Публикации / Пътеводител / Години

Слънчев пръстен за Годината на Жълтото Кристално Семе

Размер на шрифта: a a a

Слънчев пръстен за годината на
ЖЪЛТОТО КРИСТАЛНО СЕМЕ
(26 Юли 2017 г. - 25 Юли 2018 г.)

Кин 64 - ЖЪЛТО КРИСТАЛНО СЕМЕ

Аз се посвещавам на целта, универсализирайки осъзнатостта.
Аз уплътнявам Входа на Цъфтежа с Кристалния тон на Сътрудничеството.
Аз съм воден от силата на Интелекта.
Аз съм Галактически Активиращ Портал, влез в Мен.

Ако ние трябва да продължим да оцеляваме като вид на нашата планета днес, задължителен елемент е Новото Съзнание. Никога не е било по-спешно да се Завърнем към Естественото време на 13-те Луни.

Този 13-Лунен календар, който може да държите в ръцете си, съдържа Завръщането към Единството.

Кристалният тон е тон на сътрудничеството, което предполага комуникация. Отворената комуникация се състои в това, как да изграждаме мостове. Кристалното семе е годината за изпълнението на Завръщането на Хората от OMA~ Original Matrix Attained (ОМД-бг) по моста на времето. Ние сме мостът. Сега е Новото Време. ОМД е Достигнатата Оригинална Матрица. 

Оригиналната матрица е изтъкана от Природния Интелект, който предполага възприемане на модели. 13-Лунния Календар предлага една ежедневна система за проследяване на множество модели на времето. Ефектът е нарастването на подредеността, информираността и интелекта в нашия ежедневен живот. 

Ежедневната употреба ни помага да влезем в Универсалното съзнание, което надхвърля всяка догма, религия, раса, икономически статус и пол. С употребата на този Календар вашата синхронност ще стане нормално ежедневно изживяване. 

Ако за първи път се запознавате с тази информация, то просто започнете да  осъзнавате ежедневните кинове и тяхното изграждане. Размишлявайте върху 260-дневната мрежа на Цолкин и визуализирайте усещанията си за моделите, създадени от числата от 1 до 13, повтаряни 20 пъти.

Мрежата на "Цолкин" е Хармоничен Модул, притежаващ собствена вибрация - петата сила. Петата сила е галактическата сила, която поддържа заедно всички измерения на реалността. Всеки ден има оракул на петата сила.

Тази година петата сила на оракула се състои от Жълто Кристално Семе.
Водещ кин - Жълт Кристален Воин, Изследователят на Пътищата, който Унифицира Безстрашието.
Аналоговият партньор е Синият Кристален Орел, Визионерът, който Унифицира Разума.
Антиподната сила е на Белия Кристален Вълшебник, който ни предизвиква да навлезем в Безкрайната Възприемчивост.
Окултният партньор (скрита подкрепа) идва от Червената Лунна Земя, навигаторът, който Стабилизира Синхронността.

В Хунаб Ku 21, Кин 64 е представен от галактическия архетип на Невинния, Единствен, Кристален. Невинността предполага чистота и липса на корупция. Невинният установява Двора на Изследователя на Пътища и олицетворява Осведомеността на Интелекта. Никой не може да стане по-мъдър, без да се срещне най-напред с Единствения Невинен. 

Ако ние поставим тазгодишния оракул върху игралното поле на Хунаб Ку 21, виждаме, че този оракул свързва следните хептадни пътеки: 16 (Осъзнатостта развива Безвремието), 17 (Осъзнаването развива Визията) и 24 (Навигацията развива Интелекта). 

Конфигурацията на тези хептадни пътеки осветява и свързва цялата клетка на Сила-Хармония на Космическия Интелект! Това е силен знак за мощта на петата сила, която ще се прояви тази година. Когато петата сила се активира, съзнанието става обединено и радиално (звездообразно, лъчисто). 

Забележка: Пророчеството Телектанон на Пакал Вотан е завършено на Кин 64, Жълто Кристално Семе в Първата Година на Пророчеството(1993), Кин 144, Жълто Магнитно Семе.

Вибрация 12:60 (Григориански календар) и вибрация 13:20 (Календара Цолкин)

"... 24-часовата, 60-минутна, 60-секундна времева честота се получава от разделянето на кръга на 12 части, една дву-измерна равнина в пространството. Тъй като тази мярка не съответства на реалността на времето като универсалната (13:20) честота на синхронизация, се създава ментална диссинхронизация, която се проявява като битка на разума срещу себе си и срещу природата. Динамиката на "прогреса" на цивилизацията реално е динамика на диссинхронизацията, наследена от човешкия разум. Постепенното навлизане на цивилизацията във всички аспекти на човешкото общество и биосферата води до нарастване на честотата на диссинхронизация. Получените афазични ментални състояния водят до противоборство и различни нагласи на господство над другите и над природата, но никога до някакво удовлетворение.

... Според Закона за Времето всичко от космическата природа е управлявано от универсалната честота на времето, 13:20. Тази универсална константа на времето показва, че времето всъщност е фактор за синхронизация, установявайки това, което е известно като синхронен ред. Това означава, че ако колективният човек желае да се развие в духовен аспект, това може да бъде само по пътя на отказ от изкуственото механично време и повторно участие в естественото (природно) време."
- Хосе Аргуелес / Валум Вотан

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.