Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

62-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Единадесета Спектрална Луна на Освобождението от Годината на Червената Слънчева Луна

Спектралната Луна ни призовава да разтворим и преобразуваме по-ниските вибрации и емоции в по-високи състояния на съществуване и действие. В действителност това е време на предизвикателства за мнозина. Нашата планета има най-примитивното ниво на съзнание. Това е място за събиране на душите от различни световни системи, много от които са "изгубени във времето."

Ние сме тук, за да си спомним. За какво да си спомним? Отговорът на този въпрос е: за първоначалната мисия. Земята е дребна точка от Слънчевата система и слънчевата система е малка точка в космоса. Целият Космос се ръководи от невидима сила. За да разберем тази сила, ние трябва да издигнем разума си над неистинската времева матрица, да балансираме емоционалното си тяло и да се образоваме по отношение на вътрешната и външната природа на реалността, в която се намираме сега.  

Когато си проправяме път през планетарните плътности е полезно да останем активни (насочване на енергийния прогрес за добро), да поддържаме комуникациите и да останем съсредоточени върху най-високия резултат за всички. Спектралната Луна започва с 41 хептада: Сексът /Полът спектрализира/ разпръсква Видението. В космологията на пулсарите, единадесетата позиция или 11 тон се обединяват в електрическия дву-измерен пулсар на усещанията (2D) с трети електрически тон и седми резонансен тон или с третата Електрическа Луна на Служенето и седмата Резонансна Луна на Настройването. В 11-та позиция ние разтваряме и освобождаваме всички мисли и нива на съзнание, които ни отдалечават от нашата висша хармония с Космоса. Ние сме един мощен микрокосмос на космическата цялост, който се простира от Човека до Планетата, до Слънчевата Система, Галактиката, Вселената (Вселените) и Космоса.

Tотемът за тази луна е Змия. Tринадесетият знак на зодиака, съзвездието «Офиухус» - Змиеносец - "транспортиращия змията" е разположено на югозапад от Млечния Път, противоположно на съзвездието Орион. Oфиухус се идентифицира с бог Acклепий, древният лечител и целител, известен в митологията с възкресяването на мъртви хора към живота. Бъдете бдителни за овладяване на мощните лечебни енергии, които ни предоставя новолунието на 17 Ден от Спектралната Луна (18 май 2015 г.), кодиран от Червената Ритмична Змия. Сега е моментът да се освободим от експонатите на миналото и да влезем отново в звездния спомен на галактическото съзнание.

Припомняме на тези, които искат да се запознаят по-подробно със Синхрония Ред, че Фондацията на Закона за Времето организира събитие: Визуален Галактически Консилиум в Лос Анджелис на 20 - 23 Дни от 11 Спектрална Луна, Kинове от 48 - 51 (21-24 май 2015 г.) за да изследваме галактическото съзнание по отношение на планетарните събития, които сега се разгръщат на Земята. 

Сега ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето се нуждаят от вашата помощ! ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето са организации с нестопанска цел, които разчитат на подкрепата на тези, които оценяват тази работа и искат тя да продължи. Ако го направите, моля Дарете сума за развитието им. Друг начин за подкрепа на дейността ни е чрез закупуване на невероятните неща, които са на разположение в нашата секция За Вас – С тях ще си направите големи подаръци за издигане, разширяване и вдъхновение! Благодарим Ви за щедрата подкрепа.

Добре дошли в Спектралната  Луна на Освобождението

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Планетарна Луна съответства на Кин 232, Жълт Спектрален Човек:

Аз разтварям, за да влияя, освобождавайки мъдростта.
Аз уплътнявам Преобразуването на Свободната Воля със Спектралния тон на Освобождението.
Аз съм воден от удвоената си сила.

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Кин 232  - ЖЪЛТ СПЕКТРАЛЕН ЧОВЕК:

Kин 232, Жълт Спектрален Човек (SP Земя) се подкрепя от кин 167, Синя Спектрална Ръка (GK Земя); Управлява се от удвоената си сила; Предизвикателствата си получава от Kин 102, Бял Спектрален Вятър (GK Урaн); и скритата/окултна помощ се поддържа от Kин 29, Червена Електрическа Луна (GK Meркурий).

През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Меркурий, Земя и Уран. В игралното поле на Телектонон с Меркурий и Плутон се комплектова Схемата за презареждане Алфа – Омега; Орбитите на Земята и Уран подържат схемата на Говорящата Тръба на Духа на Земята.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема за презареждане Алфа - Омега (1-ва Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Сили на вътрешно просветление и мета-съзнателни телепатични умения (Плутон/Жълто Слънце); Инстинктивни сили на самопречистване и самолечение (Meркурий/Червена Луна).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
 – Самостоятелно-възстановителни сили на мета-съзнателния ред на реалността (Плутон/Синя Буря); Инстинктивни сили на състрадание и колективно обединение (Meркурий/Бяло Куче).

Схема на Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята (3-та Схема):

GK – Вродени телепатични духовни програми (Уран/Бял Вятър); Инстинктивни био-телепатични структури на знание (Земя/Синя Ръка).


