Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

91-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Първа Луна на Целта от Годината на Жълтото Кристално Семе

Добре дошли в Годината на Жълтото Кристално Семе! Сега, когато влизаме в първата Луна на тази година, Магнитната Луна на Прилепа, ние си задаваме въпроса: Каква е моята цел?

През тази Луна отделете време да преразгледате своята цел в живота, както и целите за следващите 13 Луни. Бъдете спокойни, в тишина и слушайте. Това е Годината, в която можете да събудите напълно вашия вътрешен Аватар. Вселената зависи от него.

Вече влязохме в четвъртата година от 26-годишния фрактал на Новия Лъч (2013 г. - 2039 г.). Големите изменения се случват. Ние се намираме във времето на застъпване на времевите контури, където сега това, което изглеждаше невъзможно преди, се случва и това, което изглеждаше възможно преди, не се случва сега.

На 16 Август 2017 г., Кин 85, отбелязваме 30-годишнина от Хармоничната Конвергенция. Това беше старта на 26-годишния фрактал и влизането на Новия Лъч, 2013 година. Пет дни по-късно (на 21 Август 2017 г.) е много очакваното Слънчево Затъмнение.

За Галактическите Маи това затъмнение е ускоряване на неизбежното разрушаване на остарялото моделиране и появата на ноосферата (мислещия слой на планетата Земя). Ноосферата е функция от това, което Галактическите Маи споменават като кинан (kinan) - Слънчевата Сила, която отчита сферата на висшата духовна или ментална енергия на тази планета.

Свързан с кинан е тин кинанта (tin kinantah) - качеството на предаване на тази слънчева енергия, която обяснява различните телепатични и паранормални способности на висшия разум. Това са атрибути на ноосферата.

В тази Луна помислете, че нито една от мислите, за които си мислите, че са ващи, всъщност не са "ваши". Вие сте обикновен канал, енергиен канал.

Как можем да изравним своя разум с Великия Планетарен Разум (ноосферата), за да ускорим нашето съзнание? Това синхронизирано изравняване е целта на ежедневните кодове на Закона за Времето.

1. Законът за Времето определя реда на реалността, известен като синхронния ред.
2. Това е определението за вселената, обединена от времето и възприемана изключително от разума (и съдържаща се в сърцето).
3. Всичко, което съществува, представлява синхронния ред.
4. За да познаваме или възприемаме този ред се изисква степен на само-рефлексивно, анализиращо съзнание.
5. Тъй като Универсалният Ред на времето е толкова огромен, единствено само същността трябва да се възприема и познава. 

Вроденото само-осъзнаване не произтича от нищо извън себе си. Това е истинското въведение към действителното състояние на нещата.
- Падмасамбхава, Неосведомено Осъзнаване, секция 7.

Добре дошли в Магнитната Луна на Целта

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Първа Магнитна Луна с Тотем Прилеп – Годината на Жълтото Кристално Семе

Дали, Ден 1, Kин 64, Жълто Кристално Семе (26 Юли 2017 г.)
Добре дошли в Магнитната Луна от Годината на Жълтото Кристално Семе! Както е видно, днес Kин 64, Жълто Кристално Семе, е първият ден от тази година, а тази година се нарича "Жълто Кристално Семе". Всеки 13-Лунен Календар за годината носи името на галактическия подпис на първия ден. 

Кратко резюме на текущите цикли:
Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе
Спин-оборот (260-дневен цикъл): 42-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни
Сезон (65-дневен цикъл): Сезон на Виденията на Синия Орел, Син Галактически Спектър
Замък (52-дневен цикъл): Бял Северен Замък на Пресичането: Пречиства Воина
Луна (28-дневен цикъл): Maгнитна Луна на Целта, с тотем Прилеп
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): Вълнов Модул на Пространството, на Червения Небесен Странник  (Забележка: Новия Вълнов Модул стартира след два дни ...)

Гамa, Ден 3, Kин 66, Бял Магнитен Съединител на Световете (28 Юли 2017 г.)

