Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати II

07 Синя Ръка - МАНИК (MANIK)

Размер на шрифта: a a a

07 Синя Ръка - МАНИК (MANIK)
(кин 7, 27, 47, 67, 87, 107, 127, 147, 167, 187, 207, 227 и 247) 

Познава и подчертава силата на постигането

Енергия - Сила на усъвършенстване
Посока - Запад
Стихия - Вода
Чакра - Сърдечна
Приема информация от средния пръст на десния крак

Митология: Дошло е време да се създаде човека. Главният Създател се появява, като носи животворния огън на Боговете.

Качествени характеристики, които се заработват с печата: Творческа сила, неизчерпаема активност, откритост, способност за изцеление, очарователност, темперамент, способност за манипулация над другите.

Тълкуване на символа: Маник е инструмент. Ръката вае и милува, изцелява и наказва, ръката е призвана да бъде верен слуга на човечеството, това е приемащата и даващата ръка, отварящия портал на живота, на нови възможности за непознати досега светове. Маник отправя предизвикателства за незавършените дела, за безполезните разговори, за лъжата, за духовния тунел във времето. Маник дава енергията на любов към живота, на желанието всичко, което е започнато, да се доведе до успешно логическо завършване, дава енергия за търсене на знания, стремеж към красота, достъп до задълбочени знания.

Печат за деня: В този ден пред вас може да се открие огромно количество нови възможности и перспективи. Но, преди да се захванете с новото, е нужно да се освободите от старите модели, от отпадъчните продукти, които са в главата ви. В този ден никога не четете хороскопи и прогнози. В този ден се разбира, че ние самите сме главния инструмент, който ни създава. Всичко останало са само помощни инструменти за сътворение. Не е нужно да се опираме само на тях, можем само да се опитаме да се вслушваме в тях. Маник може да ни подскаже, че сме се претоварили. Силите на изхода са намалели – започнати са много дела, а да се завършат, силите не стигат. Маник ни дава творческата активност, физическото и духовно изцеление. Ръката е необходима за да завършим започнатото. В този ден лечебните процедури са благоприятни.

Над какво си струва да помислим този ден:
1. Кое или кой конкретно ми оказва силен натиск?
2. Кое ми пречи за да завърша започнатото?
3. На какво повече се доверявам, на лекарствата или на собствените си сили, на билките, съдържащи силата на Земята?4. Известно ли ми е предназначението в живота?
5. Имам ли възможности за само-реализация, използвам ли ги?

Личен печат: Хората с този печат са енергични, темпераментни, артистични, притежават лечителни способности, тези хора са великодушни и естествени във всяка обстановка, но са самотни. Чувстват се комфортно насаме със себе си. Те умеят да общуват непринудено и това са най-верните приятели. Такива хора са надарени с изцеляваща енергия, както за човека, така и за всяко живо същество на планетата Земя.

Най- предпочитаните и препоръчителни професии
1. На физическо ниво: Лекари, еколози, ветеринари, лечители.
2. На ефирно ниво: Психолози или психотерапевти.
3. На ментално ниво: Духовни учители, изповедници.

Задачи:
1. Да стане лечител (на физическо, ефирно и ментално ниво).
2. Да се научи да реализира своите желания и намерения, само тогава може да се издигне на по-високо стъпало в спиралата на развитие.
3. Постоянно да усъвършенства уменията си (директни кандидати в медицината).
4. Да разкрие своята генетична памет, да получава и изразява лечителските си сили.
5. Да се научи да разбира физическата болест като сигнал за болестна опасност на духа и душата.
6. Да се научи да довършва започнатото до завършен финал.

Да се научи да обича живота, да му се наслаждава и да предаде това разбиране и на другите. Изцелението осигурява Жизнена Сила. Чрез Маник идва разбирането за силата на съвършенство, способна да трансформира света.

Девиз: Ние сме тук, за да постигнем изцелението на планетата.

Прочетете допълнително за слънчевият печат 07 Синя Ръка - МАНИК (MANIK)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.