Публикации / Пътеводител / Години

Годината на Червена Космическа Луна

Размер на шрифта: a a a

Година на ЧЕРВЕНА КОСМИЧЕСКА ЛУНА
(26 Юли 2018 г. - 25 Юли 2019 г.)

Кин 169 - ЧЕРВЕНА КОСМИЧЕСКА ЛУНА

Аз устоявам, за да пречиствам, отвъд границите на потока.
Аз уплътнявам Преобразуването на Вселенската Вода с Космическия тон на Присъствието.
Аз съм воден от силата на Пространството.

Влизаме в Годината на Великото Космическо Пречистване.

Червената Космическа Луна отваря Шестия Светлинен Портал, който активира междуизмерния мост на Кораба на Времето Земя и ни въвежда в 31-вия Нов Цикъл на Сириус (NS1.31).

Енергията на Луната съответства на галактическо-кармичния Меркурий с качествата на пречистването и любовта. Пречистването се определя от "отстраняването на замърсявания от нещо" и от процеса на създаване на нещо "духовно или церемониално чисто".

Кучето или Единственият Състрадателен е нашата поддържаща енергия за тази година, изпълваща процеса на пречистване с любов. Ръководният механизъм на чистото сърце, работещо чрез синхронност и телепатия ни приближава до магнитното ядро на Земята. Всичко, което расте, появява се и се движи, трансформирайки се в биосферата на Земята се настройва чрез приспособяване към ядрото на Земята. Страхът и привързването към третото измерение ни пречи да имаме достъп до това ядро.

Според Закона за Времето всички човешки трудности и замърсяването на околната среда се коренят в неестествената времева честота 12:60. Всичко в природата е основано на честотата на синхронизация. Честотите на времето предшестват и всъщност регулират възхода на човешката култура и цивилизация.

Честотата на 12:60 се базира на 12-месечния календар, с 60 минути за 1 час. След тази честота 12:60 хората са създали изкуствената цивилизация, като на преден план излизат материализма и войната. Само защото технологията напредва не означава, че има съзнание.

"Честотата на синхронизация 12:60 едва ли е била подлагана на съмнение, за което малко хора са мислели. След 12:60 религиозността е довела до един свят на тотален ентропичен материализъм, на безкрайно разширяване и разпространяване на проблеми без никакви решения. Честотата 12:60 е покрила толкова, колкото е създала. Всичко е покрито с течове, независимо дали става дума за телепатия и синхронност или галактически лъчи и необясними космически или субатомни явления."
- Хосе Аргуелес / Валум Вотан

Тази година ни дава възможност да пречистим еони на невежество, инерция и токсини, за да позволим да текат нови потоци чиста вода (на съзнанието). Кодовото число (КИНЪТ) за "Червената Космическа Луна" е 169 (13х13), а тази година се ръководи от Kин 13: Червен Космически Звездоходец, който също кодира Деня Извън Времето 2019 година. Числото тринадесет е от ключово значение за тази година и съответства на завръщането на женската сила. Червената Космическа Луна и тринадесетият тон на тринадесетата вълна, червената вълна на синхроничността. Имайки предвид, че има 13 ясни знаци върху капака на гробницата на Пакал Вотан, а в съседство е Храм 13, в който е гробницата на Червената Кралица.

Тази година е кодирана от Космическия (13) тон на присъствието, отбелязвайки трансцедентността на мощен 13-годишен пречистващ цикъл, започнал през 2006 г. с годината на Червената Магнитна Луна. В средата на този цикъл беше 21 Декември 2012 г., затварянето на 13 бактуна от историята, както и приключването на по-големия 26 000 годишен Плеядински цикъл.

Тази година на "Червената Космическа Луна" завършва на Кин 13: Червения Космически Звездоходец, който кодира "Деня Извън Времето" (25 Юли 2019 г.). В този момент ще преминем към 13-годишния цикъл на създаване на Ноосферния Кораб на Времето. Слънцето с неговият екватор се завъртат около оста си 13 пъти, докато Земята прави една слънчева орбита, точно както Луната се върти около Земята 13 пъти по време на същата орбита. Кодовете, съдържащи се в синхронометъра, ни помагат да ускорим и да съпоставим този процес чрез системата на фракталната математика, която повишава нашето разбиране за множеството нива на времевите цикли. Като проследяваме тези цикли, влизаме в безкрайната област на синхронния ред.

Годишният оракул на петата сила се състои от: Водещ (Управител) КИН – Червен Космически Звездоходец (Марс): превъзхождащ бдителността; Аналоговият партньор е Бялото Космическо Куче (Меркурий), известно също като Единственият Състрадателен, който ни напомня, че отговорът винаги е любовта; Антиподната сила е Синята Космическа Буря, която ни предизвиква да превъзмогнем миналото чрез самопораждането; Окултният партньор (скритата подкрепа) е Жълтия Магнитен Човек (Земя), Космическият Мъдрец, който превъзхожда мъдростта чрез силата на свободната воля.

Разположението на петата сила на годишния оракул върху 28-дневната междупланетарна схема на Teлектонон показва тройно активиране на първа схема: контурът на презареждане Алфа-Омега (Червена Космическа Луна, Бяло Космическо Куче и Синя Космическа Буря). С други думи, три от петте кина на оракула са от тази схема. Управляващата честота - Червеният Звездоходец заема четвъртата схема на външния интелект. Окултната честота - Жълтият Магнитен Човек поддържа третата схема на „говорещата тръба на Духа на Земята", която свързва Уран със Земята. Когато сме синхронизирани със себе си и с природата, тогава всичко се разкрива като части от тази оракулна говореща тръба. 

Обърнете специално внимание на събитията, случващи се до следващите дати и след тях:

Резонантна Луна, 12 Ден, Резонантна Луна, КИН 88 ~ Жълта Планетарна Звезда (21 Януари 2019 г.), когато е пълнолуние- супер луна. Това е и в навечерието на 11-тия Спин от преминаването на Валум Вотан зад завесата - KИН 89.
6 Ден, Космическа Луна, Бяло Eлектрическо Куче (2 Юли 2019) когато ще бъде единственото пълно слънчево затъмнение за Червената Космическа Година. На този ден също отбелязваме влизането в 65-дневния Бял Галактически Сезон на Любовта.

В Хунаб Ку 21 на галактическите архетипи, Кин 169 представлява Космическия Лечител, Върховния Пречиствател. Само след като сме пречистени, можем наистина да се излекуваме. Само веднъж излекувани, можем ли наистина да обичаме безкористно. Всички 21 архетипа се коренят в "Хунаб Ку" - галактическото ядро, където се намира хранилището на универсалния разум и съхранената памет.

Годишната пета сила на оракула, както е картографирана на полето на Хунаб Ку 21 свързва хептадните пътеки 10, 22 и 48, образувайки перфектен триъгълник между Пречистването, Самопораждането и Любовта. Тази тройна схема е свързана със следните утвърждения: (10) Пречистването развива (пренася) Любовта; (22) Самопораждането катализира (развива) еволюцията на Любовта, (48) Самопораждането развива (пренася) енергията на Пречистването. Също така петата сила комуникира и със схема (15) Свободната Воля развива (пренася) Пророчеството.

Забележка: Хунаб Ку 21 е основният шаблон на мащабната междупланетарна карта на Tелектонон. 52-те хептадни пътеки съединяват всички 21 портали. Всички пътеки са еволюционни пътища.

Стефани Саут / Червена Електрическа Змия / Червена Кралица / Фондация на Закона за Времето

Ин Лакеш Ала Кин
Честита Нова Слънчева Година на Всички

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.