КИН: 220
ЖЪЛТО КРИСТАЛНО (12) СЛЪНЦЕ (0)
Луна 11 Ден 27
28 Май 2024

КИНОВЕ

Членове: 0
Анонимни: 30
В момента: 30

Планетарни Кинове: 3692
Последно регистриран: Thomaspoody

Начин на Поръчка

Как да поръчам през е-магазина на ПАН България

1. За да пазарувате в е-магазина е необходима регистрация, след това имате пълен достъп до вашият потребителски профил. При всяко следващо посещение е нужно само да въведете потребителското си име и парола. Може да се регистрирате и от ТУК

2. След като сте избрали артикул, въведете в полето към него желаният брой количество и кликнете върху бутона ОБНОВИ, което автоматично ще преизчисли крайната сума на заявеният продукт и желаните бройки от него.

3. След заявяване на нужните Ви продукти и бройки от тях натиснете бутона ПОРЪЧКА, намиращ се най отдолу във въшата КОШНИЦА.

4. След натискане на бутона ПОРЪЧКА, ще бъдете отведени на следващите стъпки от завършването на Вашата поръчка. 

5. Първа стъпка от завършване на поръчката е ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА, където Ви се предоставя възможност за промяна на адреса на Доставка, ако той е различен от попълненият адрес в потребителският ви профил. В полето Добавете коментар, Ви предоставяме възможност да ни дадете допълнителни помощни данни за доставката на Вашата поръчка, като особенности на адреса за доставка и тн.

6. Втора стъпка от завършване на Вашата поръчка е избор на МЕТОД НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА в които е нужно да изберете подходящият за вас начин на плащане, както и предпочитаният начин на доставка.

6. Трета стъпка от подаването на поръчката е преглед на подадените към е-магазина данни. Ако всичко в тях е наред е нужно само да натиснете бутона ПОТВЪРДИ, ако все още желаете да направите корекции по информацията, може да го направите като се върнете на някои от предните стъпки.

7. След натискане на бутона ПОТВЪРДИ, вашата поръчка вече е изпратена към администраторите на е-магазина. На зададеният от Вас е-майл при регистрацията в сайта ще получите известяване с данните от Вашата поръчка. След преглед на поръчката ще се свържем с Вас на оставеният телефон за допълнително потвърждаване на подадената заявка.

8. В потрибетилският Ви профил в сайта ще намерите бутон МОИТЕ ПОРЪЧКИ, където ще можете да проследите статуса на Вашата поръчка. Възможните статуси са
ОБРАБОТВА СЕ - което означава, че в момента се подготвя вашата заявка за изпращане.
ИЗПРАТЕНА означава, че вашата поръчка вече е предадена на куриер от избраната от вас куриерска фирма.
ИЗПЪЛНЕНА означава, че вашата поръчка вече е престигнала при вас и предадена от куриера.
ОТКАЗАНА означава, че вашата поръчка е отказана по някаква причина и няма да бъде изпълнена

Пожелаваме ви приятно пазаруване в е-магазина.