Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

64-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Тринадесетата Луна на Служенето от Годината на Червената Слънчева Луна

Това е и последната Луна от 13 Лунния Календар, поддържаща силата на Космическата трансцендентност, където ние разширяваме автентичната си истинска същност.

С тази Луна ние излизаме от Годината на Червената Слънчева Луна и се подготвяме за влизане в Годината на Белия Планетарен Вълшебник, година на проявлението. Цялата дейност, която извършваме, е за да се създаде позитивно бъдеще за следващите поколения. Цитираните думи по-долу в текста са от 7-годишния Лаутаро, Синя Космическа Нощ, от Уругвай. Той казва, че за "да не се унищожи планетата" трябва да бъде взет под внимание следващия съвет:

1. Грижа за Земята: Не вземайте кристали и кварц от сърцето на Земята, за да не се случват земетресения.
2. Да не се копае (да не се пробива) земята. 

3. Да не се пуши.


4. Да се спре убиването на животни.
5. Не се хранете с животни.
6. Не изсичайте горите.
7. Не замърсявайте. 

Човешките същества да правят хубави неща:
1. Да се прегръщат.


2. Да се усмихват.


3. Да пият повече вода.


4. Да се къпят във вода. 

Животинският тотем за тази Луна е костенурката; Костенурката е великият пазител на времето, носеща на корпуса си 13-те Луни. Костенурката ни напомня да останем заземени към Земята.

В геометрията на пулсарите с тринадесетия тон (както и 13-луна) се представя крайната фаза на четвъртото измерение на Пулсара - Време -1-5-9-13.
13 тон ни подготвя да поемем магията на полета към една нова година и един нов филмов сценарий.

Тази Луна завършва с Деня Извън Времето, Кин 113, ГАП за да отпразнуваме мира чрез култура и всеобща прошка. В този Ден всички са поканени да организират фестивали, церемонии и/или медитация там, където се намират.

Сега ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето се нуждаят от вашата помощ! ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето са организации с нестопанска цел, които разчитат на подкрепата на тези, които оценяват тази работа и искат тя да продължи. Ако го направите, моля Дарете сума за развитието им. Друг начин за подкрепа на дейността ни е чрез закупуване на невероятните неща, които са на разположение в нашата секция За Вас – С тях ще си направите големи подаръци за издигане, разширяване и вдъхновение! Благодарим Ви за щедрата подкрепа.

Добре дошли в Космическата Луна на Служенето

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Планетарна Луна съответства на Кин 234 - БЯЛ КОСМИЧЕСКИ ВЪЛШЕБНИК:

Аз устоявам, за да извършвам вълшебство, отвъд границите на възприемчивостта.
Аз уплътнявам Изхода на Безвремието с Космическия тон на Присъствието.
Аз съм воден от силата на Безкрайността.

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Кин 234 - БЯЛ КОСМИЧЕСКИ ВЪЛШЕБНИК:

Кин 234 – Бял Космически Вълшебник (СП Maлдек) се подкрепя от Kин 65, Червена Космическа Змия (ГК Maлдек); Управлява се от Kин 78, Бяло Космическо Огледало (СП Нептун); Получава предизвикателствата от Kин 104, Жълто Космическо Семе (ГK Юпитер); и скритата/окултна подкрепа е от Kин 27, Синя Магнитна Ръка (ГK Земя).

През тази Луна четири-измерното планетарно влияние е на Земя, Малдек, Юпитер и Нептун. В игралното поле на Телектонон с орбитите на Земя и Уран се свързва 3-та Схема на Телектонон: Говорещата Тръба на Духа на Земята ; С орбитите на Малдек и Юпитер винаги се свързва 5-та Схема на усвоения интелект ; С орбитите на Венера и Нептун се комплектова  2-ра Схема на инстинктите на Обединената памет.

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Обединена памет/схема на инстинктите (2-ра Схема):

GK (Галактико - Кармично Вдишване) – космическа памет/акашови кодове за достъп/сила на цялостно припомняне (Нептун/Червен Дракон); Инстинктивни + вродени естетически и структурни конструкции и умения (Венера/Жълта Звезда)

SP (Слънчево - Пророческо Издишване)
– супер- сила на космическо самадхи (Нептун/Бяло Огледало); инстинктивни сили на вродения космически магнетизъм (Венера/Синя Маймуна).

