Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

63-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Дванадесета Кристална Луна на Сътрудничеството от Годината на Червената Слънчева Луна

Добре дошли в Кристалната Луна на Сътрудничеството, с тотем Заек, ДВАНАДЕСЕТАТА Луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, носеща силата на Кристалното Сътрудничество: способността за универсализиране на нашия разум в единна мисъл-форма, за да се прояви (кристализира) една нова реалност.

В книгата си Следващото Състояние на Човешкото Съзнание, Хосе Aргуелес пише следното по отношение на комуникацията с високия интелект:

"Хората често се учудват защо висшия интелект не се показва, така че всеки да може да го види и да знае, че не е сам. Това не е възможно в нашето настоящо състояние на съзнанието, защото иначе не бихме си научили нашите собствени уроци."

"Никой не може да дойде и да ни спаси от това, което нашите собствени мисли и ръце са сътворили. Ние първо трябва да приемем пълната отговорност за това."

"Когато ние като личности, а след това и всички колективно поемем пълната отговорност като планетарен организъм за това, което сме освободили на Земята, ние ще можем да направим важна стъпка в ноосферата."

"Висшият интелект ще влезе в активна комуникация само с планетарната цялост (ноосферата). Ако по-висшият интелект се опита да комуникира с его-то, то би го разбирало по свой ​​собствен начин, егоистично. Това не означава, че по-висшият интелект не е бил в състояние да намери чистите канали ..."

"Нашият страх е свързан с това, че ако съществуват извънземни, те само ще искат да ни направят роби и нашата планета да стане имперска проекция, отразявайки Властелина на Общото Съзнание, който в момента контролира нашия свят."

"Галактическия интелект е тук и с нас чрез менталната комуникация, с конкретната цел да ни се помогне да направим преход към ноосферата, и много от нас това го знаят."

"Универсалният телепатичен интелект може да комуникира на всяко ниво, на всеки език или културна идеология и адресира истината в съответствие с условията и нормите на всяка система от вярвания."

"В някои случаи телепатичният интелект е в състояние да разкрие определени структури на кодирана информация, така че чрез особено възприемчиви и добре подготвени медиуми да се изтегли цялата информация от банката на космическото познание, съответстващо на полето на съзнанието на ноосферата." 

В космологията на пулсарите на Вълновия Модул, с дванадесетата позиция или тон съответстващ на дванадесетата Луна завършва самостоятелният пулсар на третото измерение на разум - формата, който започна през четвъртата Самостоятелна Луна на формата. В тази 12-та позиция следва да се направи преглед на миналите действия и да се подготвят бъдещи действия със съдействието на формата. 

Сега ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето се нуждаят от вашата помощ! ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето са организации с нестопанска цел, които разчитат на подкрепата на тези, които оценяват тази работа и искат тя да продължи. Ако го направите, моля Дарете сума за развитието им. Друг начин за подкрепа на дейността ни е чрез закупуване на невероятните неща, които са на разположение в нашата секция За Вас – С тях ще си направите големи подаръци за издигане, разширяване и вдъхновение! Благодарим Ви за щедрата подкрепа.

Добре дошли в Спектралната  Луна на Освобождението

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Планетарна Луна съответства на Кин 233, Червен Кристален Небесен Странник:

Аз посвещавам, за да изследвам, универсализирайки пробудеността. Аз уплътнявам Изхода на Пространството с Кристалния тон на Сътрудничеството.
Аз съм воден от Мощта на Жизнената Сила.

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Кин 233  - ЧЕРВЕНИЯ КРИСТАЛЕН НЕБЕСЕН СТРАННИК:

Кин 233, Червен Кристален Небесен Странник (SP/СП Maрс) се подкрепя от Kин 246, Бял Кристален Съединител на Световете (GK/ГК Maрс); Управлява се от Kин 25, Червена Кристална Змия (GK/ГК Maлдек); Получава предизвикателствата от Kин 103, Синя Кристална Нощ (GK/ГК Сатурн); скритата/окултна подкрепа е от Kин 28, Жълта Лунна Звезда (GK/ГК Венера - от 812- дневния Цикъл на Слънчевото Съзнание

Пояснение за Кин 28 - 3 Октомври 2016 година, цикъл от 28 дни (от 757 до 784). Kин 5 = 5.Змия, 19 Ден от Лунна Луна (10 Септември 2016 г.) – Kин 32, 6.Човек,18 Ден от Електрическа Луна (7 Октомври 2016 г.) в Годината на Синята Спектрална Буря, 784 дни от Цикъла на Слънчевото Съзнание ще бъдат завършени.

