ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ И ЖЕЛАНИЕ – НАПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ!

С Вашето дарение, Вие подпомогате „ПАН - България“ (подробности за ПАН), както и Всички, които развиваме този проект. Ние ще сме Ви много благодарни за това и ще се стараем да сме все по-добри в работата си.

Вашите средства  ще бъдат използвани единствено за целите и задачите на ПАН – България, като част от тях са разширяване и обогатяване на инструментите и информацията в уеб системата, издаване на принт материали, като книги, календари, синхронографи и учебни материали, организиране на срещи за разясняване на системата Дриймспел и всякакви нужди за промотирането на Календара на Новото Време и Закона за Времето

За Ваше удобство има няколко начина за дарения: 

Дарение по банкова сметка
Можете да дарите произволна сума по банкова сметка:

Сдружение „За Вас“
IBAN:    BG47 FINV 9150 10BG N0F155
BIC:    FINVBGSF
Bank:    First Investment Bank
основание за плащане: дарение за ПАН – България

С този IBAN може да направите "Платежно нареждане" от всяка една банка.

Дарение чрез онлайн магазина ни:
Чрез покупката на продукт от нашият онлайн магазин, Вие правите частично дарение към ПАН – България с което помагате за неговото по-добро развитие.

Дарение чрез Взаимопомощ:
Скъпи Кинове, ПАН – България се нуждае и от Вашата помощ, като редактори, преводачи, дизайнери и само хора запалени по системата Дриймспел. За повече информация – свържете се с екипа.

С извършването на дарение ще покажете, че оценявате работата на екипа на ПАН – България, както и полезността на сайта и ще помогнете да продължим да се развиваме За Вас.