Схема на Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята (3-та Схема):

GK – Вродени телепатични духовни програми (Уран/Бял Вятър); Инстинктивни био-телепатични структури на знание (Земя/Синя Ръка).


SP 
– Телепатични сили на времето за пътуване между измеренията + между-измерна навигация (Уран/Червена Земя) ; Инстинктивна свободна воля на мъдростта на божествения план (Земя/Жълт Човек).

Схема на усвоения интелект (5-та Схема):

GK – Teлепатични сили на влияние(Юпитер/Жълто Семе); Усвояване на програми на жизнената сила (Maлдек/Червена Змия).


SP
– Видения от структурни възприятия(Юпитер/Син Орел) ; Трансцендентно усвояване на структурни възприятия (Maлдек/Бял Вълшебник).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

Обърнете внимание на четирите правомощия на четирите слънчеви печати, които поддържат тези схеми:

Червена Змия – Секса-Полът / Жизнена Сила [прекъсната,  нуждае се от ремонт] 

Бял Съединител на Световете – Смърт [прекъсната, нуждае се от ремонт]
Червен Небесен Странник – Пророчество/Пространство [прекъсната, нуждае се от подобряване]
Бял Вълшебник – Безвремие [прекъсната, трябва да се активира]

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Тринадесета Космическа Луна с Тотем Костенурка – Година на Червената Слънчева Луна

ДАЛИ, Ден 1 - КИН 85, Червена Резонансна Змия (27 Юни 2015 г.), Ден 317 oт  812
Галактически Активен Портален Ден. През тази 28-дневна Луна, Ден 22/18 юли 2015 стартират 10-те Галактически Активни Портали от Алфа Поток! В тази Луна има 11 ГАП-дни, включващи и днешния Ден - Червената Резонансна Змия, която е първият ден от 13-та Луна. Дните от Цикъла на Слънчевото Съзнание са от 317 до 344.

АЛФА, Ден 5 - КИН 89, Червена Спектрална Луна (1 Юли 2015 г.), Ден 321 oт 812
Днес отбелязваме шестия 260-дневен галактически спин от възнесението/паранирвана на Валум Вотан.


Днес също започва 20-дневния, 18-ти Уинал: Медитацията е „ …разположени на правилното място, където е достъпна храната на предсказанието…”

11-Year-Old Raw Foodist, Cappi Osborne

ЛИМИ, Ден 6 - КИН 90, Бяло Кристално Куче (2 Юли 2015 г.), Ден 322 oт 812
Пълнолуние. Ден на Бялото Куче. Аналоговият/поддържащ партньор на Кучето е Луната, както е описано в Оракула на Петата Сила на Кодовете на Дриймспел. Луната се кодира със силата на „Пречистване” каквато е и радиалната плазма днес. Радиалната плазма за днес е Лими. Почувствайте пречистващата сила на Пълнолунието!

ДАЛИ, Ден 8 - КИН 92, Жълт Магнитен Човек (4 Юли 2015 г.), Ден 324 oт 812
Днес започва 8-ят, 13-дневен Вълнов Модул на Жълтия Човек: Племето на Жълтия Човек съзрява Преминаването чрез силата на Свободната Воля – Да си спомним истината за Слънчевата Земя...

Вълновият Модул на Свободната Воля е синхронизиран с "Деня на Независимостта" в САЩ. Да се отнесем към церемонията с Независимост от илюзиите!

ЛИМИ, Ден 20 - КИН 104, Жълто Космическо Семе (16 Юли 2015 г.), Ден 336 oт 812
Новолуние. Ден на Жълтото Семе. Днес е последният ден от Белия Северен Замък на Преминаването, вторият 52-дневен замък на 260- дневния галактически спин. Ден на Вълшебната Костенурка в Луната на Костенурката…

СИЛИО, Ден 21 - КИН 105, Червена Магнитна Змия (17 Юли 2015 г.), Ден 337 oт 812
Днес започва 9-ят 13-дневен вълнов Модул на Червената Змия и 52-дневният Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията:

Племето на Червената Змия инициира Горенето чрез силата на Жизнената Сила – Да си спомним истината за галактическия Малдек...

