Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

96-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Шестата Ритмична Луна на Равенството
от Годината на Жълтото Кристално Семе

Разумът, разбира се. Ако наистина разбирахме природата на нашия разум, ние нямаше да направим и деветдесет процента от това, което правим днес.
- Валум Вотан

Добре дошли в Ритмичната Луна на Гущера! Това е шестата Луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаващ силата на Ритмичното Равенство. Следните думи, написани от Валум Вотан през 2008 г., никога не са били по-приложими:

Ако има някакъв проблем, който опорочава съвременната глобална цивилизация, това е приобщаването на вярата към релативизма (Субективно идеалистическо учение, което отрича възможността за обективно познание, опирайки се на относителността на знанията) - за сметка на вярата в Абсолюта ...

Това също се отнася към аспекта за демократизация на съзнанието, която, както и доктрината за машинния прогрес, големите материални удобства и свободната пазарна капиталистическа икономика, се разглеждат като неизбежен и необратим фактор в менталната и културна съставка на съвремената цивилизация на глобализацията.

Сумарният ефект от тези тенденции води до едно напълно светско общество, в което доминира една култура за избор, от една страна, а от друга страна, едно забележително анархично разнообразие от форми на изразяване, олицетворявани от Интернет. Има много възможности за избор - просто отидете в супермаркета на промишлено развития търговски център и пресметнете колко варианта зърнени закуски може да намерите – както и равномерното многообразие от форми на изразяване и гласовете, които говорят заедно, създават масово ментално затруднение, известно като нравствен релативизъм. 

В моралния (НРАВСТВЕН) релативизъм всички са прави, така че никой не е прав. Ако говорите за Абсолюта, вие сте или фашист, или фундаменталист ... По този начин нравственият релативизъм има негова собствена форма на тирания, точно както съвременната наука, която непреклонно отказва да приеме всяка хипотеза, която предполага, че съществува по-висш принцип, Бог, интелектуалния дизайн и т.н., и значително по-малко, че паранормалното явление е действителното поле на обучение.

Напълно е възможно, този морален релативизъм да е отговорен за разпадането на съвременното общество, защото където той преобладава, има неправилна дискриминация, деградация на вкуса, загуба на естетическо възприятие, скучна посредственост ... и развлекателнта индустрия, която винаги флиртува с порнографията, като ви запознава с все повече сцени на насилие ...

Основните предпоставки на глобализацията  спомагат за този процес на релативизъм и отчуждение. Китай е производствена база на Wal-Mart, докато Индия е софтуерният производител на Microsoft. Често пъти обувките, които носите, са направени в някои страни от Югоизточна Азия. Разминаването между средствата и производството,между работника и производителя никога не е било толкова голямо. Това е така, защото всеки човек принципно не е свързан с живота и живее с абстрактната фантастика, доминирана от мобилния телефон, интернет и автомобила ... Може би е дошло времето да помислим дали сме духовно богати или сме духовно бедни ...

В пулсарната геометрия, шестият тон е вторият тон от лунния едноизмерен атомно молекулярен пулсар на Живота (2 тон, 6 тон, 10 тон), където ние управляваме изравняването и създаваме предизвикателство. Този пулсар завършва в 10-та Луна (Планетарна ), когато се проявяваме и отговаряме на предизвикателството. Основното предизвикателство е да разпознаем кои сме наистина и тогава да действаме по съответния начин. 

 Добре дошли в Ритмичната Луна на Равенството

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Шеста Луна с Тотем Гущер от Годината на Жълтото Кристално Семе 

Дали, Ден 1, Kин 204, Жълто Слънчево Семе (13 Декември 2017 г.)
Добре дошли в Шестата Ритмична Луна! Тази Луна има общо 4 Галактически Портала за Активиране. Проследете ги внимателно...
Кратко резюме на текущите цикли в Шеста Луна:
Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе.
Спин (Въртене), оборот (260-дневен цикъл): 42-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни.
Сезон (65-дневен цикъл): Сезон на Жизнената Сила, на Червената Змия, Червен Галактически Спектър. (продължава до 19 ден на 7 Луна).
Замък (52-дневен цикъл): Жълт Южен Замък на Дарителството - Двор на Интелекта: Съзряване на Слънцето.
Луна (28-дневен цикъл): Ритмична Луна на Равенството, с тотем Гушер.
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 16 ВМ на Интелекта и Безстрашието – Жълт Воин

