Публикации / Единици на времето / Сакрални слънца

15 Син Орел – МЕН (MEN)

Размер на шрифта: a a a

15 Син Орел - МЕН (MEN)
(кин 15, 35, 55, 75, 95, 115135, 155, 175, 195, 215, 235 и 255) 

Създава и подчертава силата на визията

Слънчева Позиция: 15-та от 20-те Слънца/Слънчеви Печати
Посока: Запад „Chikin“
Чакрa: Корона
Планета: Слънчево-Пророчески Юпитер
Реалност: Eмоционално/Медиумна
Cъзнание: Глобално
Функции: Променя, Изход, Ясно Изразяване (Бързина), Получава (Възприема)
Честоти (Действие, Сила, Свойство): Създаване (Сътворяване), Визия (Видение), Разум
Личност: Независим (Самостоятелен), Амбициозен (Претенциозен), Бягащ от Реалната действителност
Цвят: Син „Ek“
Елементи: Привечер, Есен, Земя 

Слънца-Сътрудници (Водачи), Хора или Дни са: Западните Слънца (син цвят): AKБAЛ (Нощ) ; MAНИК (Ръка) ; ЧУЕН (Mаймуна) ; MEН (Орел) ; КАУАК (Буря) 

Съвместими Слънца (Аналози), Хора или Дни са: Южните Слънца (жълт цвят): KAН (Семе) ; ЛАМАТ (Звезда) ; EБ (Човек) ; КИБ (Воин) ; AХАУ (Слънце) 

Предизвикателни Слънца (Антиподи), Хора или Дни са: Източните Слънца (червен цвят): ИМИШ (Дракон) ; ЧИКЧАН (Змия) ; MУЛУК (Луна) ; БЕН (Звездоходец/Небесен Странник) ; КАБАН (Земя) 

Невидими Слънца (Тайни, Окултни Учители), Хора или Дни са: Северните Слънца (бял цвят): ИК (Вятър) ; КИМИ (Съединител на Световете) ; OК (Куче) ; ИШ (Вълшебник) ; ЕЦНАБ (Огледало) 

ПАРАДОКС: Служене и амбиция срещу уединение и бягство от живота
ПРОБЛЕМ (ВЪПРОС): Възприемане на необичайни модели на взаимоотношения
ОТГОВОР: Развивайте отношения, които ви дават повече свобода 

САКРАЛНОТО СЛЪНЦЕ МЕН 

Слънцето Мен е сутрешното слънце, което смело се издига към върховете на човешките стремежи. Мен показва пътя към по-голямата мечта за разширено съзнание, към по-висшия разум. Светлината, която орелът излъчва, привлича другите и често се доближава до мъдростта и знанието. Маянското наименование „Мен” буквално означава „ДА НАПРАВЯ”, а тези слънца имат способността да изпълняват задачи или да посрещат предизвикателствата, които са пред тях. Слънцата Мен са високо летящи птици с лична сила, които обичат да гнездят на слънце. Това са самотните ловци на знанието. Тези хищни птици ловуват с интелекта си в търсене на истината. Мен са неразривно свързани със слънцето и поради техните повишени летателни способности. Тези слънца имат по-голяма, висша визия и разширени перспективи. 

Мен са спокойни, непринудени слънца, но могат да бъдат много независими. Те са изключително популярни сред другите поради това, че създават около себе си истинска, дружелюбна атмосфера. Не човешкото същество Мен привлича хората, а неговото присъствие. Мен се грижат за благополучието на другите. Да бъдеш популярен и добре закрепен не е често срещано явление, тъй като това е слънце, което може и да се подчинява или да нарушава възприетите правила. Мен е драматична личност, която се радва на внимание, но може да бъде и срамежлив, интровертен и много затворен в себе си. Изглежда, че тези слънца очароват другите от разстояние и са обожавани от онези, които ги познават добре. Те се считат за самотници с уникални възгледи и перспективи за живота, създаващи свой собствен необичаен набор от правила, които се развиват от тези уникални гледни точки. Поради необходимостта от лично пространство те ще скрият нещата. Мен могат да бъдат далечни и трудни за достигане, а понякога могат да бъдат прекалено самостоятелни. Слънцата Мен също могат да бъдат описани като самоуверени, горди, дори високомерни, смели, дръзки и съзидателни, с повече от достатъчно увереност в себе си. 

