Публикации / Пътеводител / Години

Годината на Жълтото Кристално Семе

Размер на шрифта: a a a

Година на ЖЪЛТОТО КРИСТАЛНО СЕМЕ
(26 Юли 2017 г. - 25 Юли 2018 г.)

Кин 64 - ЖЪЛТО КРИСТАЛНО СЕМЕ

На 26 юли започва новата година по календара на Маите – годината на Жълтото Кристално Семе. През този 13-годишен цикъл сценария отива към завършване, оставяйки ни само най-важното.

През изминалата година се извърши велико пречистване от всичко, което сме успели да достигнем през последните 11 години. Отиде си всичко, което не позволява по-нататъшно развитие. Годината на Спектралната Синя Буря преобразува нашия живот, внесе в нас много разногласия и неочаквани събития. Избавихме се от всичко, което ни прави слаби. Оцеля само това, което е способно да разкрие в себе си ново качество. 

Годината на Жълтото Кристалното Семе кристализира нашите опитности във вид на семена, които вече са засадени в благодатната почва. Сега е най-доброто време да поделим опита си с другите, да се обединим за общо творчество. Настъпи времето за разширяване и растеж на сътрудничество с другите хора.

Семето е потенциал, в който са включени всички наши таланти и способности. Чрез своите желания и намерения ние можем да ги разкрием. Ако семенага са посадени в благоприятна почва, те непременно ще поникнат.

Ако можем да се отърсим от всичко, което повече не ни служи, да преобразуваме ненужното в нова благодатна почва, ние вече трябва да се погрижим за нашите цели, както за кълновете, които ще получим през тази година.

Да си сътрудничим активно с другите хора! През тази година ние ще привличаме тези хора, които са способни да разширят нашите опитности, да ни разкрият нещо ново и различно. Нашият живот ще бъде подобен на семето, което се привлича от светлината, за да получи повече топлина от слънчевия източник. Зареденото семе като  нашето истинско желание ще стане център на израстване.

Кое ще помогне за реализацията на нашите намерения? Представете си, че семето получава покана да израсте в откритото поле на възможностите. Намерете и усетете, как вашата най-съкровена мечта се осъществява. Ако желанието е истинско, то ще се промъкне през най-трудните ограничения, както и семената покълват от земята.

Бъдете готови да разчупите оковите на разума. Предизвикайте своето творческо участие в живота. Участвайте спонтанно в своето израстване. Придвижвайте се напред в света на новите възможности!

Често попадаме в лабиринта на разума, търсейки отговори. Но, в израстването на семето, нашата идеална картина ще ни се разкрива с радостна лекота. Благодарение на вътрешния си код, семената естествено се стремят към светлината, както и слънчогледите следват Слънцето.

Ако си мислите, че е по-добре да си останете в тъмнината, защото така е по-безопасно, то знайте, че това е само илюзия. В тази година може да се рискува и да се скочи в непознатото, защото семената са нашите мечти, желания и съдба, които очакват нашето пробуждане.

Не е необходимо да се чака в мрака, когато някой или нещо прави всичко за нас. Само в съвместната работа с други хора в хармония, можете да пробудите своя потенциал. Това е уникална възможност да разберете повече за нашия общ корен и единство с целия живот.
Доверете се на жизнения цикъл и природата, бъдете едно цвете в очите на любимите си хора и единомишленици!

Ин Лакеш Ала Кин
Честита Нова Слънчева Година на Всички

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.