Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

104-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Първа Луна на Целта от Годината на Червената Космическа Луна

Добре дошли в Магнитната Луна на Целта, първата луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето. Вече влязохме в мощната година на Червената Космическа Луна. Това е Годината на Великото Пречистване.

Афирмацията за тази година е:

Кин 169 - ЧЕРВЕНА КОСМИЧЕСКА ЛУНА:
Аз устоявам, за да пречиствам, отвъд границите на потока.
Аз уплътнявам Преобразуването на Вселенската Вода с Космическия тон на Присъствието.
Аз съм воден от силата на Пространството. 

В тази първа луна ние заявяваме намерението си за следващите 13 луни. Как можем най-добре да служим на човечеството и на нашата планета през това време на огромни промени?  

Червената Космическа Луна отваря Шестия Светлинен Портал, който активира междуизмерния мост на Кораба на Времето Земя и ни въвежда в 31-вия Нов Цикъл на Сириус (NS1.31).

Енергията на Луната съответства на галактическо-кармичния Меркурий с качествата на пречистването и любовта. Пречистването се определя от "отстраняването на замърсявания от нещо" и от процеса на създаване на нещо "духовно или церемониално пречистено".

Числото на Кина за Червената Космическа Луна е 169 (13 x 13) и в тази година се управлява от Кин 13: Червен Космически Звездоходец, който също кодира Деня Извън Времето 2019 г. Тринадесет има ключово значение за тази година и съответства на завръщането на женската енергия с нейните възпитателни и възприемчиви способности. 

Кучето или Единственият Състрадателен е нашата поддържаща енергия за тази година, изпълваща процеса на пречистване с любов. Ръководният механизъм на чистото сърце, работещо чрез синхронност и телепатия ни приближава до магнитното ядро на Земята. 

Всичко, което расте, появява се и се движи, трансформирайки се в биосферата на Земята се настройва чрез приспособяване към ядрото на Земята. Страхът и привързването към третото измерение ни пречи да имаме достъп до това ядро.  

Според Закона за Времето всички човешки трудности и замърсяването на околната среда се коренят в неестествената времева честота 12:60. Всичко в природата е основано на честотата на синхронизация. Честотите на времето предшестват и всъщност регулират възхода на човешката култура и цивилизация. Честотата на 12:60 се базира на 12-месечния календар, с 60 минути за 1 час. След тази честота 12:60 хората са създали изкуствената цивилизация, като на преден план излизат материализма и войната. Само защото технологията напредва не означава, че има съзнание.

„Честотата на синхронизация 12:60 едва ли е била подлагана на съмнение, за което малко хора са мислели. След 12:60 религиозността е довела до един свят на тотален ентропичен материализъм, на безкрайно разширяване и разпространяване на проблеми без никакви решения. Честотата 12:60 е покрила толкова, колкото е създала. Всичко е покрито с течове, независимо дали става дума за телепатия и синхронност или галактически лъчи и необясними космически или субатомни явления."
- Хосе Аргуелес / Валум Вотан 

Обърнете специално внимание на събитията, случващи се до следващите дати и след тях:

Резонантна Луна, 12 Ден, Резонантна Луна, КИН 88, Жълта Планетарна Звезда (21 Януари 2019 г.), когато е пълнолуние- супер луна. Това е и в навечерието на 11-тия Спин от преминаването на Валум Вотан зад завесата - KИН 89.
Космическа Луна, 6 Ден, Бяло Eлектрическо Куче (2 Юли 2019 г.) когато ще бъде единственото пълно слънчево затъмнение за Червената Космическа Година.  

Тази година ни дава възможност да пречистим еони от невежество, инерция и токсини, за да позволим на новите потоци от пречистена вода (на съзнанието) да стигнат до нас.

Архетипът тази година е Космическият Лечител със символа на Универсалната (Вселенска) Вода.

Аз съм Лечителят
Кодът ми е Червената Луна
Моето число е девет - Силата на времето, съдбата и циклите на живота
Появявам се от вселенския поток
Излизам от дълбините на живите води
Аз се сливам с универсалния поток
Вътре в моя свещен поток всичко се пречиства
Повишавам вибрацята във всяко природно царство
Аз съм хармонията на целостта
Аз съм регенерацията на живота
Аз съм и флуид и поток
Заедно с фазите на Луната;
Аз съм кралицата на животворната вода,
Аз съм дъждът и потокът който тече,
Хранейки растенията и карайки цветята да разцъфват
В моя свещен поток лежи произходът на всичко
Моята корона е възстановяващото великолепие на
листата, корените, семената и цветята,
Върховенството на божествения разум
За да опознаеш мен и моите безгранични лечебни сили
Трябва да оставиш настрана всяко съмнение и да се слееш с потока на вярващите

Добре дошли в Магнитната Луна на Целта

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Първа Магнитна Луна с Тотем Прилеп – Годината на Червената Космическа Луна

Дали, Ден 1, Kин 169, Червена Космическа Луна (26 Юли 2018 г.)
Добре дошли в годината на Червената Космическа Луна. Първата Луна тази година има 5 Дни Галактически Активиращи Портали.