 

Днес започва 6-тият 13-дневен Вълнов Модул на Белия Съединител на Световете, вторият (пречистващ) ВМ oт Белия Северен Замък на Пресичането – Двор на Смъртта. Племето на Съединителя на Световете пречиства пресичането чрез силата на смъртта – да си спомним истината за галактическия Maрс... Tози ВМ завършва на Kин 78, Бяло Космическо Огледало(Магнитна Луна, 15-ти Ден от Годината на Жълтото Кристално Семе / 9 Август 2017 г.) 

Лими, Ден 13, Kин 76, Жълт Спектрален Воин (7 Август 2017 г.)
Пълнолуние.

 

Сели, Ден 16, Kин 79, Синя Магнитна Буря (10 Август 2017 г.)

 

Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Буря, третият (трансформиращ) Модул от Белия Северен Замък на Пресичането – Двор на Смъртта. Племето на Бурята трансформира преминаването през мощността на самостоятелното поколение, да си спомним истината за слънчевият Плутон ... Този Вълнов Модул ще завърши на Kин 91, Синя Космическа Маймуна (Магнитна Луна, Ден 28/22 Август 2017 г.)

Дали, Ден 22, Kин 85, Червена Резонантна Змия (16 Август 2017 г.)
Ден на Галактически Активиращ Портал. Днес е 30-тият Рожден Ден на Хaрмоничната Конвергенция - 1987 година: Tова е първата световна синхронизираща медитация за мир. Tази дата, 16 Август 1987 г. отбелязва края на един 1144-годишен цикъл (13 цикъла по 52 години, плюс 9 цикъла по 52 години), създаден от Мезо-американския културо-носител (пазител), Кетцалкоатъл през 10 век.

Настъпи моментът, когато всичко трябваше да се промени. Беше излъчен вибрационен сигнал. Откъде идваше сигналът - дали от нашето генетично кодиране, дали идваше от Земята, дали от космоса, или от всички - този сигнал дойде и хората отговориха на Сигнала. Много прилича на това, когато даден вид получава сигнал за промяна на посоката на миграционния си модел. Сигналът беше, "Върнете се на Земята ... ако искате мир на тази планета, върнете се на Земята.
– Хосе Аргуелес за Хармоничната Конвергенция

Лими, Ден 27, Kин 90, Бяло Кристално Куче (21 Август 2017 г.)
Новолуние и Пълно Слънчево Затъмнение, видими в северозападните региони на Съединените Щати.. 

Ето един видеоклип от Ранди Брунер: "Синя Космическа Ръка" за затъмнението

Силиo, Ден 28, Kин 91, Синя Космическа Маймуна (22 Август 2017 г.)
Ден за глобална медитация „Дъгов Мост”. 

Кодове на Хептадните Пътеки за Първа Магнитна Луна на Целта

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 – Иницииране
1 Хептада: Битието Развива Секса/Пола (1 Ден, Плазма Дали – 7 Ден, Плазма Силио / 26 юли 2017 г. – 1 август 2017 г.)

Седмица 2 – Пречистване
2 Хептада: Битието Развива Смъртта (8 Ден, Плазма Дали – 15 Ден, Плазма Силио / 2 август 2017 г. –  8 август 2017 г.)

Седмица 3 – Tрансформация
3 Хептада: Битието Развива Знанието (15 Ден, Плазма Дали – 21 Ден, Плазма Силио / 9 август 2017 г. – 15 август 2017 г.)

Седмица 4 – Съзряване
4 Хептада: ( Секса/ Пола Пробужда Знанието (22 Ден, Плазма Дали – 28 Ден, Плазма Силио / 16 август 2017 г. – 22 август 2017 г.)

Магнитната Луна притежава силата на Знанието, като завършва движението си "Хептадният Път" в Двора на Аватара, кодиран от Синята Ръка (Знание). Размишлявайте върху кодовете на Хептадните пътеки и вижте какво се случва при вас ...

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.