Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

87-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Десетата Планетарна Луна на Проявлението от Годината на Синята Спектрална Буря

Защото всичко, което се възприема, е един от аспектите на универсалната мигновена синхронизация, а времето е приносител на мигновената информация за всичко във вселената.
Хосе Аргуелес / Валум

Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението, десетата Луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, с тотем Куче.

Сега е времето да се прояви Видението, което започна през първата Луна на тази година - Синя Спектрална Буря.

Актуалните многобройни кризи ни насочват да оставим след себе си миналото и да създаваме бъдещето. Много учени смятат, че ние сме в състояние на шестото унищожение, а правителствата си затварят очите за глобалните предизвикателства, които променят живота ни.

В настоящия момент една трета от хората имат недостатъчен достъп до чиста и свежа вода. Очаква се този брой да нарасне до две трети през 2050 г. Дали с изтичането от Фукушима в Тихия Океан на 300 тона радиоактивна вода, ще се ускорят събитията, които предизвикват масовото пробуждане?

Пробуждайки се, да се върнем към нашата Същност, нашата истинска Природа.

Тази Същност има пряк достъп до големите бази от данни на паметта и знанието. Точно там, където можете да намерите новите перспективи и решения. Всеки човек има възможност за достъп.

В геометрията на пулсарите, десетият тон е последният тон от пулсара на първото измерение, пулсара на живота, в който се проявява предизвикателството. Сега е време да се обърнем към свръхсъзнанието си, да отворим сърцата си, за да си спомним за това, което сме, да стабилизираме дейността си, а след това да действаме по съответния начин. Пътуването е дестинация.

Сега ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето се нуждаят от вашата помощ! ПАН - България и Фондацията за Закона за Времето са организации с нестопанска цел, които разчитат на подкрепата на тези, които оценяват тази работа и искат тя да продължи. Ако го направите, моля Дарете сума за развитието им. Друг начин за подкрепа на дейността ни е чрез закупуване на невероятните неща, които са на разположение в нашата секция За Вас – С тях ще си направите големи подаръци за издигане, разширяване и вдъхновение! Благодарим Ви за щедрата подкрепа.

Добре дошли в Планетарната Луна на Проявлението

Звездни Синхроничности

Продължавайки нашето броене Една Луна = Един Kин, което започна в Магнитната Луна на Годината на Жълтото Обертоново Семе (1997 г.), тази Планетарна Луна съответства на Kин 257, Червена Планетарна Змия:

Аз усъвършенствам, с цел еволюция, създавайки синхронността.
Аз уплътнявам Матрицата на Навигацията с Планетарния тон на Проявлението.
Аз съм воден от Мощта на Жизнената Сила.

Точно както всеки кин има пета сила на оракула, ние можем да видим каква е петата сила на оракула за цялата тази Луна, като погледнем в оракула на Kин 257, Червена Планетарна Змия:

Kин 257, Червена Планетарна Земя (SP Уран) се подкрепя от  Kин 62, Бял Планетарен Вятър (GK Уран); ръководен е от Kин 205, Червена Планетарна Змия (GK Maлдек); предизвикателствата са от Kин 127,Синя Планетарна Ръка (GK Земя); и получава скрита / неочаквана подкрепа от Kин 4, Жълто Само-съществуващо Семе (GK Юпитер).

oraclekin257

Tази Луна, четири-измерните планетарни влияния са на: Земя, Maлдек, Юпитер и Уран. В Игралното Поле на Телектонон, орбитите на Земята и Уран заедно поддържат Схема 3: Говорящата Тръба на Духа на Земята; орбитите на Maлдек и Юпитер заедно поддържат Схема 5: Схема на усвоения интелект;

Книгата на Трансцендентност описва тези схеми по следния начин:

Схема на Телектонон - Говорящата Тръба на Духа на Земята (3-та Схема):

GK – Вродени телепатични духовни програми (Уран/Бял Вятър); Инстинктивни био-телепатични структури на знание (Земя/Синя Ръка).


SP 
– Телепатични сили на времето за пътуване между измеренията + между-измерна навигация (Уран/Червена Земя) ; Инстинктивна свободна воля на мъдростта на божествения план (Земя/Жълт Човек).

Схема на усвоения интелект (5-та Схема):

GK – Teлепатични сили на влияние(Юпитер/Жълто Семе); Усвояване на програми на жизнената сила (Maлдек/Червена Змия).


SP
– Видения от структурни възприятия(Юпитер/Син Орел) ; Трансцендентно усвояване на структурни възприятия (Maлдек/Бял Вълшебник).

*Забележка: Разрушените схеми представляват фокуси на кармичните отломки от всички изгубени светове, тъй като те се съдържат в орбитите на планетите Малдек (астероидния пояс) и Марс. Възстановяването/Ремонтът на тези схеми е основна цел на кодовете на Закона за Времето и 13-Лунния календар. Поправянето/активирането на тези схеми представлява постигане на Слънцето на следващия етап на еволюцията, и влизане в космическата цивилизация.