SP 
– Телепатични сили на времето за пътуване между измеренията + между-измерна навигация (Уран/Червена Земя) ; Инстинктивна свободна воля на мъдростта на божествения план (Земя/Жълт Човек).

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Единадесета Спектрална Луна с Тотем Змия – Година на Червената Слънчева Луна

Дали, Ден 1 - Кин 29,Червена Електрическа Луна (2 Maй 2015 г.) Ден 261 от 812
Да си припомним, че това е Луната на "Жълтия Спектрален Човек", който е невидимата, окултна сила на  Червената Електрическа Луна – първият ден от тази Луна! Тази Единадесета 28-дневна Луна има четири Дни - Галактически Активни Портали. Дните от Цикъла на Слънчевото Съзнание са от 261 до 288.

Гама, Ден 3 - Кин 31,Синя Обертонова Маймуна (4 Май 2015 г.) Ден 263 от 812
Пълнолуние.

Сели, Ден 9 - Кин 37, Червена Спектрална Земя (10 Май 2015 г.) Ден 269 от 812
Ден на Вълшебната Костенурка, когато Тона за Деня съвпада с Тона на Луната.

Кали, Ден 11 - Кин 39, Синя Космическа Буря (12 Май 2015 г.) Ден 271 от 812
Галактически Активен Портален Ден. В 260-те Постулата на закона за Времето за Синята Космическа Буря (19 Слънчев Печат13 Галактически Тон) се казва: 19.13. Всичко е число. Бог е число. Бог е във всичко.

Дали, Ден 15 - Кин 43, Синя Самостоятелна Нощ (16 Май 2015 г.) Ден 275 от 812
Галактически Активен Портален Ден. Галактическа Сигнатура на Никола Тесла, който казва: „Днешните учени мислят задълбочено, вместо да мислят ясно. Човек трябва да бъде с разума си, за да мисли ясно, но може да мисли задълбочено и да е доста луд.“

Алфа, Ден 12 - Кин 40, Жълто Магнитно Слънце, 12-ти Ясен Знак на Пакал Вотан (13 Май 2015 г.) Ден 272 от 812
Днес е началото на 13-дневния Четвърти Вълнов Модул на Жълтото Слънце, силата на Универсалния Огън. Племето на Жълтото Слънце съдейства за съзряване на промяната чрез силата на универсалния огън, да си спомним истината за Галактическия Плутон… 

Дали, Ден 22 - Кин 50, Бяло Спектрално Куче (23 Май 2015 г.) Ден 282 от 812
Ден на Вълшебната Костенурка и Галактически Активен Портален Ден.

Сели, Ден 23 - Кин 51, Синя Кристална Маймуна (24 Май 2015 г.) Ден 283 от 812
Галактически Активен Портален Ден и Галактическа Сигнатура на Елена Петровна Блаватска.

Кали, Ден 25 - Кин 53, Червен Магнитен Небесен Странник (26 Май 2015 г.) Ден 285 от 812

Днес е началото на 52-та дни от Белия Северен Замък на Пресичането/ Преминаването, Двор на Смъртта (Усъвършенстване на Воина), а също така днес е началото на 13- дневния Пети Вълнов Модул на Небесния Странник – силата на Пространството. Племето на Червения Небесен Странник инициира прехода чрез силата на пространството, да си спомним истината за Слънчевия Марс...

Лими, Ден 27 - Кин 55, Син Електричен Орел (28 Май 2015 г.) Ден 287 от 812
Днес е началото на 65-дневния Галактически Сезон на Синия Орел, Сезон на Видението, така наречения Син Галактически Спектър, който завършва на Кин 119, Синя Лунна Буря (Maгнитна Луна, Плазма Лими, Ден 6 от Годината на Белия Планетарен Вълшебник /31 Юли 2015 г.)

Силио, Ден 28 - Кин 56, Жълт Самостоятелен Воин (29 Май 2015 г.) Ден 288 от 812
Днес е 288 Ден от 812-дневния Цикъл на Слънчевото Съзнание. Числото 288 е ключ за Дъговия Мост / Виж Азбука на Числата /
Днес е Ден за Глобална Световна Медитация Дъгов Мост

Кодове на Хептадните Пътеки за Спектрална Луна на Освобождението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 41: Сексът/Полът Спектрализира Видението.
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 1 –Плазма Силио, Ден 7 / 2 - 8 Май 2015 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 42: Смъртта Спектрализира Изкуството.
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 8 –Плазма Силио, Ден 14 / 9 - 15 Май 2015 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 43: Пречистването Спектрализира Магията.
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 15 –Плазма Силио, Ден 21 / 16 - 22 Май 2015 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 44:Мъдростта/ Свободната Воля Спектрализира Безвремието
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 22 –Плазма Силио, Ден 28 / 23 - 29 Май 2015 г.)

Спектралната Луна притежава четири много интересни Хептадни Пътеки. Тези Пътеки са описани в Хрониките на Космическата История като "постигане на електро-етерна форма". Както можете да видите във визуализацията на Медитацията Vulom /Ноогенезис (по-долу), тези четири Хептадни Пътеки създават четирите енергийни дъгови арки по външния край на решетката на Хунаб Ку 21:

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.