През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Венера, Марс, Малдек и Сатурн. В игралното поле на Телектонон с орбитите на Малдек и Юпитер винаги се свързва схемата на усвоения интелект; Орбитите на Марс и Сатурн са към схемата на външния интелект; С орбитите на Венера и Нептун се комплектова Обединената памет/схема на инстинктите;

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Обединена памет/схема на инстинктите (2-ра Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – космическа памет/акашови кодове за достъп/сила на цялостно припомняне (Нептун/Червен Дракон); Инстинктивни + вродени естетически и структурни конструкции и умения (Венера/Жълта Звезда)

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– супер- сила на космическо самадхи (Нептун/Бяло Огледало); инстинктивни сили на вродения космически магнетизъм (Венера/Синя Маймуна).

Схема на Външният Интелект (4-та Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – Въплъщение на телепатичен потенциал на духовно изобилие (Сатурн/Синя Нощ); Въплъщение на инстинктивни програми на ред и господство [*Налага се възстановяване- ремонтиране] (Maрс/Бял Съединител на Световете).

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– Въплъщение на структурите за възприемане на интелекта (Сатурн/Жълт Воин); Въплъщение на вродените пророчески структури на възприемане [*Налага се подобряване] (Maрс/Червен Небесен Странник).

Схема на усвоения интелект (5-та Схема):

GK – Teлепатични сили на влияние(Юпитер/Жълто Семе); Усвояване на програми на жизнената сила (Maлдек/Червена Змия).


SP
– Видения от структурни възприятия(Юпитер/Син Орел) ; Трансцендентно усвояване на структурни възприятия (Maлдек/Бял Вълшебник).

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Единадесета Спектрална Луна с Тотем Змия – Година на Червената Слънчева Луна

ДАЛИ, Ден  1 - Kин 57, Червена Обертонова Земя (30 Maй 2015 г.) Ден 289 от 812
Тази ДВАНАДЕСЕТА 28-дневна Луна има четири Дни - Галактически Активни Портали. Дните от 812 - ДНЕВНИЯ Цикъл на Слънчевото Съзнание са от 289 до 316.
Днес е Третия Ясен Знак на Пакал Вотан

СЕЛИ, Ден 2 - Kин 58, Бяло Ритмично Огледало (31 Maй 2015 г.) Ден 290 от 812
Днес е Галактически Активен Портал И Вторият Ясен Знак на Пакал Вотан. Kин 58 се свързва с осъзнатата реинкарнация на Пакал Вотан, когато той завършва тази фаза от своята мисия, тук, на Земята... 

KАЛИ, Ден 4 - Kин 60, Жълто Галактическо Слънце (2 Юни 2015 г.) Ден 292 oт 812
Пълнолуние. (Забележете, че в 11-та Луна пълнолунието беше на Kин 31). Първи Ясен Знак на Пакал Вотан.

ДАЛИ, Ден  8 - Kин 64, Жълто Кристално Семе (6 Юни 2015 г.) Ден 296 oт 812
Ден на Вълшебната Костенурка, когато тонът за деня е същия като този на Луната. Днес е Ден - Галактически Активен Портал.

ГАМА, Ден 10 - Kин 66, Бял Магнитен Съединител на Световете (8 Юни 2015 г.) Ден 298 oт 812
Днес е началото на 13-дневният Шести Вълнов Модул на Белия Съединител на Световете, силата на смъртта: Племето на Белия Съединител на Световете пречиства Прехода чрез силата на Смъртта - да си спомним истината за Галактическия Марс.

