Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

98-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Осмата Галактическа Луна на Целостта от Годината на Жълтото Кристално Семе

Добре дошли в Галактическата Луна на Целостта с тотем Ястреб - това е осмата луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето. На вторият ден от тази Луна започва Нов Галактически Спин (Оборот), с Кин 1 на 260-дневния цикъл на Цолкин. В тази Галактическа Луна ние сме призовани да достигнем до най-висшата си цялостност, да превъзмогнем ниско-честотните вълни и да получим достъп до слънчевото съзнание.

На 15 декември 2017 г. във военновъздушната станция Кейп Канаверал във Флорида SpaceX пусна нов сензор за Международната Космическа Станция, наречен "TSIS-1". Неговата мисия е да измерва слънчевото излъчване или общата слънчева енергия за Земята, както и слънчевата спектрална осветеност, т.е. разпределението на енергията на слънчевата светлина в ултравиолетовия, видимия и инфрачервения спектър. 

Понастоящем сме в 24 Цикъл на слънчевите петна, който обхваща периода 2008 г. - 2019 г. Бинарният цикъл на слънчевите петна се състои приблизително от 11,3 години (11 години 3 месеца и 18 дни). Този цикъл беше открит от Самуел Швабе през 1843 г., когато той предвиди кога ще се появи следващият цикъл на слънчевите петна и колко силен би бил той. След 11,3 години, когато двете пулсации се срещнат, те обръщат поляритета си и цикълът започва отново.

В книгата си Възходяща Земя” Хосе Аргуелес илюстрира цикъла на слънчевите петна като еквивалент на 16-те Галактически Спина, или 16 цикъла на Цолкин = 16 х 260. Той откри, че за един общ период от 23 години, циклите на слънчевите петна са неразделен процес от активността на Слънцето. Те се изхвърлят на повърхността на Слънцето чрез система от енергийни вихри, наречени "поточни (флуксови) тръби". Тези поточни тръби са етерни/електромагнитни вихри, които свързват полярните области на различните планети с енергийните потоци от тръбите на слънчевия поток.

По-долу е поместена една извадка, взета от интервю с Хосе Аргуелес, в която се разглеждат циклите на слънчевите петна:

... Слънцето действа чрез галактическа програма, генерирана от ядрото на галактиката ... това, което Маите наричат ​​Хунаб Ку. Това ядро ​​излъчва основната програма, която служи за свързващо звено за различните звезди и различните планетарни системи. Нашето Слънце непрекъснато излъчва множество модели, които са едновременно енергия и информация. Те могат да се синтезират до отчитанията на бинарните цикли на слънчевите петна ... 23-годишни цикли ... и всички те са приспособени към матрицата на Маите, календара Цолкин с 260-те единици или менталния модел.

Хосе видя как първият 11,3-годишен цикъл на слънчевите петна се явява радио-излъчваща и приемателна станция на Aрктур, а другият 11,3-годишен цикъл на слънчевите петна - радио-излъчваща и приемателна станция на Плеядите. Той възприе превъзходната телепатична възприемчивост на Маите, която те използват за калибриране на различни синхронизации и календари. За физиците, изследващи слънчевата активност, цикълът на слънчевите петна е основен показател за генерирането на магнитното поле на Слънцето. Той показва еволюцията на различни модели на плазмена циркулация близо до слънчевата повърхност и във вътрешността на Слънцето.
Влязохме в минималния период на 24-ия Цикъл на слънчевите петна през 2016 г. Максимумът на слънчевите петна е вероятно да се появи през 2024 г. Това ще бъде Цикъл 25, в Годината на Ритмичната Буря.

В геометрията на пулсарите, осмият тон е вторият тон от трето- измерния пулсар на разума (4, 8, 12). В крайна сметка ние искаме да се научим как да обединим електромагнитните си полета с това на Земята, създавайки интерактивно силово поле. Това силово поле установява връзка както с ядрото на Земята, така и с ноосферата. 

Добре дошли в Галактическата Луна на Целостта, Хармонизацията и Моделирането

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Осма Галактическа Луна с Тотем Сокол - Годината на Жълтото Кристално Семе

Дали, Ден1, Kин 260, Жълто Космическо Слънце (7 Февруари 2018 г.)
Добре дошли в Галактическата Луна!Tази Луна има четири Портални Дни на Галактическа Активация. В това число и днес! Днес е последният ден от 260-дневното галактическо въртене ...
Кратко резюме на текущите цикли в Осма Луна:
Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе.
Спин (Въртене), оборот (260-дневен цикъл): 42-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни (завършва днес!).
Сезон (65-дневен цикъл): Сезон на Любовта, на Бялото Куче; Бял Галактически Спектър.
Замък ( 52-дневен цикъл): Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Матрицата–(завършва днес!)
Луна (28-дневен цикъл): Галактическа Луна на Целостта, тотем Ястреб;
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 20 ВМ на Жълтата Звезда(завършва днес!);

Сели, Ден 2, Kин 1,Червен Магнитен Дракон (8 Февруари 2018 г.)
Днес започва нов 260-дневен галактически спин и денят е Портал за Галактическа Активация! Новият Галактически Спин е 43 по ред от началото на Дриймспел броенето по 13-Лунния Календар.

