Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

107-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Само-Съществуваща от Годината на Червената Космическа Луна

Мъдра древна сова кацнала на един дъб; Колкото повече виждала, толкова по-малко говорила; Колкото по-малко говорила, толкова повече чувала; Защо не харесваме тази мъдра древна птица? ~ Непознат автор

Добре дошли в 4-та Самосъществуваща Луна на Формата (18 Октомври - 14 Ноември 2018 г.). Tова е Четвъртата Луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаваща силата на формата и мярката.

Тази Луна определяме формата на нашето планетарно служене. Нашият тотем е Бухалът, който може да вижда в тъмното. Бухалът е символ на мъдростта, разумността и способността да пътувате между световете и да извличате нови решения.

Както посочи Хосе Аргуелес, в днешния свят всички разрешавания на конфликти в глобален мащаб се постигат чрез едно от двете решения: политическото решение или военното решение. Не се признават други алтернативи.Той изложи третото решение: Хармоничното Решение. Без това трето решение в крайна сметка не е възможно хармоничното разрешаване на конфликти в глобален мащаб. Хармоничното решение определя първите две решения като поляризация, вградена в стандарт за синхронизация, който е безнадеждно неравномерен и следователно води към ментална дисхармония.Основата на хармоничното решение е да се премине от нередовен към стандартен световен стандарт за времето, като по този начин се достигне чувствителност за времето, която предразполага разума към хармония, а не към дисхармония. Сега е времето да се върнем към свещеното хармонично време.

На 9 Ден от Самосъществуващата Луна (26 Октомври 2018 г.) започваме нов спин. Този ден ще бъде Кин 1: Червен Магнитен Дракон, Ден за ново раждане и определяне на нашата цел и намерение за следващите 260 дни.

Този Първи Магнитен Вълнов Модул (13-дневен цикъл) завършва на Кин 13 (7 Ноември 2018 г.). На следващия ден (8 Ноември 2018 г.) започва Вторият Вълнов Модул на Белия Вълшебник, притежаващ силата на Безвремието.

На този ден - 8 Ноември 2018 г. ще се проведе Световна Синхронизирана Медитация на Дъговия Мост, която ще бъде фокусирана в Тайван и е организирана от Лунния Орел за близо 10 000 души.

Да се ​​присъединим към тази световна медитация в очакване на Галактическата Нова Година. 8 Ноември 2018 г. е точно на 260 дни разстояние от Галактическата Нова Година на Белия Магнитен Вълшебник (26 Юли 2019 г.).

Дъгата е символ на невъобразимата природа на реалността - реалност, която пренася вниманието ни от този свят на привидно утвърдени неща и фактология. В същото време тя е мост между реалността и нереалното. Дъгата е осезаема и нематериална, видима и невидима и портал, който ни води в света на въображението и приказките.
~ Лама Анагарика Говинда

Добре дошли в Само-Съществуващата Луна на Формата

 Синхроничности на Звездните Пътешественици – Четвърта Луна с Тотем Сова от Годината на Червената Космическа Луна

Дали, Ден 1, Кин 253, Червен Ритмичен Небесен Странник (18 Октомври 2019 г.)
Добре дошли в Самосъществуващата Луна на Формата! Tази Луна съдържа три Галактически Портални Дни за Активация

Обобщени текущи цикли:
- Година (365-дневен цикъл): Червена Космическа Луна.
- Спин (260-дневен цикъл): 43-ти Спин от началото на Дриймспел-броенето по 13-Лунния Календар (1987 г.). Цикълът ще приключи на 8-ия ден на тази Луна и ще започнем 44-ия Спин ...
- Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Бялото Куче, на Любовта: Бял Галактически Спектър
- Замък (52-дневен цикъл): Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Синхронизация. Цикълът ще приключи на осмия ден на тази Луна и ще започнем нов замък!
- Луна (28-дневен цикъл): Самосъществуваща Луна на Формата, тотем Сова/ Бухал - "Каква е формата, която ще приеме моето служене?
- Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 20–ти Вълнов Модул на Жълтата Звезда, на Елегантността. Цикълът ще приключи на 8-мия ден на тази Луна и ще започнем нова вълна (Нов Вълнов Модул)!

Дали, Ден  8, Kин 260, Жълто Космическо Слънце (25 Октомври 2018 г.)
Днес е първият ден след Пълнолунието от 24 Октомври 2018 г., както и Галактически Портален Ден за Активация, завършващ 260-Киновия Галактически Спин!

Сели, Ден 9, Kин 1, Червен Магнитен Дракон (26 Октомври 2018 г.)
Днешният Кин е Портал за Галактическа Активация, както и началото на 44-тия Спин (260-дневното галактическо завъртане от началото на Дриймспел – броенето по 13-Лунния календар през 1987 г.!)

Днес също започва и 52-дневният Червен Източен Замък на Завъртането: Двор на Раждането – Иницииране на Семето. Днес започва и 13-дневният Червен Вълнов Модул на Дракона, на Раждането, първият ВМ на Цолкин и червеният / иницииращ ВМ от 52-дневния Червен Източен Замък на Завъртането: Двор на Раждането: Племето на Дракона инициира завъртането чрез силата на раждането. Да си спомним истината за галактическия Нептун ... Tози ВМ завършва на Kин 13, Червен Космически Небесен Странник. (21 Ден от 4-та Луна / 7 Ноември 2018 г.). Червеният Замък завършва на Kин 52, Жълт Космически Човек (4 Ден от 6-та Ритмична Луна / 16 Декември 2018 г.)

Дали, Ден 22, Kин 14, Бял Магнитен Вълшебник (8 Ноември 2018 г.) 

Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Вълшебника, вторият, пречистващ/рафиниращ ВМ на безвремието от 52-те дни на Червения Източен Замък на Завръщането: Двор на Раждането: Племето на Вълшебника рафинира завръщането чрез силата на безвремието. Да си спомним Истината за слънчевия Малдек ... Tози ВМ завършва на Kин 26, Бял Космически Съединител на Световете (6 Ден от Пета Обертонова Луна / 20 Ноември 2018 г.). Червеният Замък завършва на Kин 52, Жълт Космически Човек (4-ти Ден oт Шеста Ритмична Луна / 16 Декември 2018 г.).

Силио, Ден 28, Kин 20, Жълто Резонантно Слънце (14 Ноември 2018 г.)
Днес Денят е Портал за Галактическа Активация и 6–ти Ясен Знак на Пакал Вотан. Нека Дъговият Мост да обедини нашата визия за универсален мир на Земята! 

 

Кодове на Хептадните Пътеки за Само-Съществуваща Луна на Формата

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21-Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Космическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 13: Духът развива Пророчеството
(Дали, Ден 1 -  Силио, Ден 7 / 18 - 24 Октомври 2018 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 14: Магията пробужда Пророчеството
(Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / 25 - 31 Октомври 2018 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 15: Мъдростта пренася Пророчеството
(Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / 1 - 7 Ноември 2018 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 16: Осъзнаването развива Безвремието
(Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / 8 - 14 Ноември 2018 г.)

В Галактическата Супер-структура/Хунаб Ку 21, четирите хептади от Четвъртата Само-съществуваща Луна, взети като едно цяло са мястото във времето, където "Силата на Пророчеството развива Силата на Интелекта"

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network


МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.