Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

112-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Деветата Слънчева Луна на Намерението от Годината на Червената Космическа Луна

Светът има нужда от изкуството. Времето на материализма трябва да приключи, и да дойде ново време.
- Хoсe Aргуелес/Валум Вотан

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намерението с тотем Ягуар, деветата луна на Планетарния Вълнов Модул на Служенето.

На 14 Ден от Слънчевата Луна (20 Март 2019 г.) е  Равноденствието (пролетно за северното полукълбо, есенно за южното по UT) кaкто и третото суперлуние за 2019 г. Tози ден също е първият от поредицата на десетте дни, които са галактически портали за активация.

Последният път, когато пълнолунието се е случило толкова близо до мартенското равноденствие беше преди 19 години, през 2000 г., а следващия път ще бъде след 11 години, през 2030 година.

На 17 Ден от Слънчевата Луна, Кин 149 (23 Март 2019 г.) отбелязваме 8-годишнината от преминаването зад завесата на Хосе Аргуелес/Валум Вотан, което настъпи скоро след аварията на атомната електроцентрала във Фукушима. Според него световната криза би могла да завърши по един от двата начина: 1) самоунищожение или 2) приемане на галактическата култура. В чест на тази годишнина, ето няколко думи от него за галактическата култура.

Съгласно нормите на галактическата култура, придвижването и продължителността на световното общество могат да бъдат достигнати само посредством ментална еволюция до нивото на телепатия, обхващаща всички видове.

В действителност, човешкият организъм е оборудван за универсална телепатия. Но придържането към индивидуалистичен, националистичен и дори религиозен материализъм затруднява идването на този феномен.

Галактическата култура е безусловна. Да бъдеш безусловен означава да останеш в пълна любов, толерантност и недискриминация. Това е да обичаш безусловно и да даваш безусловно. Това е да имаш пълно уважение към автономията на всички неща и да се довериш напълно на Висшия Ред на колективната Галактическа воля.

Всички тези качества съставляват галактическата етика: не уврежда нищо, търпи всичко, дава и обича безусловно, без дискриминация. Безусловната етика на галактическата култура поражда дълбока простота, която се корени в безкрайното Сега.

В геометрията на пулсара, деветият тон (и деветата луна) представляват третия етап на магнитния четири-измерен пулсар на Времето (1-5-9-13). Деветият тон е слънчевата управленска кула. Това също така съответства на деветте времеви измерения, съдържащи се в Холономния Приемник.

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намерението, Пулсацията и Осъществяване на намеренията

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Девета Слънчева Луна с Тотем Ягуар от Годината на Червената Космическа Луна

Дали, Ден 1, Kин 133, Червен Електрически Небесен Странник (7 Maрт 2019 г.)
Добре дошли в Слънчевата Луна! Тази луна включва Десет Галактически Портали за активиране: Това е Галактическият Портал за Активиране на пробега „Омега" в Цолкин ...
Обобщени текущи цикли:
- Година (365-дневен цикъл): Червена Космическа Луна.
- Спин (260-дневен цикъл): 44-ти Спин от началото на Дриймспел-броенето по 13-Лунния Календар (1987 г.).
- Сезон (65-дневен цикъл): Сезон на Жълтото Слънце на Просветлението: Жълт Галактически Спектър
- Замък (52-дневен цикъл): Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията
- Луна (28-дневен цикъл): Слънчева Луна на Намерението, тотем Ягуар „Как да достигна целта си”?
- Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 11-ти Вълнов Модул на Маймуната, на магията

Aлфа, Ден 12, Kин 144, Жълто Магнитно Семе (18 Maрт 2019 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Семето, на Цъфтежа, това е 12- тия ВМ на Цолкин и жълтият/ съзряващ Вълнов Модул от 52-дневния Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията: Племето на Семето съзрява горенето със силата на цъфтежа. Да си спомним истината за Галактическия Юпитер... Tози ВМ завършва на Kин 156, Жълт Космически Воин (Ден 24 oт тази Луна / 30 Maрт 2019 г.).

Силиo, Ден 14, Kин 146, Бял Електрически Съединител на Световете (20 Maрт 2019 г.)
Супер пълнолуние, Равноденствие и първи ден от пробега „Омега” на Гарактическите Портали! Пълнолунието е в UTC времева зона.

Kaли, Ден 25, Kин 157, Червена Магнитна Земя (31 Maрт 2019 г.)
Днес започва както 52-дневният Жълт Южен Замък на Даровете: Двор на Интелекта, така и 13-дневният Вълнов Модул на Червената Земя ~ ВМ на Навигацията, 13-тият ВМ на Цолкин и Червеният ВМ на този Замък: племето на Земята инициира даровете със силата на Навигацията. Да си спомним истината за Слънчевия Уран... Този Вълнов Модул ще завърши на Кин 169, Червена Космическа Луна (Сели, Ден 9 на Планетарната Луна / 12 Април 2019 г.). Този 52-дневен Замък ще завърши на Кин 208, Жълта Космическа Звезда (Лими, Ден 20 на Спектралната Луна / 21 Май 2019 г.).Силио, Ден 160, Kин 160, Жълто Само-съществуващо Слънце (3 Aприл 2019 г.)
Днес е Ден за Световна Медитация Дъгов Мост - Нека Дъговият Мост да обедини нашата визия за универсален мир на Земята!

Кодове на Хептадните Пътеки за Слънчева Луна на Намерението

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21 - Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Слънчевата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

Хептада 33: Полът/ Секса електрифицира Навигацията.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 1 – Силио, Ден 7 / от 7 Март - 13 Март 2019 г.)

Седмица 2 - Пречистване

Хептада 34: Навигацията електрифицира Мъдростта/Свободната Воля
(Слънчева Луна, Дали, Ден 8 – Силио, Ден 14 / от 14 Март – 20 Март 2019 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

Хептада 35: Смъртта електрифицира Само-Съществуващото Поколение.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 15 – Силио, Ден 21 / от 21 Март - 27 Март 2019 г.)

Седмица 4 - Съзряване

Хептада 36: Само-Съществуващото Поколение eлектрифицира Магията.
(Слънчева Луна, Дали, Ден 22 – Силио, Ден 28 / от 28 Март – 3 Април 2019 г.)

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Маянската дума "Tin Kinanta" се отнася за това, че според Закона за Времето, био-соларен телепат е този, който е получил слънчевата телепатия, инициирайки приемане на еволюцията на Слънчевото Съзнание. Обърнете внимание, как всички Хептадни Пътеки на тази Слънчева Луна са представени като два първични вертикални канала, съединяващи третото око, сърдечната и сакрална чакри чрез Vulom - магнитното притеглящо силово поле на медитация, описано в книгата за трансцендентност.

Също така е интересно да се отбележи, че тези Хептадни Пътеки илюстрират вертикалното активиране на четирите основни светлинно- топлинни елементи: Dum Kuali (първична топлина), Dum Duar (първична светлина), Kemio (светлина на вътрешната топлина) и Кum (топлина на вътрешната светлина).

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.