Публикации / Единици на времето / Сакрални слънца

08 Жълта Звезда - ЛАМАТ (LAMAT)

Размер на шрифта: a a a

08 Жълта Звезда - ЛАМАТ (LAMAT)
(кин 8, 28, 48, 68, 88, 108, 128, 148, 168, 188, 208, 228 и 248) 

Разкрасява и подчертава силата на елегантността

Слънчева Позиция: 8-ма от 20-те Слънца/Печати
Посока: Юг „Nohol“
Чакрa: Слънчев Сплит
Планета: Галактично-Кармична Венера
Реалност: Mисловно/Аргументирана
Съзнание: Колективно
Функции: Съзрява (Разширява), Съхранява, Запомня, Получава (Възприема)
Честоти (действие, сила, свойство): Красота, Aртистичност, Eлегантност
Личност: Eнергичен, Способен (Умен), Параноичен
Цвят: Жълто „Kan“
Eлементи: Обед, Лято, Огън

Слънца-Сътрудници (Водачи), Хора или Дни са: Южните Слънца (жълт цвят): KAН (Семе) ; ЛАМАТ (Звезда) ; EБ (Човек) ; КИБ (Воин) ; AХАУ (Слънце) 

Съвместими Слънца (Аналози), Хора или Дни са: Западните Слънца (син цвят): AKБAЛ (Нощ) ; MAНИК (Ръка) ; ЧУЕН (Mаймуна) ; MEН (Орел) ; КАУАК (Буря

Предизвикателни Слънца (Антиподи), Хора или Дни са: Северните Слънца (бял цвят): ИК (Вятър) ; КИМИ (Съединител на Световете) ; OК (Куче) ; ИШ (Вълшебник) ; ЕЦНАБ (Огледало) 

Невидими Слънца (Тайни, Окултни Учители), Хора или Дни са: Източните Слънца (червен цвят): ИМИШ (Дракон) ; ЧИКЧАН (Змия) ; MУЛУК (Луна) ; БЕН (Звездоходец/Небесен Странник) ; КАБАН (Земя) 

ПАРАДОКС: Лесно поддаващ се на влияние егоцентризъм срещу прекалено мълчалива липса на увереност в себе си
ВЪПРОС (Проблем): Ментален дисбаланс, който пречи на резултата от намеренията
ОТГОВОР: Избягвайте крайностите и изразявате емоциите си по позитивни начини 

САКРАЛНОТО СЛЪНЦЕ ЛАМАТ 

Ламат вярва, че има само един правилен начин да се правят нещата и има склонност да се съсредоточава в един от  методите за постигане на целите и просветлението. Освободете се от старите навици. Има повече от един начин за постигане на целта. Не забравяйте, че всички същества на земята притежават парчетата от пъзела, който искате да възстановите; и помнете, че никой извън вас няма пълния отговор, отнасящ се точно за вас. Бъдете отворени към истината за всички учения, но не забравяйте, че имате свой личен път в тези учения, който е уникален само за вас. Вие трябва да си спомните и да пресъздадете. Интегрирайте всичко, което сте научили от преживяванията си. Инициирайте себе си, като промените своята перспектива. Оглеждайте се, слушайте и изживейте различните гледни точки. Ламат има склонност да се самокритикува, защото не може да си спомни всичко това. Използва много усилия, когато се опитва да разбере защо осъществява целта или да пробуди съдбата си отвътре. Тези слънца винаги са били със съдбата на Ламат. Просто бъдете самите себе си и се опитвайте много пъти да си спомните. Винаги сте били Ламат. Това е толкова естествено! Отпуснете се и станете цялостната си същност. Следвайте сърцето си, а не разума. 

Въпреки хармоничното излъчване на Ламат, тези слънца наистина обичат добрите предизвикателства или спорове, дори и да не желаят да го признаят. Те умеят да се борят и не осъждат онези, които не желаят да се защитят или  да се борят. Те са склонни да ги считат за слаби или безсилни. Слънцата Ламат се чувстват добре при премахване на ограниченията и обичат да обсъждат или да спорят. Те ще поемат големи рискове, за да създадат ситуации, в които да имат опозиционни партньорства.

Ламат имат силна нужда от внимание. Това слънце може да провокира преднамерено противоположна или непопулярна гледна точка, за да съхрани създалото се напрежение; Така Ламат се оказва  в нехармонични ситуации. Това желание за спор или дебат не е видимо на повърхността, но при по-дълбоко наблюдение хората, близки до Ламат, могат да видят тази склонност. Предизвикателството пред Ламат е да хармонизира различните енергии, мисли, хора и идеи и да намери по-позитивен пункт за спорове или дебати. Научете се да резонирате и да станете хармонизирани с другите хора и техните идеи. 

