Публикации / Пътеводител

Ден Извън Времето 2019

Размер на шрифта: a a a

ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО: 25 Юли 2019 г.

Кин: 13 - ЧЕРВЕН КОСМИЧЕН ЗВЕЗДОХОДЕЦ

Аз устоявам, за да изследвам, отвъд пробуждането
Аз представям изливащата енергия на пространството
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на навигацията

Вълнов Модул на Червеният Дракон

ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО - 25 ЮЛИ 2019 г.

... символизира връзката с Източника. Формално се отнася към отиващата си година, но всъщност е фактор, който подържа и съединява двете годишни спирали. Това е ден за обобщение на постигнатото през изминалата година, както и ден за самостоятелна подготовка за следващата година...

Денят Извън Времето е галактически ден на свободата, изкуството, творчеството, молитви и медитации за мир. Това е ден, когато изкуството може да излезе извън границите на историята и по цялата Земя се провеждат фестивали за «Мир чрез Култура». Всеки човек или група могат да организират подобен фестивал в своя регион, събирайки съмишленици под Знамето на Мира. Денят Извън Времето е най-добрия момент за установяване на Всеобщ Мир между всички същества. Денят Извън Времето във Вълновия Модул, и в Универсалната Мандала символизират връзката с Източника. Формално се отнася към отиващата си година, но всъщност е фактор, който подържа и съединява двете годишни спирали. Това е както ден за обобщение на изминалата година, така и ден за самостоятелна подготовка за следващата година.

Този 25 Юли 2019 година е Денят на Червения Небесен Странник, кин 13~ 13 : 13 : 13 и представлява сърцето на Мистерията на Планетарния Преход. Това е Порталът между отиващия си цикъл на Телектонон на Пакал Вотан и новия 364-годишен цикъл на Големия Телектонон, който се разгръща като фаза в новия 26000 – годишен цикъл и в същото време е Портал за развитие на новата еволюционна програма. Това е точката на Тишината, по – точно Гласа на „Безмълвието“ между двата цикъла на Големия Телектонон. През тази точка си отива стария цикъл и през нея се ражда новия цикъл.

ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО: 25 Юли 2019 г.

Ден на Червен Космически Звездоходец

Кин: 13 ; Тон: 13 ; Печат: 13 

ОРАКУЛ ЗА ДЕНЯ

ТОН 13: КОСМИЧЕСКИ ТОН на ПРИСЪСТВИЕТО (ОШЛАХУН)
Сътрудничеството отваря портала на Присъствието. Присъствието е невидима сила, създаваща основата на цялото Битие. Да присъстваш истински във всеки момент от живота е най-реалният опит от всички възможни. Тон 13 ни учи на силата на жизнената издръжливост, "да бъдеш въпреки всичко", той ни дава утроената Г-сила, изтласкваща ни напред, без да се опираме на достигнатото, разкрива водещата жизнена сила на устойчивост, без значение за какво, която ни издига на по-нови висоти. Дава ни енергия, за да се чувстваме реализирани във Времето. Това е Енергията на пустотата, носеща яснота. Хората с 13 тон притежават подробна визия, специална яснота, техните сънища често са пророчески. Но те трябва гъвкаво да се приспособяват към промените и умело да приемат новите идеи и гледни точки. Те са катализатори на движението напред.

13-ти. Печат на Червеният Звездоходец
Бен е стълбата между Земята и Небето, за която хората са забравили. Това е светът на неунищожимата светлина. Бен се наричат небесни спътници (звездоходци, небесни странници). Те по всяко време могат да се реят в небесата, но постоянно се връщат на земята, носейки със себе си небесната мъдрост и великите знания. В този знак е въплътена необходимостта от равновесие на нашия земен и духовен живот. Бен изгражда мостове, той ни приканва да се отправим на пътешествие. Но, за да се впуснем в подобно приключение, ни е нужно да заработим духовно мъжество.  

Основата на медитацията в Деня Извън Времето е предаване към Източника на духовното вдъхновение от Храма на своята Душа - квинтесенцията на своята духовна работа и служене, всичко, което сме направили за общото благо - в полза на Земята, човечеството и Йерархията на Светлината. Провеждайки медитацията, човек трябва с мислите се да премине през изминалата година, да маркира и събере всички важни моменти: в сферата на служенето, в сферата на формирането на характера и добродетелите в областта на интелектуалната и ментално-духовната работа, да събере всички малки и големи победи, постижения и извлечени поуки с дълбока благодарност към Единния Живот да предаде тази квинтесенция на Храма на Душата си, заедно с всички Души! Именно с това ние се отдаваме на работата си, с благодарност за полученото вдъхновение, което ни позволява да се подготвим за новата годишна спирала, за приемане и осъзнаване на новите задачи, за изпълване с нова сила, мъдрост и творческа активност..

В календара на 13-те Луни всяка Луна се състои от 28 дни. 13х28 = 364 дни, но 365 ден не е нито ден от седмицата, нито ден от месеца (Луната), затова се нарича Ден Извън Времето и се празнува от 1992 година по целия свят. 25 Юли е Празник на Мира и Културата. В този ден хората на изкуството, в чиито сърца празничният Дух е жив създават празничната атмосфера. Това е ден за живота, любовта, изкуството и универсалната прощка. В този ден ние призоваваме всеки да демонстрира своето изкуство и творчество. Философията на Деня Извън Времето се изразява с формулата Т(Е)= ART или „Енергията във Времето се превръща в Изкуство“.

Емблемата на Деня Извън Времето е Знамето на Мира чрез Култура. Самата идея за Мир чрез Култура беше инициирана от руския художник и писател, дипломат и общественик Николай Рьорих. Банерът (Знамето) на Мира, предложен от Рьорих, стана крайъгълен камък на известния Пакт на Мира на Рьорих от 15 Април 1935 г. Навсякъде по света хората приветстват идването на Новото Време и най-добрият начин да се посрещне новата Галактическа Година, е да се насочат творческите импулси към съединяването на всички планетарни кинове на Земята. Непосредствено след 25 юли, от 26 юли идва новата Маянска година. Свържете се с хората по целия свят на 25 юли тази година!

Денят Извън Времето е Зеленият Ден на Годината – винаги съответства на датата 25 Юли по григорианския календар, за да се синхронизира галактическо-слънчевата година с 52-годишния цикъл. Денят Извън Времето винаги има същия тон и цвят, какъвто е тонът и цветът на Пазителя на отиващата си Година и винаги се отнася към Сигналното Земно Семейство, разкривайки мистерията на хармонията на Галактическото Време.

АУМ! АУМ! АУМ!
ЕВАМ МАЙЯ Е МАХО!

Вече е наличен новият СИНХРОНОГРАФ - Универсален Галактически Слънчево - Лунен Календар с Цолкин за Годината на Белият Магнетичен Вълшебник (26.07.2019 г. - 25.07.2020 г.). В него ще намерите 19 различни календарни елемента за дневна синхронизация, Таблици със значението на Печатите и Тоновете в Цолкин, 3-те основни Холона (Човешки, Планетарен и Слънчев), Цолкин и Бифазната матрица, 13-те ясни знака от капака на гробницата на Пакал Вотан, както и Обширно описана помощна страница с всички календарни елементи.

МНЕНИЯ

Georgi_Bojilov каза на 06.08.2019 г. 03:02 ч.

Както винаги изчерпателен!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.