Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

110-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Седмата Резонансна Луна на Настройването
от Годината на Червената Космическа Луна

Добре дошли в Резонансната Луна на Хармонията, седмата луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето.

Пълнoто лyннo зaтъмнeниe щe нacтъпи нa 21 янyapи 2019 г., Кин 88, ПГА, 12 Ден на Резонантната Луна. To щe бъдe видимo в Ceвepoзaпaднa Eвpoпa в paннитe чacoвe нa дeнoнoщиeтo. Πълнaтa фaзa нa зaтъмнeниeтo щe пpoдължи 1 чac и 2 минyти. Kъpвaвaтa Лyнa щe мoжe дa ce нaблюдaвa в пpoдължeниe нa 3 чaca и 17 минyти.

Три дни по-късно, на 15 Ден от Резонантната Луна ще отбележим 80- то Слънчево Завръщане на Хoсe Aргуелес/Валум Вотан, Кин 91 - Синя Космическа Маймуна (24 Януари 2019 г.).

Ето какво ни завеща Хосе:

„Всичко, което вие правите, е тестване. Какъвто и избор да направите, бъдете отговорни за него. Вече е известно, че времевата честота 12:60 скоро ще се разпадне и универсалната честота 13:20 ще се утвърди. Всички Наблюдатели на Световния Ред са в състояние на готовност за този момент. Бъдете искрени в следването на 13-лунния синхронометър и в съблюдаването на кодовете на синхронния ред, без значение колко от тях знаете. Това е вашата искреност, вашата правда, смирение и невинност. Не се притеснявайте и не се безпокойте за нищо. Развивайте разума си.”

В пулсарната геометрия, седмия тон е вторият тон от Електрическия 2-D измерен сензорен пулсар (тонове 3, 7, 11). Това ни напомня, че със спокойното и непрекъснато въвеждане на нашите пет сетива, ние активираме шестото чувство и се пробуждаме за планетарния разум.

От 15 Ден на Резонантната Луна до Деня Извън Времето на 25 Юли 2019 г. ~ Кин 13 остават 182 дни..

Поканени сте да се присъедините към нас в Теотихуакан в този Ден Извън Времето и заедно да отбележим Галактическата Нова година на Белия Магнитен Вълшебник ~ Кин 14.

Присъединете се към нас в целодневния форум на Бъдещето в Теотихуакан: "Мястото, където хората получават своите божествени сили."

С това събитие през целия ден ще се фокусираме върху отпечатването от ноосферата на най-висшите мисловни форми, насочени към света, който искаме да създадем.

Ще обсъждаме бъдещето на Времето и ще имаме специални гости-лектори, които ще дискутират теми като Бъдещето на Медицината, Бъдещето на Науката и Бъдещето на Обществото.

Нашето намерение е да поставим новото морфогенетично поле за тази година чрез силата на съзнателните разговори. Ще проведем и медитация за телепатично синхронизиране на времето.

В навечерието на това събитие ще се проведе космическа церемония по Алеята на Мъртвите в Деня Извън Времето на пирамидите в Теотихуакан. Всички са добре дошли.

Теотихуакан е разположен на същата северна ширина от 19,5 градуса, както и Лицето от Марс и пирамидите на Сидония от Марс, което добавя още един мистериозен елемент към тези пирамиди, които са били евакуирани по времето на освещаването на гробницата на Пакал Вотан (през 692 година.)

Добре дошли в Резонансната Луна на Настройването

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Седма Луна с Тотем Маймуна от Годината на Червената Космическа Луна

Дали, Ден 1, Kин 77, Червена Кристална Земя (10 Януари 2019 г.)
Добре дошли в Резонантната Луна! Tази Луна има ПЕТ Галактически Активиращи Портални Дни.
Обобщени текущи цикли:
- Година (365-дневен цикъл): Червена Космическа Луна.
- Спин (260-дневен цикъл): 44-ти Спин от началото на Дриймспел-броенето по 13-Лунния Календар (1987 г.).
- Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Синия Орел, на Виденията: Син Галактически Спектър.
- Замък (52-дневен цикъл): Белият Северен Замък на Пресичането: Двор на Смъртта- Пречиства Воина.
- Луна (28-дневен цикъл): Седма Резонансна Луна на Хармонията, тотем Маймуна- „Как да се пренастроя за служене на другите”?
- Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 6–ти Вълнов Модул на Белия Съединиел на Световете, на Смъртта

Гама,  Ден 3, Kин 79, Синя Магнитна Буря (12 Януари 2019 г.)
Днес започва13-дневният Вълнов Модул на Синята Буря на Само-Съществуващото Поколение, 7-ми ВМ от Цолкин и синият/трансформиращ Вълнов Модул на 52 дневният Бял Северен Замък на Пресичането: Двор на Смъртта: Племето на Бурята трансформира преминаването със силата на Само-Съществуващото Поколение. Да си спомним истината за слънчевия Плутон... Този ВМ ще завърши на Kин 91, Синя Космическа Маймуна (Плазма Дали, Ден 15 от тази Луна / 24 Януари 2019 г.).

 

Дали, Ден 15, Kин 91, Синя Космическа Маймуна (24 Януари 2019 г.)
Днес щеше да бъде 80-ият рожден ден на Хосе Аргуелес/Валум Вотан, пътешественик във времето и изключителен планетарен художник- артист!

Сели, Ден 16, Kин 92, Жълт Магнитен Човек (25 Януари 2019)
Днес започва13-дневният Вълнов Модул на Жълтия Човек на Свободната Воля, 8-ми ВМ от Цолкин и жълтият / съзряващ Вълнов Модул на 52 дневният Бял Северен Замък на Пресичането: Двор на Смъртта: Племето на Човека съзрява пресичането със силата на свободната воля. Да си спомним истината за слънчевата Земя... Този ВМ ще завърши на Kин 104, Жълто Космическо Семе (Плазма Силио, Ден 28 от тази Луна / 6 Февруари 2019 г.).

 

Силио, Ден 28, Kин 104, Жълто Космическо Семе (06 Февруари 2019 г.)
Днес е Ден за Световна Медитация Дъгов Мост - Нека цветето на Дъговия Мост да стане трансцедентно съзнание за универсалния мир на Земята!

 

 

Кодове на Хептадните Пътеки за Резонансната Луна на Настройката

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Резонансната Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептадна Пътека  25: Навигацията Синхронизира Медитацията
(Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / 10-16 януари 2019 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептадна Пътека 26: Медитацията Отразява Само- Съществуващото Поколение
(Дали, Ден 8 - Силио, Ден 14 / 17-23 януари 2019 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептадна Пътека 27: Само- Съществуващото Поколение Катализира Просветлението
(Дали, Ден 15 - Силио, Ден 21 / 24-30 януари 2019 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептадна Пътека 28: Просветлението Осветява Навигацията
(Дали, Ден 22 - Силио, Ден 28 / от 31 януари – 6 февруари 2019 г.)

В Галактическото Дърво на Живота и Знанието - Хунаб  Ку 21, Четирите Хептадни Пътеки на Резонантната Луна като цяло - са мястото във времето, където пребивава "Вътрешната Матрица". В космологията на 13-те Тона, Резонантният Тон съответства на Гръбначния Стълб/Централния Канал или Сушумна. Интересно е, че точно сега Резонантната Луна създава този Централен Портал на Хунаб Ку 21 ... 

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.