Ламат е слънце с интензивна енергия, но понякога не е фокусирано. Те са раздразнителни и винаги са заети с нещо. Умът им непрекъснато се насочва към различни форми на комуникация като разговор, обсъждане, четене или писане. Има тенденция да се обърква в този умствен безпорядък. Това помага на Ламат да работи с пречистващата слънчева светлина, за да балансира подходящо разума с духа. Ламат има характерна неспокойна енергия, която се нуждае от освобождаване на физическо ниво. Има голяма потребност от физическа активност. Ламат е известен с движението на тялото. Бойни изкуства, танци и упражнения са общи избори за Ламат, тъй като те трябва винаги да се движат. Това помага да се култивира грациозност и елегантност на движението, което от своя страна помага за компенсиране на общата тенденция за непохватност или тромавост. Ламат може да се справи с огромно количество работа, без да се уморява. Те могат да бъдат доста конкурентни и да спорят с другите. Някои слънца Ламат са привлечени от военни структури. 

Ламат може да е доста егоцентричен, но парадокса е, че често не му достига увереност в себе си. Слънцата Ламат са склонни да се ограничават и избягват големи проекти или отговорности, независимо че са много способни, демонстрирайки високо ниво на интелект. Те обикновено са зад кулисите, работещи за някой друг. Самостоятелното бизнес-управление обикновено не е добър избор за кариера, тъй като те по- добре обслужват другите, вместо да ги ръководят. Слънцата Ламат са подозрителни, дори параноични за всеки нов човек, с когото се срещат. Това произтича от склонността на това слънце да се обърква и да се съмнява в собствените си вярвания, когато си взаимодейства с другите. Ламат в значителна степен се повлиява от други убеждения. Това ги кара да са упорити, за да се защитят. Но след като опознаят даден човек и изградят взаимно доверие, те могат да бъдат много лоялни. 

Менталната сложност на Ламат е толкова интензивна, че някои, включително и самите те, понякога считат, че са различни от другите. Ламат може да бъде изключително интелигентен и въпреки това параноичен. Техният нетрадиционен разум разбира тънкостта на менталните процеси. Това кара слънцата Ламат да се интересуват от мистерията, разузнаването, психологията и окултизма. Ламат обича игрите, езиците, шифрованите неща и може да поема рискове. Те ценят музиката и имат добро чувство за хумор. 

Родените със слънце в Ламат са хора професионалисти в плодовитостта и изобилието. Те могат да поемат рискове със своите ресурси, но запасите им са много оскъдни, затова при необходимост използват таланта си да привличат точно това, от което се нуждаят. Обикновено когато имат нужда от нещо, то се появява. Ламат има много вродени навици, които са склонни да структурират живота и дейностите му. Слънцата Ламат могат да попаднат в рутинни коловози, но също така са склонни и да развиват полезни практики, които да им помагат в живота. С оглед на това е разумно Ламат да култивира положителни навици за структуриране на живота си, за да създава позитивни прояви във физическия свят. Ламат има тенденция да се отклонява от семейните връзки и ситуации, макар и да не отдава значение на този факт. С течение на времето между Ламат и семейството му се появява дистанция. Слънцата Ламат смятат, че имат връзка, но от гледна точка на семейството тя е доста отдалечена. 

Внимание, Ламат: Вие може да сте пристрастени и саморазрушителни. Тези слънца, родени под знака Ламат могат да се пристрастят към наркотици, алкохол, дори хазарт. На тях им харесва да стимулират свръх активния си и сложен разум. След като това стане навик, те могат да станат натрапчиви/маниакални и да навлязат в цикъл на самоунищожение: С оглед на това Ламат трябва да избягва вещества, които стимулират вече чувствителния им разум. Ламат приема себе си в ограничен интелектуален смисъл. Трябва да се отдели повече време, за да се оценят всички таланти, които това слънце притежава. Ламат не играе ролята, която му е отредена. Тази роля е по-разширена от това, което в момента прави Ламат в този живот. За да създадете повече пространство и да отдадете повече внимание на хармонията, вие слънцата Ламат трябва да се освободите от своето мнение и да отпуснете критическия си характер.

В даровете и талантите на Ламат има неразпозната мъдрост. Започнете да разширявате и развивате таланта, който сте избрали да отработите в този живот. Когато въплъщавате яснотата и силата на естествените си таланти, ще живеете в хармония. Открийте се за по-големите възможности на това кой сте в този живот. Не се ограничавайте с вашите собствени сурови преценки и навици за самореализация. 

Предизвикателствата пред Ламат са свързани с това, което подържа личния му контрол и отдалечаване от крайностите и излишествата. Не правете от мухата слон. Ако можете да останете балансирани, ще бъде по-лесно да изразявате намеренията си, да хармонизирате живота си и да имате успешни взаимоотношения. Научете се да разбирате и изразявате чувствата си по положителен начин, без да спорите. Позволете на другите да имат свои мнения, погледнете на нещата от живота от различни гледни точки. Това ще бъде важно за баланса и разбирането на всички онези части от информацията, които се опитвате да разрешите. Спомнете си, че в пеенето на птиците от Земната Градина има много и различни звуци. Когато всички ние пеем индивидуалните си ноти, хармонията резонира чрез Земята и човечеството. 

Прочетете допълнително за слънчевият печат
08 Жълта Звезда - ЛАМАТ (LAMAT) - 108 Жълта Звезда - ЛАМАТ (LAMAT) - 2

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.