Обобщени текущи цикли:
Година (365- дневен цикъл): Година на Червената Космическа Луна.
СПИН (260-дневен цикъл): 43-ия Спин от началото на Дриймспел - Броенето на 13-те Луни (1987 г.).
Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Универсалния Огън на Жълтото Слънце: Жълт Галактически Спектър.
Замък (52-дневен цикъл): Жълт Южен Замък на Даровете: Двор на Интелекта
Луна (28-дневен цикъл): Maгнитна Луна на Целта с тотем Прилеп
Вълнов Модул (13-дневен цикъл): Вълнов Модул на Червената Зема, на Навигацията.

Сели, Ден 2, Kин 170, Бяло Магнитно Куче (27 Юли 2018 г.)Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Бялото Куче, ВМ на Любовта, на вторият/пречистващ 14-ти ВМ от 52-дневния Жълт Южен Замък на Подаръците, Двор на Интелекта: Племето на Кучето прецизира дарението чрез силата на сърцето, да си спомним истината за Слънчевия Меркурий... Tози Вълнов Модул ще приключи на Kин 182, Бял Космически Вятър (14 Ден на тази Луна / 8 Август 2018 г.). 
Днес също има и Пълнолуние

Дали, Ден 15, Kин 183, Синя Магнитна Нощ (9 Август 2018 г.)Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Нощ, 15 ВМ на Изобилието от Цолкин и синият / трансформиращ ВМ от 52-дневния Жълт Южен Замък на Дарителството : Двор на Интелекта: Племето на Нощта трансформира дарението чрез силата на изобилието. Да си спомним истината за галактическия Сатурн... Tози ВМ ще приключи на Kин 195, Син Космически Орел (27 ден, Плазма Лими от тази Луна / 21 Август 2018 г.).

Гама, Ден 17, Kин 185, Червена Електрическа Змия (11 Август 2018 г.)
Днес започва Червеният Сезон на Жизнената Сила, на Червената Змия, Червеният Галактически Спектър. Tова е 65-дневният цикъл, представящ една четвърт от 260-дневния Цолкин, който завършва на Kин 249, Червена Лунна Луна.

Силио, Ден 28, Kин 196, Бял Магнитен Воин (22 Август 2018 г.)
Днес започва Вълновият Модул на Жълтия Воин, на Интелекта. Това е 16 ВМ от Цолкин и Жълтият/съзряващ Вълнов Модул oт 52-дневния Жълт Южен Замък на Даровете: Двор на Интелекта: Племето на Воина съзрява даровете чрез силата на интелекта. Да си спомним истината за слънчевия Сатурн... Tози ВМ ще приключи на Kин 208, Жълта Космическа Звезда (12 Ден, плазма Алфа oт следващата Лунна Луна / 3 Септември 2018 г.).
Днес също е първата световна Дъгова Медитация за Вселенски Мир за тази година! Нека мостът на Дъгата обедини нашето видение за всеобщ мир на Земята!

Кодове на Хептадните Пътеки за Първа Магнитна Луна на Целта

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 – Иницииране
1 Хептада: Битието Развива Секса/Пола (1 Ден, Плазма Дали – 7 Ден, Плазма Силио / 26 Юли 2018 г. – 1 Август 2018 г.)

Седмица 2 – Пречистване
2 Хептада: Битието Развива Смъртта (8 Ден, Плазма Дали – 15 Ден, Плазма Силио / 2 – 8 Август 2018 г.)

Седмица 3 – Tрансформация
3 Хептада: Битието Развива Знанието (15 Ден, Плазма Дали – 21 Ден, Плазма Силио / 9 – 15 Август 2018 г.)

Седмица 4 – Съзряване
4 Хептада: ( Секса/ Пола Пробужда Знанието (22 Ден, Плазма Дали – 28 Ден, Плазма Силио / 16 – 22 Август 2018 г.)

Магнитната Луна притежава силата на Знанието, като завършва движението си "Хептадният Път" в Двора на Аватара, кодиран от Синята Ръка (Знание). Размишлявайте върху кодовете на Хептадните пътеки и вижте какво се случва при вас ...

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.