Книги

За да имате пълен достъп до секцията трябва да сте регистриран потребител.

Подреждане по: ДАТА : АЗБУЧЕН РЕД : АВТОР : ИЗТЕГЛЯНИЯ
1 - 10 от 137
Многоизмерен скок в края на времето  
Какво би станало, ако заменим понятието "време" с "едновременност". Доста озадачаващо в началото, макар и възможно в представите ни. При едновременност всичко съществува в сега. Всичко, което се е случило и което ще се случи. Като някаква огромна панорамна схема или холограма, както се изразяват модерните физици. Всички цивилизации, всички изчезнали същества, всички същества, които предстои да се появят, фактически припкат и се привличат, макар и на различни слънца. Продължаваме неуверено да разгръщаме картината на едновременността. Но това значи аз и отдавна починалият ми дядо да съществуваме "тук и там някъде еднакво жизнени и реални".
автор: Николай Коларов добавена: 08.07.2012 г.   изтегляна: 72 пъти
СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ  
Най-желаното нещо е щастието. Всеки се стреми към него и го търси в най-различните му форми. След като то е най-ценното и най-търсеното нещо, защо има толкова нещастни хора по земята? Почти всички говорят за мир и искрено го желаят. Защо тогава държавите се бият и човек за човека е звяр? Каква е тази голяма сила, която ни принуждава да се стремим към нещо, което ни е противно и действа срещу нашите интереси? Не е ли това някаква невидима сила, която контролира целия свят?
автор: Никола М. Николов добавена: 02.03.2012 г.   изтегляна: 55 пъти
Преуспяване чрез силата на мисълта  
Авторът дава няколко лесни за следване препоръки, които имат силата да преобърнат живота ни и да ни превърнат в хората, които искаме да бъдем: Доверявайте се на собственото си мнение и не позволявайте злонамерените действия на околните да ви спрат, когато се стремите към върха. Спокойствието и концентрацията на ума са най-добрите помощници. Не забравяйте, че сегашното състояние, в което се намирате, е резултат от минали мисли. Бъдещето ще бъде резултат от сегашните ви мисли, защото умът привлича хора и ситуации в съответствие със състоянието, в което се намира. Страхът е опасна болест, от която човек трябва да се излекува. Надеждата носи щастие и гъвкавост, а смелостта, решителността и волята водят до успех. Живей днес, сега, живей на мига, концентрирай се върху настоящето! Ако не знаеш пътя, потърси помощ! Вселената ще откликне на мига. Довери се на силата на въображението си и ще изживееш един красив, богат и хармоничен живот.
автор: Брус Маклеланд добавена: 02.03.2012 г.   изтегляна: 115 пъти
Многоизмерен скок в края на времето  
Край на времето би трябвало да означава край на линейната последователност на събитията така, както те са експонирани в нашия триизмерен (3-D) свят. Ако възприемате едновременността на всичко, което е съществувало и ще съществува, краят за нашия "коридор на времето" би трябвало да означава отпадането на границите, поддържащи изолацията ни от едновременността. Падането на времевите граници на нашия свят е комплексно, отдавна планирано събитие, което би трябвало да настъпи някъде около 2012 г., когато според календара на майте времето спира. Или в някой друг момент.
автор: Николай Коларов добавена: 28.02.2012 г.   изтегляна: 75 пъти
Летящите Чинии на Илюминатите  
Според още по-невероятните разкрития, направени наскоро от виенското тайно общество Темпелхоф Гезелшафт, достойната кулминация на многогодишното сътрудничество между немското тайно общество Врил и извънземните учени бе полетът на другата антигравитационна чиния-дреднаут Врил Один. Тя бе построена в Германия от световните тайни общества на Илюминатите и от техните послушни немски клонове през 1944-45 година. Според тях това е първата земна летяща чиния, успяла да извърши полет до съседна звездна система. Тя отпътува от Германия през април 1945 г. на своята епохална междузвездна одисея, и пристига в системата на Алдебаран през 1965 г. Тя прелита за 20 земни календарни години разстоянието от 68 светлинни години между Слънцето и тази звезда, летейки три пъти по-бързо от скоростта на светлината.
автор: Владимир Терзийски добавена: 28.02.2012 г.   изтегляна: 42 пъти
Изгубените открития  
Какви са заплетените интриги, които преднамерено променят историята? Всяка глава е едно истинско биографично съкровище. Пред нас се разкрива свят, съществувал стотици години извън предначертания му път на развитие.
автор: Джери Василатос добавена: 28.02.2012 г.   изтегляна: 47 пъти
ИМУННАТА СИСТЕМА  
КОГАТО ИМУННАТА СИСТЕМА ЗАБОЛЕЕ.....
автор: Васил Канисков добавена: 28.02.2012 г.   изтегляна: 113 пъти
ЕНЕРГИЙНА КУЛТУРА  
ПОМАГАЛО за ЕНЕРГИЙНА КУЛТУРА на НОВИЯ ЧОВЕК Българският Чикунг РАБОТА С ЕНЕРГИИТЕ В ПРЕХОДА или ЯЙЦЕВИДНОТО СТОПЛЯНЕ ИЗЧИСТВАНЕ,УКРЕПВАНЕ и ЗАЗДРАВЯВАНЕ на Енергийната система, Сексуалния Емоционално Чувствен комплекс и РАЗВИТИЕ на духовна тъкан
автор: Стефан Калайджиев добавена: 28.02.2012 г.   изтегляна: 118 пъти
ЧАКРИТЕ  
ТАЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА ЖИЗНЕНА СИЛА В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО
автор: ПИТЪР РЕНДЪЛ добавена: 15.02.2012 г.   изтегляна: 147 пъти
КАБАЛА  
Кабала-това е много лесно
автор: Михаел Лайтман добавена: 15.02.2012 г.   изтегляна: 174 пъти
<< [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>