Публикации / Пътеводител

Ден Извън Времето 2021

Размер на шрифта: a a a

ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО: 25 Юли 2021 г.

Кин: 223 - СИНЯ ЛУННА НОЩ

Аз поляризирам, за да сънувам Стабилизирайки интуиция
Аз представям вливащата енергия на изобилието
С лунния тон на предизвикателството
Аз съм воден от силата на погледа

 

Вълнов Модул на Белият Вятър

ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО - 25 ЮЛИ 2021 г.

... символизира връзката с Източника. Формално се отнася към отиващата си година, но всъщност е фактор, който подържа и съединява двете годишни спирали. Това е ден за обобщение на постигнатото през изминалата година, както и ден за самостоятелна подготовка за следващата година...

Денят Извън Времето е галактически ден на свободата, изкуството, творчеството, молитви и медитации за мир. Това е ден, когато изкуството може да излезе извън границите на историята и по цялата Земя се провеждат фестивали за «Мир чрез Култура». Всеки човек или група могат да организират подобен фестивал в своя регион, събирайки съмишленици под Знамето на Мира. Денят Извън Времето е най-добрия момент за установяване на Всеобщ Мир между всички същества. Денят Извън Времето във Вълновия Модул, и в Универсалната Мандала символизират връзката с Източника. Формално се отнася към отиващата си година, но всъщност е фактор, който подържа и съединява двете годишни спирали. Това е както ден за обобщение на изминалата година, така и ден за самостоятелна подготовка за следващата година.

 

ДЕН ИЗВЪН ВРЕМЕТО: 25 Юли 2021 г.

Кин: 223 - СИНЯ ЛУННА НОЩ

Кин: 223 ; Тон: 2 ; Печат: 3 

ОРАКУЛ ЗА ДЕНЯ

ТОН 2: ЛУНЕН ТОН на ПРИЕМАНЕ на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА (КА)
След съединяване с целта е необходима стабилизация на полярните противоположности, установяване на границите, в пределите на които е възможно постигане на поставената цел, определяне на възможните противодействия. Много е важно да се преценят и приемат и двата полюса на явлението, осъзнавайки техните неразривни обвързаности. Да се научим с готовност и уважение да приемаме предизвикателствата, които ни предлага самия живот, чрез преодоляване на трудностите – това е пътят на вътрешния ръст и разширение на свързването с външния Свят. Освен триизмерните рутинни задачи, на нас ни предстои да си отговорим и на главното жизнено предизвикателство: как да реализираме своя висш потенциал? ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО Е НОВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТХВЪРЛИМ ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ НЕ НИ СЛУЖИ В РАЗВИТИЕТО. Приемането на предизвикателството е път към нашата собствена свобода! Хората, родени под влиянието на Тон 2 са обвити в тайнствена аура. Те привличат към себе си вниманието на обкръжението, освен че са отворени и дружелюбни. В дълбините на душата си, те са мистици и този дар те скриват много добре в себе си. Разбирайки числото 2, вие виждате, че полярните енергии работят заедно, че противоположностите са неразривно свързани и не съществуват поотделно. Без да ги разделим, обаче ние не бихме видели плодовете на своето творчество.

13-ти. Печат на Синята Нощ
Нощта е тъмната, защитена утроба вътре в нас, където сънищата и интуицията имат предимство. Това е кладенецът на водещата ни сила, която ни говори чрез чувствата, чрез сетивата ни, а може дори да се появи като фантастични проблясъци. Това е царството на Голямата Мистерия, която информира нашите прозрения и вдъхновеното ни време на сънища. От там, където на въображението юздите са пуснати и на сънищата ни е дадена пълна власт, идва освобождаването на изобилие. Стани пазител на планетарния сън, чиято черга се тъче с надеждите и желанията на всички деца на Земята, минали, настоящи и бъдещи поколения. Сънувай, мечтай и вярвай – довери се на интуицията ти да те води по твоя път.

Основата на медитацията в Деня Извън Времето е предаване към Източника на духовното вдъхновение от Храма на своята Душа - квинтесенцията на своята духовна работа и служене, всичко, което сме направили за общото благо - в полза на Земята, човечеството и Йерархията на Светлината. Провеждайки медитацията, човек трябва с мислите се да премине през изминалата година, да маркира и събере всички важни моменти: в сферата на служенето, в сферата на формирането на характера и добродетелите в областта на интелектуалната и ментално-духовната работа, да събере всички малки и големи победи, постижения и извлечени поуки с дълбока благодарност към Единния Живот да предаде тази квинтесенция на Храма на Душата си, заедно с всички Души! Именно с това ние се отдаваме на работата си, с благодарност за полученото вдъхновение, което ни позволява да се подготвим за новата годишна спирала, за приемане и осъзнаване на новите задачи, за изпълване с нова сила, мъдрост и творческа активност..

В календара на 13-те Луни всяка Луна се състои от 28 дни. 13х28 = 364 дни, но 365 ден не е нито ден от седмицата, нито ден от месеца (Луната), затова се нарича Ден Извън Времето и се празнува от 1992 година по целия свят. 25 Юли е Празник на Мира и Културата. В този ден хората на изкуството, в чиито сърца празничният Дух е жив създават празничната атмосфера. Това е ден за живота, любовта, изкуството и универсалната прощка. В този ден ние призоваваме всеки да демонстрира своето изкуство и творчество. Философията на Деня Извън Времето се изразява с формулата Т(Е)= ART или „Енергията във Времето се превръща в Изкуство“.

Емблемата на Деня Извън Времето е Знамето на Мира чрез Култура. Самата идея за Мир чрез Култура беше инициирана от руския художник и писател, дипломат и общественик Николай Рьорих. Банерът (Знамето) на Мира, предложен от Рьорих, стана крайъгълен камък на известния Пакт на Мира на Рьорих от 15 Април 1935 г. Навсякъде по света хората приветстват идването на Новото Време и най-добрият начин да се посрещне новата Галактическа Година, е да се насочат творческите импулси към съединяването на всички планетарни кинове на Земята. Непосредствено след 25 юли, от 26 юли идва новата Маянска година. Свържете се с хората по целия свят на 25 юли тази година!

Денят Извън Времето е Зеленият Ден на Годината – винаги съответства на датата 25 Юли по григорианския календар, за да се синхронизира галактическо-слънчевата година с 52-годишния цикъл. Денят Извън Времето винаги има същия тон и цвят, какъвто е тонът и цветът на Пазителя на отиващата си Година и винаги се отнася към Сигналното Земно Семейство, разкривайки мистерията на хармонията на Галактическото Време.

АУМ! АУМ! АУМ!
ЕВАМ МАЙЯ Е МАХО!

Вече е наличен новият СИНХРОНОГРАФ - Универсален Галактически Слънчево - Лунен Календар с Цолкин за Годината на Жълтото Електрическо Семе (26.07.2021 г. - 25.07.2022 г.). В него ще намерите 19 различни календарни елемента за дневна синхронизация, Таблици със значението на Печатите и Тоновете в Цолкин, 3-те основни Холона (Човешки, Планетарен и Слънчев), Цолкин и Бифазната матрица, 13-те ясни знака от капака на гробницата на Пакал Вотан, както и Обширно описана помощна страница с всички календарни елементи.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.