Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

99-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Деветата Слънчева Луна на Намерението от Годината на Жълтото Кристално Семе

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намерението, деветата луна от Вълновия Модул на Планетарното Служене.

Новолунието в Риби се случва на 11-ия ден от Слънчевата Луна (17 Март 2018 г.) - "Бяло Кристално Огледало", Кин 38. Три дни по-късно (кин 41 ~ Червен Лунен Дракон) е пролетното равноденствие (за северното полукълбо).

На 17-тия Ден от Слънчевата Луна, Кин 44 (23 Март 2018 г.) отбелязваме 7-годишнината от преминаването на Хосе Аргуелес/Валум Вотан зад завесата. Първоначалната му визия беше получена преди 65 години на върха на Пирамидата на Слънцето в Теотихуакан (1953 г.). Аргуелес счита, че цялото знание за този свят и за предишните светове е кодирано в Пирамидата на Слънцето, която се намира в процес на преход от петия към шестия ред.

Петият ред или петото слънце означава, че човешкото същество е завършено като сензорен организъм, което съответства на петте степени и петте платформи, формиращи "Пирамидата на Слънцето". Най-ниската платформа на базовата основа отговаря на чувството за допир, следващите са вкус, мирис, слух, зрение, а шестата е съзнанието. Шестото усещане е известно и като холономен приемник.

По този начин "Пирамидата на Слънцето" олицетворява познавателните шаблони за петте сетива, като ни напомня за шестото слънце. Слънцето е основата на живота на Земята. Шестото слънце на съзнанието завършва човешкото същество, като интегрира цялостно сетивата и активизира "холоразума", който ни открива новите възприятия. Някои дори забелязаха, че оформлението на Teoтихуакан прилича на компютърна платка с два големи процесорни чипа: Пирамидата на Слънцето и Пирамидата на Луната. В центъра на града се намира Цитаделата на Кетцалкоатъл.

Тези три основни храма са оформени както и пояса на Орион и всички са свързани с Алеята на Мъртвите - 130-футов път, който минава през града. Всичко за Teoтихуакан е кодиран ключ.

Теотихуакан е на 30 мили североизточно от Мексико Сити и е обявен за обект от Световното Културно Наследство на ЮНЕСКО през 1987 г. Градът е мистериозно изоставен около 700 г., малко след освещаването на гробницата на Пакал Вотан в Паленке (692 година).

Теотихуакан е свързан и с Мексиканския пророк Кетцалкоатъл, който представлява трансформацията, която трябва да се премине, за да се постигне по-висока мъдрост. Кетцалкоатъл представя Венера и е свързан и с междуизмерното пътешествие до други световни системи. В книгата си "Визия за Трансформацията" от 1975 г., Аргуелес пише подробно за "Кетцалкоатъл" : "Пророчеството за завръщането на Кетцалкоатъл е универсално, защото това е избавлението от сегашния ад".

Церемониите за "Денят Извън Времето" се провеждат на всеки 25 Юли в Теотихуакан, точно когато Слънцето директно по обяд се изравнява с Пирамидата на Слънцето (също и на 19 Май).

В пулсарната геометрия деветият тон (и деветата луна) представлява третият етап от пулсара на четвъртото измерение 1-5-9-13. Деветия етап е слънчевата кула за управление. Това също съответства на деветте измерения на времето, съдържащи се в холономния приемник.

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намерението, Пулсацията и Осъществяване на намеренията

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Девета Слънчева Луна с Тотем Ягуар от Годината на Жълтото Кристално Семе 

Дали, Ден 1, Kин 28, Жълта Лунна Звезда (7 Maрт 2018 г.)
Добре дошли в Слънчевата Луна! Слънчевата Луна през тази година има четири дни, които са Галактически Активни Портала.

Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе
СПИН (260-дневен цикъл цикъл): 43-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни (1987 г.).
Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Любовта на Бялото Куче: Бял Галактически Спектър.
Замък (52-дневен цикъл): Червен Източен Замък на Завъртането: Двор на Раждане.
Луна (28-дневен цикъл): Слънчева Луна на Намерението с Тотем Ягуар.
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): Вълнов Модул на Реализацията, на Синята Ръка.

Гама, ДЕН 3, Kин 30, Бяло Само-съществуващо Куче (9 Maрт 2018 г.)
Днес е 11 Ясен Знак на Пакал Вотан. Тази Луна има два различни дни, представени с Ясни Знаци на Пакал Вотан...