Слънцата Мен обикновено са много напред във времето с интелектуалния си потенциал и могат да експериментират в различни житейски сфери. Те са известни с мощния си разум и интелект и често проявяват особен интерес към философията или науката. Мен обичат да се задълбочават в технологичните аспекти на всяка избрана област. Това слънце създава предизвикателни ситуации, които изискват много интелигентни решения. Те са стари души, които дълбаят до „дъното на резервоара” за интересни и предизвикателни житейски преживявания. Мен могат да бъдат доста сурови, относно себе си като перфекционисти с изискания си и критичен разум. Това е много амбициозно трудолюбиво слънце и обича интелектуалните предизвикателства. 

Слънцата Мен са склонни да мислят за устойчиви интелектуални концепции, които не са лесно повлияни от външни идеи, но могат да бъдат открити и към нови идеи, ако наистина проявяват любопитство. Мен може да бъде свръхкритичен. Мнозина от тези слънца не осъзнават достатъчно тази своя интелектуална упорита страна на характера си. Те са известни с разширения си разум и вие може би ще откриете, че тези слънца работят усилено, за да се усъвършенстват, като успяват да приложат силните си философски интереси да работят за тях. Тяхното разширено осъзнаване е проницателно и прецизно. С този дар на мощния си разум, хората Мен могат да провокират промени и в по-нататъшно развитие на обществото. Те са мислители, които провеждат коректно учение и комуникации и правят това много подробно и в детайли. Мен се интересуват от позицията си на влияние и/или от управлението на другите. Те имат значителна лична сила, излъчваща голяма увереност. Те са отговорни, управляващи и понякога малко по-взискателни. Слънцата Мен проявяват авторитарно влияние, което може да предизвика страх в другите с очевидната си вътрешна сила. 

По душа Мен е свободен, сърдечен дух и би се радвал, ако може да е на върха и да се покаже на сцената, пред света, но рядко го прави. Слънцата Мен често се оказват в сложни и нетрадиционни отношения, които заплитат крилата им. Това слънце несъзнателно влиза в сложните връзки и прави избори за живота си, които застрашават свободната му извисена природа, за да извлече поуки от тези преживявания. Мен се бори с ревността, от която се опитва да се отърве в живота си. Тези слънца се съгласяват с това, отдавайки се на самота и са склонни да странят от повечето хора, за да имат поне малко необходимо пространство. Това отдалечаване може да предизвика нетрадиционни модели на взаимоотношения. За да имат повече свобода, Мен оспорват взаимоотношенията си с техните приятели. Тези слънца могат да пътешестват по света, летейки самостоятелно. 

Мен се чувстват неудобно от конкуренцията и обикновено се опитват да избегнат споровете, но те ще се състезават, когато се намират в позиция, за която няма друг избор и могат да се отнесат много сериозно към победата. Те ще се борят, за да реализират своите цели и интереси. Обичат да се конкурират със самите себе си, тъй като това подхранва техните амбиции, когато се предизвиква по този начин. 

Бягството от реалния живот е характерна черта на слънцата Мен. За някои това може да изглежда като склонност, предразполагаща ленивост. В други случаи тези слънца могат да се опитат да се освободят от употребата на наркотици или алкохол. Мен виждат ясно с проницателното си зрение и мъдрост в своите съновидения как света се превръща в едно по-добро място за живеене. Тези качествени съновидения карат тези слънца да изглеждат малко отнесени, но всъщност те сънуват човечеството в един по-добър свят. Не забравяйте, че идеите могат да променят света. 

Мечтите за един по-добър свят, временното бягство от обществото и личното пътуване навътре към себе си са онова, което възхищава слънцата Мен на едно по- задълбочено ниво. Тези вътрешни пътувания извисяват полета на орела в по-мащабни и по-широки възгледи за живота, еволюцията и най-съвремените идеи на новата визия. 

