Публикации / Пътеводител / Цолкин

Нов спин / Слънчево затъмнение

Размер на шрифта: a a a

Изтъкано от Дракона, на Земята започна пътешествието на човешките съновидения.

Аз съм Драконът, първичната сила, Аз съм светлината на паметта, Аз съм паметта на светлината.

Сега ние сме в "Космическо Пренастройване": Кин 1: Червен Магнитен Дракон (24 май 2017 г.). Колко можем да се трансформираме в този следващ 260-дневен цикъл?

След 89 дни ще настъпи пълно слънчево затъмнение. Хората от цял ​​свят се събират в Съединените Щати на 21 Август 2017 г. - Бяло Кристално Куче, Kин 90 за това, което наричаме "Великото Американско Затъмнение".

Пълното слънчево затъмнение се случва, когато Слънцето, Луната и Земята са в перфектната геометрия.

На този ден Луната ще покрие Слънцето и ще потопи голяма част от Съединените Щати в мрак. Явлението ще се наблюдава от Орегон до Южна Каролина в радиус от 70 мили ширина за 94-минути.

За да откриете затъмнение, което обхваща само континенталната част на Съединените Щати, трябва да се върнете на 29 юли 436 година, преди 1581 години.

Обърнете внимание, че това число 1581 е последната година до въвеждането на Грегорианския календар през 1582 година.
Последният път, когато пълно слънчево затъмнение беше видимо от континенталната част на САЩ, беше на 26 Февруари 1979 г. – Жълто Ритмично Семе, Кин 84.

Следващото слънчево затъмнение за САЩ, ще бъде на 25 януари 2316 ,Червена Кристална Земя, Kин77. - Eclipse 2017

Най-старото известно затъмнение е записано на три гравирани каменни плочи в графство Мийт, Ирландия. Посочената дата е 30 ноември 3340 г. пр.н.е.


Затъмненията са били значителни във всички древни култури, макар и с различни интерпретации. От гледна точка на Галактическите Маи, това затъмнение е ускоряване на неизбежното разрушаване на стария модел и появата на ноосферата (мислещия слой на планетата Земя).

Ноосферата е функция от това, което Галактическите Маи наричат ​​"кинан" - "Слънчевата Сила", обясняваща висшата духовна или психическа енергия на тази планета. С ​​"кинан"  е свързано и "tin kinantah"/ „тин кинанта” - качеството на предаване на тази слънчева енергия, което обяснява различните телепатични и паранормални способности на висшия разум. Това са атрибути на ноосферата.

Тогава Синхронността може да бъде считана за паранормално преживяване, за комуникация на tin kinantah, тясно свързана с телепатията. Времето и телепатията са тясно свързани помежду си.

Енергиите преди и след затъмнение, по правило се различават. Ако това е Слънцето, което ни развива, какви изменения предвещава това? Какво биха пожелали да знаят за нас Съществата в Центъра на Слънцето - Ахау Киновете? Едно нещо е сигурно, бързата трансформация е на път!

Други синхронизиращи бележки: Слънчевото Затъмнение се случва 26 (13 x 2) дни след Галактическата Нова Година: Жълто Кристално Семе, Kин 64 (26 Юли 2017 г.). Точно един спин преди това, на Кин 64 бяха президентските избори на САЩ (8 Ноември 2016 г.).

Слънчевото затъмнение на 21 Август 2017 г. е след 9 месеца и 13 дни от президентските избори в САЩ на Кин 64: 8 Ноември 2016 г. 9.13 е ключово число както за пророчеството на Кетцалкоатъл, така и за Пакал Вотан.

Между основаването на Ордена на (Баварските) Илюминати на Кин 153 и обявяването на Декларацията за независимост на 13–те британски колонии - на Кин 217,  което доведе до възникването на Съединените щати, има точно 64 дни. (1 Май 1776 г. – Кин 153 и 4 Юли 1776 г. – Кин 217). 64 от националните флагове на общо 196 страни в света имат религиозна символика. 64 е ключът към кода на И-Чинг/ДНК.

В деня на слънчевото затъмнение, Кин 90 (9 x 10) се навършват 9 завъртания/спина от преминаването на Хосе Аргуелес/ Валум Вотан зад завесата, 2340 + 1 ден ... Деветте Господари на Времето и Съдбата са осъществени. Деветте измерения на времето са завършени. Нещо ново е на път да започне. Слънчевото затъмнение е на 28 градуса в съзвездието Лъв. В съзвездието Лъв има звезда на име Хосе Аргуелес.

Същността на информацията ... не е в нейното съдържание, а в нейният резонанс. Ето защо е важно да се усещат нещата. Усещането за  резонанс и входящата информация, съвместно създават резонансно поле.
- Хосе Аргуелес

Публикувано на 24 Maй 2017 от Червената Кралица/ Стефани Саут / 13:20 FREQUENCY SHIFT

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.