Лими, Ден 6, Kин 209, Червена Магнитна Луна (18 Декември 2017 г.)
Новолуние.Днес започва 52-дневният Зелен Централен Замък на Очарованието/Вълшебството - Двор на Синхронизацията. Зеленият Замък се намира в центъра на Матрицата на Времето и Синхронизира Човека; благодарение на Матрицата Човекът извършва Вълшебството. Днес също започва 13-дневният, 17-ти Вълнов Модул на Луната-Универсалната Вода, първият/иницииращ ВМ от 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Синхронизацията: Племето на Луната инициира вълшебството чрез силата на универсалната вода. Да си спомним истината за галактическия Меркурий ... Този ВМ завършва на Kин 221, Червен Космически Дракон (Ден 18 на тази Луна / 30 Декември 2017 г.).

Силио, Ден 7, Kин 210, Бяло Лунно Куче (19 Декември 2017 г.)
Портал за Галактическо Активиране!

Дали, Ден 8, Kин 211, Синя Електрическа Маймуна (20 Декември 2017 г.)
Портал за Галактическо Активиране
, два дни последователни!... Днес също е 10-ти Ясен Знак на Пакал Вотан...

Лими, Ден 13, Kин 216, Жълт Галактически Воин (25 Декември 2017)
Коледа (за Християните).

Дали, Ден 15, Kин 218, Бяло Планетарно Огледало (28 Декември 2017 г.)
Портал за Галактическо Активиране! Каква е планетата, която ви отразява?

Алфа, Ден 19, Kин 222, Бял Магнитен Вятър (31 Декември 2017 г.)
"Нова Година" по Григориянския Календар... Портал за Галактическо Активиране!

Днес също започва 13-дневният 18-ти Вълнов Модул на Белия Вятър, вторият (пречистващ) вълнов Модул на Духа oт 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Матрицата – Племето на Белия Вятър пречиства очарованието чрез силата на духа. Да си спомним истината за Галактическия Уран. Този ВМ завършва на Kин 234, Бял Космически Вълшебник (Ден 3 на следващата Седма Резонантна Луна / 12 Януари 2018 г.). 

Лими, Ден 20, Kин 223, Синя Лунна Нощ (1 Януари 2018)
"Първи Ден на Новата Година - 2018" по Григориянския Календар...

Силио, Ден 21, Kин 224, Жълто Електрическо Семе (2 Януари 2018 г.)
Пълнолуние.

Силио, Ден 28, Kин 231, Синя Планетарна Маймуна (9 Януари 2018 г.)
Портал за Галактическо Активиране и Ден за глобална медитация „Дъгов Мост” за световен мир 

Кодове на Хептадните Пътеки за Ритмична Луна на Равенството 

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Ритмичната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 21: Медитацията развива Знанието
(ДАЛИ, ДЕН 1 – СИЛИО, ДЕН 7 / 13 - 19 ДЕКЕМВРИ 2017 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 22: Само-съществуващото Поколение развива Любовта
(ДАЛИ, ДЕН 8 – СИЛИО, ДЕН 14 / 20 - 26 ДЕКЕМВРИ 2017 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 23: Просветлението развива Пророчеството
(ДАЛИ, ДЕН 15 – СИЛИО, ДЕН 21 / 27 ДЕКЕМВРИ 2016 г. - 2 ЯНУАРИ 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 24: Навигацията развива Интелекта
(ДАЛИ, ДЕН 22 – СИЛИО, ДЕН 28  / 3 - 9 ЯНУАРИ 2018 г.)

Интересно е да се отбележи, че четирите хептадни пътеки в тази Ритмичната Луна (със силите на "баланса" и "равенството") имат много симетрична форма в Хунаб Ку 21, както и забележителния хармоничен цветови модел. В Галактическата Супер структура на Хунаб Ку 21 четирите хептади на Ритмичната Луна - взети като цяло - са място във времето, където пребивава "Външната Матрица". Това време е последвано от "Вътрешната Матрица" в 7-ма Резонантна Луна и " Ядро на Матрицата / Хунаб Ку 21" в 8-ма Галактическа Луна. Научете повече в Книга на Време - Пространството, Хроники на Космическата История, Том 5

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.