Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

94-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Само-Съществуваща от Годината на Жълтото Кристално Семе

В тази Луна ние си задаваме въпроса: Каква форма ще приеме моето служене?

Но за да опознаем формата, означава да определим контекста. Понастоящем изглежда, че живеем в сенките на съзнанието на Планетата, което не е в съответствие с оста на Духа. Но всичко това е част от реалната действителност и може да бъде трансформирано във висшето съзнание.

Изкуството е Дъга.С ледващия текст е извадка от "Книгата на Тайната", от третия том на Хроники на Космическата История.

След като разберем, че творческото въображение е най-висшата сцена, към която човек може да се стреми, можем да продължим с по-задълбочено разбиране на изкуството като мост между измеренията ... Истинските художници/артисти – хора на изкуството имат вътрешно призвание да създават и по този начин влизат в дълбоките тайнства ... За художника е полезно да се свърже с неговия/нейния централен канал на творческата сила.

Централният канал на творческата сила е на разположение на всички през цялото време. Този централен канал отговаря за излъчване на космическото съзнание в ноосферата.

В аборигенското общество шаманът - пазителят на знания - се разглежда като централен канал на племето. Шаманът обикновено се представя като художествено творение, украсено със специални ритуални символи, енергийни предмети или церемониална риза. Тези видове украшения позволяват идентификация с различни космически сили или елементи.

Само някои смели души се осмеляват да отидат в неизвестното; те се превръщат в супер шамани и медиуми на масите. Скоро ние ще видим едно ново общество, което вече не се основава на страх и потисничество; една нова раса на художници (артисти).

Всеки човек в това ново общество ще бъде освободен, за да се трансформира като феноменално произведение на изкуството. Всеки ще осъзнае, че е живият израз на божественото въплъщение и съответно създава планетарната спора за изкуство – това е един нов етап за космическата цивилизация.

Вижте новия уебсайт, Сайт за Хрониките на Космическата История - Living Time Science


Добре дошли в Само-Съществуващата Луна на Формата

 Синхроничности на Звездните Пътешественици – Четвърта Луна с Тотем Сова от Годината на Жълтото Кристално Семе 

Дали, Ден 1, Kин 148, Жълта Обертонова Звезда (18 Октомври 2017 г.)
Добре дошли в Само-съществуващата Луна! Забелязали ли сте, че всяка Луна тази година на жълтото кристално семе започва с ЖЪЛТ кин? Днес е Портал за галактическо активиране! Както и през следващите седем дни! Тази Луна има общо 11 галактически портала за активиране!

Кратко резюме на текущите цикли в Четвърта Луна:
Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе.
Спин (Въртене), оборот (260-дневен цикъл): 42-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни.
Сезон (65-дневен цикъл): Сезон на Универсалния Вселенски Огън, на Жълтото Слънце, Жълт Галактически Спектър.
Замък (52-дневен цикъл): Син Западен Замък на Горенето - Двор на Магията: Трансформира Звездата.
Луна (28-дневен цикъл): Само-съществуваща Луна на Формата, с тотем Бухал.
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 12 ВМ на Целеустремеността - Жълто Семе

Сели, Ден 2, Kин 149, Червена Ритмична Луна (19 Октомври 2017 г.)
Новолуние и Портал за галактическо активиране!

Гама, Ден 10, Kин 157, Червена Магнитна Земя (27 Октомври 2017 г.)Днес започва 52-дневният Жълт Южен Замък на Предоставянето: Двор на Интелекта  - Съзряване на Слънцето! Този 52-дневен Замък ще приключи на Кин 208 (1 Април 2017 г.). Днес също започва и 13-дневния Вълнов Модул на Червената Земя - Синхронност на Навигацията, първият (иницииращ) ВМ от 52-дневния Жълт Южен Замък на Предоставянето: Племето на Земята инициира предоставянето чрез силата на навигациятаДа си спомним истината за слънчевия Уран. Този ВМ завършва на Kин 169, Червена Космическа Луна (Ден 22 на тази Луна / 8 Ноември 2017 г.).

Kaли, Ден 18, Kин 165, Червена Слънчева Змия (4 Ноември 2017 г.)
Пълнолуние и Портал за галактическо активиране!

Силио, Ден 21, Kин 168, Жълта Кристална Звезда (7 Ноември 2017 г.)
Портал за галактическо активиране! Днес са точно 260 дни до следващия Ден Извън Времето: 25 Юли 2018 г.

Дали, Ден 22, Kин 169, Червена Космическа Луна (8 Ноември 2017)
Днес са точно 260 дни до следващата 13 Лунна Нова година: 26 Юли 2018 г. на Червената Космическа Луна! 

Сели, Ден 23, Kин 170, Бяло Магнитно Куче (9 Ноември 2017 г.)Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Бялото Куче, ВМ на Любовта, на вторият/пречистващ 14-ти ВМ от 52-дневния Жълт Южен Замък на Подаръците, Двор на Интелекта: Племето на Кучето прецизира дарението чрез силата на сърцето, да си спомним истината за Слънчевия Меркурий... Този ВМ завършва на Kин 182, Бял Космичен Вятър (Ден 7 на следващата (обертонова) Луна / 21 Ноември 2017 г.).

Kaли, Ден 25, Kин 172, Жълт Електрически Човек (11 Ноември 2017 г.)
Григорианска дата 11-11... Жълтият Електрически Човек казва: Аз се активирам, за да влияя, за да свързвам мъдростта...

Силиo, Ден 28, Kин 175, Син Ритмичен Орел (14 Ноември 2017 г.)
Ден за глобална медитация „Дъгов Мост”.

 

Кодове на Хептадните Пътеки за Само-Съществуваща Луна на Формата

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 13: Духът развива Пророчеството
(Дали, Ден 1 -  Силио, Ден 7 / 18 - 24 Октомври 2017 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 14: Магията пробужда Пророчеството
(Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / 25 - 31 Октомври 2017 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 15: Мъдростта пренася Пророчеството
(Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / 1 - 7 Ноември 2017 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 16: Осъзнаването развива Безвремието
(Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / 8 - 14 Ноември 2017 г.)

В Галактическата Супер-структура/Хунаб Ку 21, четирите хептади от Четвъртата Само-съществуваща Луна, взети като едно цяло са мястото във времето, където "Силата на Пророчеството развива Силата на Интелекта"

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network


Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

Georgi_Bojilov каза на 06.11.2017 г. 09:10 ч.

За жалост Ноосферата вече не е такава приятна и лека тема за ежедневието на нормалния човек във формата на живота, който не е подозирал, че и сакатия и куция и този който не е намерил същината на живота може да се чува и да говори по Ноосферата. Поради, което след като няма действия живота иска не иска минава в друг етап и завърта колелото на живота, което за мен се състои в това кой как е тъмен, светъл и буфер ( и чак след това религиозните му разбирания). Един бърз пример в разпределението Каталуния не успя, Русия е винаги нахална ( и всички раздухват без да знаят политиката и) защото е необразована За САЩ и подемната никаква политика на Тръмп, който е военен инвалид на база на това, че му липсват определени условия и той така винаги си работи, след това поставяме високомерния човек с високо интелектуалната му образованост, който не дава пет пари за темите на синята кръв, единствено когато е произведен Цвят на ишлиме и така това колело на порочността на "Незнайния атентат". Едно е важно в живота да не ме интересува живота ми и да си пътувам в незнайни неща, които "без да знаем как" някак си ама абсолютно цялото го познавам за това нещо и цялото време на живота няма да стигне на сегашния Хомосапиенс!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.