Kали, Ден 11, Kин 38, Бяло Кристално Огледало (17 Maрт 2018 г.)
НОВОЛУНИЕ.

Aлфa, Ден 12, Kин 39, Синя Космична Буря (18 Maрт 2018 г.)
Галактически Активен Портал!

Лими, ДЕН 13, Kин 40, Жълто Магнитно Слънце (19 Maрт 2018 г.)

 

Днес е 9-тият Ясен Знак на Пакал Вотан и с него започва 13-дневният Червен Вълнов Модул на Слънцето, на Универсалния Огън, Четвъртият ВМ на Цолкин и жълтият / съзряващ ВМ от 52-дневния Червен Източен Замък на Завъртането: Двор на Раждането: Племето на Слънцето съзрява завъртането чрез силата на универсалния огън. Да си спомним истината за галактическия Плутон ... Този Вълнов Модул ще завърши на Kин 52, Червен Космически Човек (Ден 25 на тази Луна / 31 Март 2018 г.).

Сели, Ден 16, Kин 43, Синя Само-съществуваща Нощ (22 Maрт 2018 г.)
Галактически Активен Портал!

Сели, Ден 23, Kин 50, Бяло Спектрално Куче (29 Maрт 2018 г.)
Галактически Активен Портал!

Гамa, Ден 24, Kин 51, Синя Кристална Маймуна (30 Maрт 2018 г.)
Галактически Активен Портал!

Kaли, Ден 25, Kин 52, Жълт Космически Човек (31 Maрт 2018 г.)
Пълнолуние.

Aлфa, Ден 26, Kин 53, Червен Небесен Странник (1 Aприл 2018 г.)

 

Днес започва 52-дневният Бял Северен Замък на Пресичането: Двор на Смъртта (Пречиства Воина). Това е 5-тия 13-дневен Вълнов Модул на Червения Небесен Странник, първият(иницииращ) ВМ от Белия Северен Замък на  Пресичането – Племето на Небесния Странник инициира пресичането чрез силата на пространството – да си спомним истината за слънчевия Maрс... Този Вълнов Модул ще завърши на Kин 65, Червена Космическа Змия (Ден 12 от 10 Луна / 18 Март 2018 г.).

Силио, Ден 28, Kин 55, Blue Електрически Орел (3 Aприл 2018 г.)
Днешният Kин е със същата сигнатура както Хармоничната Конвергенция от 1987 година и ден първи от 65-дневния Син Галактичесдки Сезон на Орела, сезон на виденията: Син Галактически Спектър. Tози цикъл завършва след 65 дни на Kин 119, Синя Лунна Буря (Кристална Луна, Плазма Дали, Ден 8 / 6 юни 2018 г.).

65-дневни Цикъла (Галактически Сезони или Спектър):

 

65-дневен цикъл (галактически сезон или спектър):

Днес е  Ден за Световна Дъгова Медитация за Вселенски Мир на Земята! 

Кодове на Хептадните Пътеки за Слънчева Луна на Намерението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21 - Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Слънчевата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 33: Полът/ Секса електрифицира Навигацията.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / от 7 Март - 13 Март 2018 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 34: Навигацията електрифицира Мъдростта/Свободната Воля
(Слънчева Луна, Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / от 14 Март – 20 Март 2018 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 35: Смъртта електрифицира Само-Съществуващото Поколение.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / от 21 Март - 27 Март 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 36: Само-Съществуващото Поколение eлектрифицира Магията.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / от 28 Март – 3 Април 2018 г.)

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Маянската дума "Tin Kinanta" се отнася за това, че според Закона за Времето, био-соларен телепат е този, който е получил слънчевата телепатия, инициирайки приемане на еволюцията на Слънчевото Съзнание. Обърнете внимание, как всички Хептадни Пътеки на тази Слънчева Луна са представени като два първични вертикални канала, съединяващи третото око, сърдечната и сакрална чакри чрез Vulom - магнитното притеглящо силово поле на медитация, описано в книгата за трансцендентност.

Също така е интересно да се отбележи, че тези Хептадни Пътеки илюстрират вертикалното активиране на четирите основни светлинно- топлинни елементи: Dum Kuali (първична топлина), Dum Duar (първична светлина), Kemio (светлина на вътрешната топлина) и Кum (топлина на вътрешната светлина).

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.