Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

102-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Дванадесета Кристална Луна на Сътрудничеството от Годината на Жълтото Кристално Семе

Добре дошли в Кристалната Луна на Сътрудничество, с тотем Заек, дванадесетата Луна на Планетарния Вълнов Модул на Служенето.

Ние се намираме в решаващото време за самопознание и пробуждане на ноосферата, планетарния разум. Кристалната Луна ни предлага фокусиращата сила за универсализиране на нашия разум в единна мисъл-форма, за да се прояви (да кристализира) в новата реалност.

Ноосферата е закодирана с многоизмерните мащаби на универсалния космически разум. Космосът се появява или изпитва различно в зависимост от нивото на възприятие и интелекта, който го възприема.

Докато многоизмерните операции на съзнанието са нормални за ноосферата, то за човека това са паранормални явления. Паранормалните феномени помагат на разума да се насочи към тези места на съзнание, които показват някакво по-високо ниво на съществуване.

В книгата си „Възходяща Земя" Хосе Аргуелес синтезира всички предишни мисли за ноосферата. Тази книга илюстрира пълното разбиране за пси-банката, намираща се в електромагнитното поле на Земята между вътрешните и външните радиационни пояси на Ван Алън.

Пси-банката може да се възприеме като нервната система на ноосферата. Тя представлява система за съхранение и регулиране на информацията, която се кодира от универсалната честота на времето 13:20 и е адаптирана към представянето на матрицата Цолкин на Земята.

Телевизията и Интернет (включително смартфони, iPads, компютри и т.н.) представят виртуалната ноосфера, като телевизионното същество се явява виртуалния познавателен разум на планетарното същество, а Интернет е неговото комуникационно хранилище и търсене на връзка или "виртуална пси-банка".

Тези две технологии удържат почти 8 милиарда човека чрез една виртуална нервна система, която ги прави едно планетарно същество.

В пулсарната космология на вълновия модул, дванадесетата позиция или тон съответства на дванадесетата луна, завършваща самостоятелния триизмерен пулсар на РАЗУМ-ФОРМАТА, който започна в четвъртата Луна ~ Самостоятелна Луна на Формата. Тази 12-та позиция означава сътрудничеството на формата, когато правим преглед на предишните действия и подготвяме бъдещите си действия.

Дойде времето за подготовка на Деня Извън Времето !  

Създайте празничен фестивал или медитация, за да призовете Висшата Мечта. Създайте изкуство. Направете всичко, което е възможно за всеобща планетарна визия. Да направим опит да преживеем това, което означава отново да сме в хармония с хармонията на Вселената. Да използваме този ден, за да можем съзнателно да фокусираме нашите намерения за създаване и разпространение на изцеляващи вибрации за всеобща любов и приемане на всички същества. 

Мирът е културата на биосферата
- Хосе Аргуелес / Валум Вотан

Добре дошли в Дванадесета Кристална Луна на Сътрудничеството

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Дванадесета Кристална Луна на Сътрудничеството с Тотем Заек Годината на Жълтото Кристално Семе

Дали, Ден 1, Kин 112, Жълт Галактически Човек (30 Май 2018 г.)
Добре дошли в Кристалната Луна! Тази Луна включва четири Дни на Галактическа Активация, включващи днешния ден и следващите три дни! Това са оследните четири дни от 10-дневната поредица от галактически портали на активация ...
Обобщени текущи цикли:
Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе
СПИН (260-дневен цикъл цикъл): 43-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни (1987 г.).
Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Виденията на Синия Орел: Син Галактически Спектър.
Замък (52-дневен цикъл): Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията.
Луна (28-дневен цикъл): Кристална Луна на Сътрудничеството с Тотем Заек.
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): Червен Вълнов Модул на Жизнената Сила, на Червената Змия.

Силио, Ден 7, Kин 118, Бяло Магнитно Огледало (5 Юни 2018 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Бялото Огледало, 10 ВМ от Цолкин ~ белият/пречистващ Вълнов Модул на Безкрайността от 52-дневния Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията: племето на Огледалото пречиства изгарянето със силата на безкрайността. Да си спомним истината за слънчевия Нептун...
Този ВМ ще завърши на Kин 130, Бяло Космическо Куче (Ден 19, Плазма Алфа на тази Луна / 17 Юни 2018 г.).

Сели, Ден 9, Kин 120, Жълто Електрическо Слънце (7 Юни 2018 г.)
Днес започва Жълтият Галактически Сезон на Универсалния Огън: Жълт Галактически Спектър. Това е 65-дневният цикъл, завършващ на Kин 184, Жълто Лунно Семе.

Гамa, Ден 10, Kин 121, Червен Само-съществуващ Дракон (8 Юни 2018 г.)
Днес започва 20-дневният цикъл, известен като Мистична Колона. Tова е централната 7-ма колона на 260-те Кина на Цолкин, която може да се сравни с централния канал/гръбначния стълб на човешкото тяло .... Мистичната Колона завършва на Kин 140, Жълто Планетарно Слънце.

Лими, Ден 20, Kин 131, Синя Магнитна Маймуна (18 Юни 2018 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Маймуна, 11 ВМ от Цолкин ~ синият/трансформиращ Вълнов Модул на Магията от 52-дневния Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията: племето на Маймуната трансформира изгарянето със силата на магията. Да си спомним истината за слънчевата Венера...
Този ВМ ще завърши на Kин 143, Синя Космическа Нощ (Ден 4, Плазма Кали на Космическа Луна / 30 Юни 2018 г.).

Силио, Ден 28, Kин 139, Синя Слънчева Буря (26 Юни 2018 г.)
Днес е Световната Дъгова Медитация за Вселенски Мир на Земята! Страхотен ден за медитация под дъгата: тъй като това са слънчевите бури, които ни показват предварителен или фрактален мост на дъгата: Полярните сияния (Aurora borealis и Aurora australis).

Кодове на Хептадните Пътеки за Кристална Луна на Сътрудничеството

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Планетарната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептадна Пътека 45: Meдитацията Трансформира Отражението на Секса/Пола
(Кристална Луна, Ден 1, Плазма Дали - Ден 7, Плазма Силио / 30 Май 2018 г. -  5 Юни 2018 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептадна Пътека 46: Meдитацията Тронсформира Отражението на Смъртта.
(Кристална Луна, Ден 8, Плазма Дали - Ден 14, Плазма Силио / 6 - 12 Юни 2018 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептадна Пътека 47: Само-Съществуващото Поколение Пренася Енергията на Изкуството.
(Кристална Луна, Ден 15, Плазма Дали - Ден 21, Плазма Силио / 13 - 19 Юни 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептадна Пътека 48: Само-Съществуващото Поколение Пренася Енергията на Пречистването.
(Кристална Луна, Ден 22, Плазма Дали - Ден 28, Плазма Силио  / 20 - 26 Юни 2018 г.)

В Галактическата Суперструктура на Хунаб Ку 21(the Galactic Superstructure/the Hunab Ku 21), четирите хептади на Кристалната Луна – взети като цяло показват, че това е мястото във времето, когато се достига "Кристализиране на Силата на Знанията и Любовта ". С Кристалната Луна се завършва пътешествието през Двора на Аватара (Синя Ръка / Знания) и Двора на Състрадателния (Бяло Куче / Любов).

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.