Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

101-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Единадесета Спектрална Луна на Освобождението от Годината на Жълтото Кристално Семе 

Добре дошли в Спектралната Луна на Освобождението! Tова е единадесетата Луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето.

Спектралната Луна ни призовава да се освободим и да преобразим ниските страсти и емоции в по-висши състояния на живот и действие. Тотемът за тази луна е Змията. Тринадесетият знак на Зодиака, (ophiuchus) "Змиеносец" се намира северозападно от центъра на Млечния път срещу съзвездието Орион.

С многобройните си вътрешни и външни сили, енергията на Змията ни призовава да активираме пасивната сила, която е в основата на нашата същност. Това изисква пречистване на нашите физически, емоционални и ментални тела.

Мъдростта на Змията ни напомня, че има скрити потоци от знание, които се движат под прага на нормалното пробудено съзнание.

Змиите - Посветителки са тези, които отговорят на призива да трансцендентират и интегрират физическите, емоционални и ментални тела, които съдействат за да видят съвсем различен свят от масите. Те се намират в съзнателен процес на извличане на паметта. Те вървят по път, който е невидим за обикновеното око. Те разбират, че реалността не е това, което са ни учили; и че съществува съвсем друго обяснение, което не може да се намери в основните новини, нито в Интернет.

Змиите - Инициатори са тези, които помнят предишните световни системи и експлозиите на реалността. Те се въплъщават или излъчват по различно време в определени места, за да издигнат човешкия вид в по-висши сфери. Появата им и разнообразните прояви са част от единния План, който обхваща историческите цикли.

Първата (откриваща) Хептада на Спектралната луна е Хептада 41: Сексът Спектрализира Видението. Пси Хроно Единицата, кин 108 (3-ти ПГА от Галактическия Алфа поток) за първите три дни на Луната е Самосъществуващата Звезда, известна още като GM108Х (Предаване на Галактическия Интелект на Маите).

В геометрията на пулсарите с единадесетата позиция (тон) завършва електрическият двуизмерен пулсар на усещанията, обединяващ тоновете 3-7-11. Този пулсар започна в Третата Електрическа Луна на Служенето. Тази 11 позиция ни призовава да освободим и разтворим всички мисли и нива на съзнанието, които препятстват висшата настройка на основната ни Същност.

Добре дошли в Спектралната  Луна на Освобождението

Кодове на Хептадните Пътеки за Спектрална Луна на Освобождението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 41: Сексът/Полът Спектрализира Видението.
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 1 –Плазма Силио, Ден 7 / 2 - 8 Май 2018 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 42: Смъртта Спектрализира Изкуството.
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 8 –Плазма Силио, Ден 14 / 9 - 15 Май 2018 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 43: Пречистването Спектрализира Магията.
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 15 –Плазма Силио, Ден 21 / 16 - 22 Май 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 44:Мъдростта/ Свободната Воля Спектрализира Безвремието
(Спектрална Луна, Плазма Дали, Ден 22 –Плазма Силио, Ден 28 / 23 - 29 Май 2018 г.)

В Галактическата Супер-структура на Хунаб Ку 21, четирите хептади на Спектралната Луна - взети като цяло - са мястото във времето, когато се достига "електро-етерната форма". Забележете, че те съответстват на четирите дъгови пътеки около външните ръбове на изображението, показани по-долу 

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.