Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

103-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Тринадесета Космическа Луна на Присъствието от Годината на Жълтото Кристално Семе

Добре дошли в Луната на Костенурката, 13-та Луна на Присъствието от Планетарния Вълнов Модул на Служенето. Денят Извън Времето и Галактическата Нова година са вече много близо до нас. 

Докато завършваме последната Луна на годината на Кристалното Семе, да опишем няколко ноосферни ключа, за да разсъждаваме върху написаното от Валум Вотан.

1. Ноосферата е един "космически интернет" кондензатор и универсален мисловен процесор..
2. Мислите се явяват функция на различните мисловни слоеве, разпределени радиално и скокообразно по целия универсален космически разум.
3. Човешкият мозък е ноосферен трансдукционен чип с придружаваща хипер-органична нано схема (етерна система на чакрите на физическото тяло) за осъществяване и изпълнение на саморефлективните космически импулси.
4. Биологичната единица, в която се помещава трансдукционният чип-етерната нано схема е термично-луминисцентен космически изолатор.
5. Самоцентриращите се мисли създават електростатична инверсия на въздуха около изолаторната единица, инверсията на която се възприема като самостоятелност или его на конкретната единица. Това препятства достъпа до ноосферата и се получава „късо съединение” в етерната нано схема. Следователно и активацията на нано-схемата за задействане на саморефлективните космически импулси остава в бездействие в преобладаващото мнозинство от хора, за много от които самата идея за такава нано схема изглежда абсурдна (нелепа) фантазия.
6. Следващият етап от еволюцията зависи от активацията на нано-схемите чрез съзнателното по-прецизно съединяване и приемане на ноосферния сигнал с ноосферата като цяло. В общи линии това зависи от разсейването на електростатичната инверсия на въздуха.

Добре дошли в Тринадесета Космическа Луна на Присъствието

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Тринадесета Космическа Луна с Тотем Костенурка от Годината на Жълтото Кристално Семе

Дали,  Ден 1, Kин 140, Жълто Планетарно Слънце (27 Юни 2018 г.)
Добре дошли в Космическата Луна! Тази Луна включва единадесет Портални дни за Галактическо Активиране.

Обобщени текущи цикли:
- Година (365-дневен цикъл): Година на Жълтото Кристално Семе.
- СПИН (260-дневен цикъл цикъл): 43-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни (1987 г.).
- Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Универсалния Огън на Жълтото Слънце: Жълт Галактически Спектър.
- Замък (52-дневен цикъл): Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията.
- Луна (28-дневен цикъл): Космическа Луна на Присъствиетос Тотем Костенурка.
- Вълнов Модул (13-дневен цикъл): Син Вълнов Модул на Магията, на Синята Маймуна.

Aлфa, Ден 5, Kин 144, Жълто Магнитно Семе (1 Юли 2018 г.)
Днес започва 12-ят, 13-дневен Вълнов Модул на Цъфтежа, на Жълтото Семе, жълтият (съзряващ) ВМ oт Синия Западен Замък на Горенето - Двор на Магията. Племето на Семето съзрява горенето чрез силата на цъфтежа – да си спомним истината за галактическия Юпитер... Този Вълнов Модул ще завърши на Kин 156, Жълт Космически Воин (Ден 17 от 13 Луна / 13 Юли 2018 г.).

 

Силиo, Ден 7, Kин 146, Бял Електрически Съединител на Световете (3 Юли 2018 г.)
Днешният Кин е Портал за Галактическо Активиране и с него започва една редица от десет последователни Портални Дни за Галактическо Активиране!

Kaли, Ден 18, Kин 157, Червена Магнитна Земя (14 Юли 2018 г.)Днес започва 52-дневният Жълт Южен Замък на Даровете: Двор на Интелекта, както и 13- дневният Червен Източен ВМ на Навигацията. Това е 13 Вълнов Модул(иницииращ) на Червената Земя от 52- дневният Жълт Южен Замък на Даровете: Двор на Интелекта. Племето на Земята инициира чрез силата на навигацията – да си спомним истината за слънчевия Уран... Този Вълнов Модул ще завърши на Kин 169, Червена Космическа Луна (Ден 1 от 1 Магнитна Луна / 26 Юли 2018 г.).

Силио, Ден 28, Kин 167, Синя Спектрална Ръка (24 Юли 2018 г.)
Днес е световната Дъгова Медитация за Вселенски Мир! Нека мостът на Дъгата обедини нашето видение за всеобщ мир на Земята! Утре е ДЕНЯТ ИЗВЪН ВРЕМЕТО – ДА ПРАЗНУВАМЕ! 

Кодове на Хептадните Пътеки за Космическата Луна на Служенето

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептадна Пътека 49: Просветлението пренася Универсалния Огън към Магията
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 1 - СИЛИО, Ден 7/27 Юни 2018 г. - 3 Юли 2018 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептадна Пътека 50: Просветлението пренася Универсалния Огън към Мъдростта/Свободната Воля
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 8 - СИЛИО, Ден 14/4 - 10 Юли 2018 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептадна Пътека 51: Навигацията пренася Синхронизацията към Безвремието
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 15 - СИЛИО, Ден 21/11 - 17 Юли 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептадна Пътека 52: Навигацията пренася Синхронизацията към Видението
(Космическа Луна ДАЛИ, Ден 22 - СИЛИО, Ден 28/18 - 24 Юли 2018 г.)

В Галактическата Структура на Хунаб Ку 21, четирите Хептади на Космическата Луна - взети като цяло - са място във времето, където "силата на пророчеството и интелекта се космизира". С Космическата Луна завършват Хептадните Пътеки, които са от Двора на Пророка (Червен Небесен Странник/Пространство) и Двора на Изследователя на Пътища (Жълт Воин/Интелект).

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.