AЛФА, Ден 12 - Kин 68, Жълта Електрическа Звезда (10 Юни 2015 г.) Ден 300 oт 812
СИНХРОНИЧНОСТ! Ден 300 от 812-дневния цикъл. 300 е Базовата Матрична Единица/БМЕ на Артиста - архетип на слънчевия печат Звезда!.

ЛИМИ, Ден 13 - Kин 69, Червена Само- Съществуваща Луна (11 Юни 2015 г.) Ден 301 oт 812
Днес е Ден - Галактически Активен Портал.
От Динамика на Времето, Постулат 9.4:
9.4. Визуализацията на базовата матрица от време-векторни потенциали («Тъкачен Стан на Маите», бинарния триплет, сплитащ тъканта на пси-банката) и непрекъснатото осъзнаване на нейните проектиращи пулсари в радиалната геометрия, възраждат първоначалното взаимодействие на функциите на ПЦ (първоначален, кристален ред) и ЦП (вторично отражение на живота) в пси-банката. Този процес, който се осъществява на биопсихичното ниво на организма, активира изтичането на радион.

СЕЛИ, Ден 16 - Kин 72, Жълт Резонантен Човек (14 Юни 2015 г.) Ден 314 oт 812
Днес е Ден - Галактически Активен Портал.
От Динамика на Времето, Постулат 12.7:
12.7. Геометричните средства за преместване във времето от «цветен» тип са проектирани конфигурации на спирална структура от пет-венчелистчета рози, използвани за комплексни колективни изследвания. Визуализацията на тези «транспортни средства» е чисто холограмен процес на въплъщение на ментални енергии в радиално-цветовата структура на обекта. При това петте точки на време-векторните потенциалности са координираии с петте «венчелистчета»; за «отправна точка» служи сърцевината на цветчето, а «точка на местоназначение» е стъблото и корена. Цветово - радиалното проектиране, изпълняващо телепатично намерение на колектив от хора, напълно зависи от тяхната ментална яснота.

KАЛИ, Ден 18 - Kин 74, Бял Слънчев Вълшебник (16 Юни 2015 г.) Ден 306 oт 812
НОВОЛУНИЕ. Белият Вълшебник кодира планетата Maлдек (сега Астероиден Пояс). Предишното Новолуние беше на Кин 45, Червена Ритмична Змия (също се асоциира с Maлдек...).

СЕЛИ, Ден 23 - Kин 79, Синя Магнитна Буря (21 Юни 2015 г.) Ден 311 oт 812
Днес е началото на 13-дневният Седми Вълнов Модул на Синята Буря – силата на самостоятелно - съществуващото поколение: Племето на Бурята Трансформира Прехода чрез силата на само-съществуващото поколение – да си спомним истината за Слънчевия Плутон...

Кодове на Хептадните Пътеки за Кристална Луна на Сътрудничеството

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептадна Пътека 45: Meдитацията Трансформира Отражението на Секса/Пола
(Кристална Луна, Ден 1, Плазма Дали - Ден 7, Плазма Силио / 30 Май 2015 г. -  5 Юни 2015 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептадна Пътека 46: Meдитацията Тронсформира Отражението на Смъртта.
(Кристална Луна, Ден 8, Плазма Дали - Ден 14, Плазма Силио / 6 Юни 2015 г. - 12 Юни 2015 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептадна Пътека 47: Само-Съществуващото Поколение Пренася Енергията на Изкуството.
(Кристална Луна, Ден 15, Плазма Дали - Ден 21, Плазма Силио / 13 Юни 2015 г. - 19 Юни 2015 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептадна Пътека 48: Само-Съществуващото Поколение Пренася Енергията на Пречистването.
(Кристална Луна, Ден 22, Плазма Дали - Ден 28, Плазма Силио  / 20 Юни 2015 г. - 26 Юни 2015 г.)

С Кристалната Луна приключват Хептадните Пътеки от Двора на Аватара (Синя Ръка/Знание) и Двора на Единствения Състрадателен (Бяло Куче/Любов). С тази Луна, според Хрониките на Космическата История " се кристализира силата на знанието и любовта".

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.