ДАЛИ, Ден 22 - КИН 106, Бял Лунен Съединител на Световете (18 Юли 2015 г.), Ден 338 от 812
Днес е първият ден от ДЕСЕТТЕ Галактически Активни Портали/ГАП на Алфа - потока! Поредицата от 10-дни "ГАП" ще приключи на КИН 115, Син Спектрален Орел (27 Юли 2015 г.), на вторият ден от Годината на Белия Планетарен Вълшебник!

СЕЛИ, Ден 23 - КИН 107, Синя Електрическа Ръка (19 Юли 2015 г.), Ден 339 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. 339-тият ден от 812-дневния цикъл. 339=113x3. (Забележете, че Денят Извън Времето на 25 юли 2015 е също КИН 113).

Числото 113 в общодостъпната култура/изкуство...

ГАМА, Ден 24 - КИН 108, Жълта Само-съществуваща Звезда (20 Юли 2015 г.) Ден 340 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. КИН 108, код GM108X на предаването на Галактическия Разум на Маите, духовен поток. "GM108X е фундаментален поток, който съединява всички системи на мислене тъй като по своя път преминава през всички подмножества на човешката история, през всички нейни многостранни проявления." 

KАЛИ, Ден 25 - КИН 109, Червена Обертонова Луна (21 Юли 2015 г.), Ден 341 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. Днес започва 5-дневният цикъл Уайеб, последните пет дни от 13-Лунния 28-дневен Календар на Галактическото Стандартно Време. Тези пет дни са специално време за вътрешно пречистване, като кулминацията е на петия ден, в Деня Извън Времето всяка година. Кодът за Уайеб е: "…Всичко, което е необходимо, за да се открие скъпоценния камък ..." Практиката на Хексамерида на Октавата завършва с финалните пет дни кaто 5-дневна пентатоника – днес музикалната нота е "C Sharp"....

АЛФА, Ден 26 - КИН 110, Бяло Ритмично Куче (22 Юли 2015 г.), Ден 342 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. Днес е ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯТ СВЕТОВЕН  НООСФЕРЕН  ДЕН. В практиката на Хексамерида на Октавата, днес музикалната нота е "E Flat"...

ЛИМИ, Ден 27 - КИН 111, Синя Резонантна Маймуна (23 Юли 2015), Ден 343 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. В практиката на Хексамерида на Октавата, днес музикалната нота е "F Sharp"...Забележете, че ден 343 от 812-дневния цикъл е 73=343=7x7x7...

СИЛИО, Ден 28 - КИН 112, Жълт Галактически Човек (24 Юли 2015 г.), Ден  344 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. Последен ден на 13-та Луна. 364 Ден от годината на Червената Слънчева Луна (=13x28). В практиката на Хексамерида на Октавата, днес музикалната нота е "G Sharp"... 

Ден Извън Времето - КИН 113, Червен Слънчев Небесен Странник (25 Юли 2015 г.), Ден 345 oт 812
Галактически Активен Портален Ден. В практиката на Хексамерида на Октавата, днес музикалната нота е "B Flat"!

Кодове на Хептадните Пътеки за Космическата Луна на Служенето

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептадна Пътека 49: Просветлението пренася Универсалния Огън към Магията
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 1 - СИЛИО, Ден 7 / 27 Юни 2015 г. - 3 Юли 2015 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептадна Пътека 50: Просветлението пренася Универсалния Огън към Мъдростта/Свободната Воля
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 8 - СИЛИО, Ден 14 / 4 Юли 2015 г. - 10 Юли 2015 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептадна Пътека 51: Навигацията пренася Синхронизацията към Безвремието
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 15 - СИЛИО, Ден 21 / 11 Юли 2015 г. - 17 Юли 2015 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептадна Пътека 52: Навигацията пренася Синхронизацията към Видението
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 22 - СИЛИО, Ден 28/18 Юли 2015 г. - 24 Юли 2015 г.)

Тази Космическа Луна съдържа финалните хептадни пътеки от Двора на Пророка (Червен Небесен Странник/Пространство) и Двора на Изследователя на Пътища (Жълт Воин/Интелект). Според Хрониките на Космическата История, през тази Луна "силите на пророчеството и интелекта стават космични". Не забравяйте, че интелекта е свойство и собственост на космоса, и всички ние сме част от  огромното космическо пророчество!

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.