Обърнете внимание на четирите правомощия на четирите слънчеви печати, които поддържат тези схеми:

Червена Змия – Секса-Полът / Жизнена Сила [прекъсната, нуждае се от ремонт] 

Бял Съединител на Световете – Смърт [прекъсната, нуждае се от ремонт]
Червен Небесен Странник – Пророчество/Пространство [прекъсната, нуждае се от подобряване]
Бял Вълшебник – Безвремие [прекъсната, трябва да се активира]

ПЕТ ИНТЕР-ПЛАНЕТАРНИ СХЕМИ

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Десета Планетарна Луна с Тотем Куче – Година на Годината на Синята Спектрална Буря

Дали, Ден 1 - Кин 211, Синя Електическа Маймуна (4 Април 2017 г.)
Тази луна започва с Галактически Активационен Портал, който също е 10-ти Ясен Знак на капака на Пакал Вотан - Създаване на предпоставки за мощно начало на Луната!
Тази луна има общо три Галактически Активни ПорталиДнес: Кин 211, Синя Електрическа Маймуна: Свързване с Илюзията ...  Следван от: Кин 218, Бяло Планетарно Огледало (Дали, ден 8/11 Април 2017 г.) и Кин 222, Бял Магнитен Вятър (Aлфа, ден 12/15 Април 2017 г.).

Кали, Ден 4 - Кин 214, Бял Ритмичен Вълшебник (7 Април 2017 г.)
Днес е една специална пропорционалност 4:7 за синхронизация с 13 Лунния Календар. Това е четвъртият ден от 7 дневната седмица, а днес е 7 ден / 4 април в григорианския календар:

Дали, Ден 8 - Кин 218, Бяло Планетарно Огледало (11 Април 2017 г.)
Пълнолуние, Ден на Вълшебната Костенурка (Когато тонът на деня съвпада с тона на Луната, т.е., "Планетарен тон 10 и 10 Планетарна Луна "). Днес е вторият от трите Галактически Активни Портали за тази Луна: Да привлечем подредеността
Днес също са изминали 260 дни от Деня Извън Времето (25 Юли 2016 г.

Сели, Ден 9 - Kин 219, синя Спектрална Буря (12 Aприл 2017 г.)
Днес отчитаме изминалите 260 дни от първия ден на годината на Синята Спектрална Буря. Само 104 дни (или 8 Вълнови Модула по 13 дни) са необходими, за да се финализира тази година!

Aлфа, Ден 12 - Кин 222, Бял Магнитен Вятър (15 Април 2017 г.)
Днес е третият и последен за тази Луна Галактически Активен ПорталДа привлечем духа… 
Днес също започва 13-дневният 18-ти Вълнов Модул на Белия Вятър, вторият (пречистващ) вълнов Модул на Духа oт 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Матрицата – Племето на Белия Вятър пречиства очарованието чрез силата на духа. Да си спомним истината за Галактическия Уран. 

Този Вълнов Модул приключва на Кин 234, Бял Космически Вълшебник на Гама, Ден 24 (27 април 2017).

Силио, Ден 21 - Kин 231, Синя Планетарна Маймуна (24 Април 2017 г.).
Ден на Вълшебната Костенурка.

Сели, Ден 23 - Kин 233, Червен Небесен Странник (26 Април 2017 г.).
Новолуние.

Kaли, Ден 25 - Kин 235, Син Магнитен Орел (28 Април 2017 г.)
Днес започва 13-дневният, 19-ти Вълнов Модул на Синия Орел, третият (трансформиращ) ВМ от 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Матрицата – Племето на Орела трансформира очарованието чрез силата на видението. Да си спомним истината за Слънчевия Юпитер. 

Този Вълнов Модул приключва на Кин 247, Синя Космическа Ръка (Спектрална Луна, Сели, Ден 9/10 Май 2017 г.).

Aлфа, Ден 26 - Kин 236, Жълт Лунен Воин (29 април 2017)
Днес е Галактическият Рожден Ден на нашия художник на тази Луна, а също така и Слънчев Годишен Рожден ден на Jacob Rhythmic Dragon, който в момента пише тези синхроничности, които четете!

Силио, Ден 28 - Кин 238, Бяло Самостоятелно Съществуващо Огледало (1 Май 2017 г.)
Световна Дъгова Медитация за Вселенски Мир! 

Кодове на Хептадните Пътеки за Планетарна Луна на Проявлението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21 - Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 37: Изкуството Стабилизира Медитацията.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 1 – Плазма Силио, Ден 7 / 4 Април - 10 Април 2017 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 38: Медитацията Стабилизира Визията.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 8 - Плазма Силио, Ден 14 / 11 Април - 17 Април 2017 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 39: Пречистването Стабилизира Просветлението.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 15 - Плазма Силио, Ден 21 /18 Април - 24 Април 2017 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 40: Просветлението Стабилизира Безвремието.
(Планетарна Луна, Плазма Дали, Ден 22 - Плазма Силио, Ден 28 /25 Април - 1 Май 2017 г.)

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

В галактическата Структура на Хунаб Ку 21, четирите хептади на Планетарната Луна - взети като цяло - са място във времето, където пребивават "двата електро-етерни стабилизатора". (Спомнете си, че в предишната 9 Слънчева Луна това място се заемаше от двата електро-етерни меридиани). 
Интересно е да се отбележи, че всички пътеки на тази 10 Планетарна Луна са хоризонтални "стабилизатори"... Планетата е на сцената в космическата еволюция, където става възможен не само един хоризонт, но също така се предоставя и необходимата планетарна стабилност за осъществяване на живота. В Планетарната Луна, в Хептадните Пътеки се появяват два пъти Жълтото Слънце и Бялото Огледало. Жълтото Слънце показва "просветлението" и "живота", а Бялото Огледало означава "ред" и "безкрайност". Към тях се присъединяват Жълтата Звезда (изкуство/красота/елегантност), Синия Орел (създаване/разум/видение), Червената Луна (пречистване/поток) и Белия Вълшебник (очарование/възприемчивост/безвремие). Също така, двете линии на Хептадните Пътеки могат да се разглеждат като двете „ленти”, означаващи Десетия Планетарен тон от системата „точки-чертички”! Почувствайте съвършенството на Планетарната Луна ..

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.