подземния и небесен свят.

Качествени характеристики, които се заработват с печата: умение да отдава, да се освобождава, окончателен изход (без завръщане), смирение, прощаване и прошка, стремеж към ново развитие, съвършенство.

Тълкуване на символа: Раждането е начало на смъртта. Кими е вечният странник/пътешественик между световете, той е велик освободител от това, което е престанало да служи на живота и развитието, той е прощаване с миналото и откриване на новото, носител на живот. Кими отхвърля предизвикателствата на страха от смъртта, постоянния самоконтрол, борба и съпротивление към унижението, безрадостното съществуване, зациклеността. Кими носи промените като шанс за изменение, носи познанието за освобождаващата сила на смъртта, прошката и смъртта - тези велики мостове към другите светове. Кими е мост, коридор между «свят- антисвят», «добро-зло», «бяло-черно» и т.н.

Печат за деня: В ден с печат Кими може да се окажете в ситуация, когато ще станете съвършено наясно от какво е нужно да се освободите, какво ви разрушава, в този ден може да почувствате страх от смъртта. Кими ще ни покаже къде сме зациклили, към какво се придържаме и от какво да се освободим.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Кое е това, което ме плаши и с какво аз асоциирам думите «смърт, прошка, саможертва»?
2. Мога ли аз да разглеждам смъртта като символ за освобождаване?
3. Каква е истинската причина за моите панически настроения?

Личен печат: Хората с този печат са получили като подарък лек характер, но те много бързо изпадат в меланхолия, подложени са на депресия по-често от другите. Първото нещо, което забелязват в живота е трагичното, негативното. Добрите неща са след това. Те повече от другите хора са зависими от материалното благополучие, боят се от глобалните промени. Интересуват се от философия, религия, окултни науки. Тези хора са надарени с вътрешна светлина, показваща пътя на този, който е паднал низко и на този, който се е издигнал много на високо. Те са като пътепоказатели за тяхното развитие.

Задачи:
1. Да се научи да осъзнава, че смъртта е завършване на всяко явление, че това е необходимост, откриваща възможност за раждане на новото, на нов етап, стоящ на по-висок ред от спиралата на развитието.
2. Да се научи да приема и освобождава, без да зацикля при смъртта на приятели и близки, да приема този изход от живота като завършване на част от глобалния процес.
3. Да се научи да прощава.
4. Да се научи на уравновесеност и безпристрастност, да бъде обективен.
5. Да се научи да контролира своите ниски природни страсти, да не им дава възможност да вземат връх над духовността.
6. Да се научи да чувства границите и да строи мостове през световете.

Уравновесеността и безпристрастността дават Жизнената Сила.
Чрез Кими индивидуалната форма има свое начало и край.

Девиз: Аз съм покорен на своята благоприятна възможност. Бог покровител – Бог на Смъртта в подземния свят.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 06 Бяла Смърт – КИМИ (CIMI)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.