Мен е амбицията срещу бягството от реалната действителност. Слънцата Мен са връзката на служенето срещу уединението и могат да бъдат много обсебени от тази задача. Това слънце трябва да си зададе въпроса: „Мисля ли за благоденствието на другите хора преди себе си? Замислям ли се за собствената си личност?" "Аз съм обсебен от служенето? Трудно ли ми е да казвам „не "? Играя ли ролята на спасителя? Това е най-голямото предизвикателство за Мен, за да се балансира едно служене към човечеството за този, който се нуждае от достатъчно пространство, за да се възстанови. 

Слънцата Мен дават надежда и светлина. Когато се развивате под въздействието на Мен, всъщност развивате останалата част от човечеството заедно със себе си. Това е вашата съдба и това, което трябва да направите за вас самите. Не се колебайте. ПОЛЕТЕТЕ ! Живейте, знаейки, че сте част от цялото и осъзнайте, че грижата за себе си е грижа за цялото. Укротете служенето си със самообезпечаване. Помнете, че сте добри за другите толкова, колкото сте добри сами за себе си. След това изпейте песента на сърцето си, така че целият свят да ви чуе. Светът се нуждае от вашата славна и пророческа визия. 

Една от най-трудните реализации за слънцата Мен е, те да осъзнаят, че не могат да спасят света, но могат да изпаднат в състояние на безнадеждни чувства и изгубена цел. Това може да се превъзмогне, когато Мен започне да следва собствените си видения и мечти. Ангажираността, която имат тези слънца към по-големия модел в мрежата на творението е същата като ангажимента им към техните собствени уникални перспективи и визии. 

Ако не изпитвате радост, надежда и възторг от живота, освободете се от тези неща, които не ви действат по положителен начин. Изчистете ги от съзнанието си и от обкръжението си. Запитайте се за всяка идея, макар и перфектна: „Това захранва ли ме, или ме изтощава?" Преминете през ВСИЧКО, което сте събрали през годините, и попитайте себе си дали тези идеи и програми оказват положително въздействие върху бъдещето или ви свързват с вашето минало? Те имат ли принос към вашето вечно Аз, или са насочени само към самотното смъртно същество, което сте вие сега, в този живот? Преоткрийте какво ви дава радост и щастие. Време е да изчистите миналото от отрицателни и ограничаващи спомени и преживявания. Бъдете полета на вашия орел в бъдещето. 

Мен могат да виждат и през илюзията, както и да видят щетите, които човечеството нанася на този крехък свят. С видението на орела можете да видите нещата в този свят, които ви безпокоят и ви гневят. Съчувствайте и не се обезсърчавайте от света и несъзнателното му затруднение за саморазрушение. Само не забравяйте, че има по-голяма цел за вас в този живот. Приемете предизвикателството и го усетете с цялото си същество, ангажирайте се с по-голямото видение. Възприемете виденията и мечтите за бъдещето. Надявайте се да осъзнаете тези ценни сънища и видения, независимо от това, как другите ги усещат в същото време. Ти, Мен си видението на орела. Можеш да видиш цялостно картината. Вие имате способността да станете цялостни перспективи, да виждате радиално от много или от всички гледни точки наведнъж. За вас е важно да проявите по-голямата цел за новия свят. Ангажирайте се със служене за човечеството. Запитайте се какво можете да направите, за да продължите вашето развитие и след това го направете! Другите хора ви наблюдават и ще следват вашия пример. Вие сте будителят, трансформаторът и глобалния визионер, имащ силата да го направи. Когато се развивате, целият свят се развива заедно с вас. За вас е важно да композирате новите мелодии на песента на Земната Градина. Вярвайте в себе си. Вярвайте във вашето видение. Разпрострете масивните си крила и дайте място за разрастването на възходящото ви зрение. ПОЛЕТEТЕ! 

Прочетете допълнително за слънчевият печат
15 Син Орел – МЕН (MEN) - 115 Син Орел – МЕН (MEN) - 2

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.