Днес също започва и 52-дневният Червен Източен Замък на Завъртането: Двор на Раждането – Иницииране на Семето. Днес започва и 13-дневният Червен Вълнов Модул на Дракона, на Раждането, първият ВМ на Цолкин и червеният / иницииращ ВМ от 52-дневния Червен Източен Замък на Завъртането: Двор на Раждането: Племето на Дракона инициира завъртането чрез силата на раждането. Да си спомним истината за галактическия Нептун ...
Този Вълнов Модул ще завърши на Kин 13, Червен Космически Небесен Странник (Ден 14 на тази Луна/20 Февруари 2018 г.).

Сели, Ден 9, Kин 8, Жълта Галактическа Звезда(15 Февруари 2018 г.)
Новолуние и Портален Ден на Галактическа Активация!

Aлфa, Ден 12, Kин 11, Синя Спектрална Маймуна(18 Февруари 2918 г.)
Днес е Галактическата Сигнатура на Хосе Аргуелес - Валум Вотан.

Дали, Ден 15, Kин 14, Бял Магнитен Вълшебник (21 Февруари 2018 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Вълшебника, вторият, пречистващ/рафиниращ ВМ на безвремието от 52-те дни на Червения Източен Замък на Завръщането: Двор на Раждането: Племето на Вълшебника рафинира завръщането чрез силата на безвремието. Да си спомним Истината за слънчевия Малдек ... 

Този ВМ ще завърши на Kин 26, Бял Космически Съединител на Световете (Ден 27 на тази Луна/5 Март 2018 г.).

Силио, Ден 21, Kин 20, Жълто Резонантно Слънце (27 Февруари 2018 г.)
Днес е Шестият Ясен Знак на Пакал Вотан. Tази Луна има два различни Дни с Ясни Знаци на Пакал Вотан...

Капакът на саркофага на Пакал Вотан, показващ 13-те ясни знака и тяхното местоположение по ръба му.

Сели, Ден 23, Kин 22, Бял Слънчев Вятър (1 Maрт 2018 г.)
Портален Ден на Галактическа Активация!

Гaма, Ден 24, Kин 23, Синя Планетарна Нощ (2 Maрт 2018 г.) Пълнолуние.

Лими, Ден 27, Kин 26, Бял Космически Съединител на Световете (5 Maрт 2018 г.)
Днес е Ден с 13-ти Ясен Знак на Пакал Вотан.

Силио, Ден 28, Kин 27, Синя Магнитна Ръка (6 Maрт 2018 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Ръка, третият, трансформиращ ВМ на реализацията от 52-те дни на Червения Източен Замък на Завръщането: Двор на Раждането: Племето на Синята Ръка трансформира завръщането чрез силата на реализацията. Да си спомним Истината за галактическата Земя ...

Този ВМ ще завърши на Kин 39, Синя Космическа Буря (Ден 12 на следващата луна/18 Март 2018 г.).

Кодове на Хептадните Пътеки за Галактическа Луна на Спотеността

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Галактическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

29 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Навигацията
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 1 – Плазма Силиo 7 /7 - 13 Февруари 2018 г.)

Седмица 2 - Пречистване

30 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Медитацията
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 8 - Плазма Силиo 14 /14 - 20 Февруари 2018 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

31 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Само-Съществуващото Поколение
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 15 - Плазма Силиo 21 /21 - 27 Февруари 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

32 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Просветлението
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 22 - Плазма Силиo 28 /28 Февруари - 6 Март 2018 г.)

Наблюдавайте как четирите пътеки в рамките на Галактическата Луна са като "верижно колело" в Хунаб Ку / Галактическото Ядро!

В галактическата надстройка / Хунаб Ку 21, четирите хептади(седмици) на галактическата луна - взети като цяло - са мястото във времето, където е "Ядрото на Матрицата –Хунаб Ку". Хунаб Ку означава "даряващ движението и мярката" и означава наред с други неща и ядрото на галактиката. Тези четири Хептадни Пътеки, които се появяват в ГАЛАКТИЧЕСКАТА Луна, са още една илюстрация за синхронизиращата сила на 13-Лунния Календар ... 

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.