Публикации / Единици на времето

Оракул на съдбата.

Размер на шрифта: a a a

Оракул на съдбата. 

Комбинацията от 5 Слънчеви печата и 1 тон на творението /лунен тон/ се нарича Оракул на съдбата.

Основната ни енергия, базирана на деня, в който сме родени, се нарича Съдбовен Кин и се намира в центъра на вашия Оракул на съдбата. Енергията над вашия Съдбовен Кин се нарича Водеща Сила / Водещ Кин, тя Ви показва пътя. Винаги има същия цвят и същия тон като вашия Съдбовен Кин. Другите допълнителни енергии са Аналогова (вашата съвместима или поддържаща енергия, същия тон като Основния Кин), Антиподна (Предизвикателство или Урок в живота, същия тон като Основния Кин) и Окултна (Скритата сила, тонът на Съдбовеният Кин и тона на Окултния Кин сумирани винаги са правят 14). Първите три печата на Аналоговия, Водещия и Антиподния кин са винаги същият тон като Съдбовен Кин. Трите печата за Аналоговия, Окултния и Антиподния кин са винаги константни печати за всеки кин от съответния печат за Съдбовения Кин.

Отдясно на Съдбовния Кин се намира Аналоговия кин, който поддържа захранващата /основна/ енергия.
Аналоговият Кин
Това е енергията, която ви подкрепя, с която сте много добре запознати. Намирате голяма част от потенциала му вече в себе си. Колкото повече развивате енергията му и се свързвате с нея, толкова повече се отваряте за възможността за по-дълбоките си потенциали. Той показва вашата светлина и ви помага да я увеличите. Аналоговият Кин като най-добрия приятел, който върви по пътя ви до вас, и е готов да ви подаде подкрепяща ръка на всяка крачка и препятствие. Дава ви енергията, която познавате и чувствате много фамилиарно, и тази енергия също толкова лесно ви познава и усеща..
Аналоговият Кин е планетарният Ви партньор, съвместимата с Вас енергия, подкрепата Ви. Аналоговият Ви знак символизира най–добрият Ви съюзник. Този знак има повече общо с Вас, отколкото всеки друг знак, това са естествените Ви съюзници. 

Кинът намиращ се над Съдбовния Ви кин се нарича Водеща сила /Водещият Кин/, той Ви показва пътя.
Водещият Кин
Това е енергията, която ви дава вдъхновение и ви помага да се окажете на пътя си. Колкото повече следвате неговото учение, толкова повече можете да се свържете със собствения си знак и да развиете неговите потенциали. Той е този, който ви свързва с енергията, от която се нуждаете в живота си. Дарява Ви с движение, това е мощноста, силата която катализира яснота и управлява проявата на съзнанието. Това е водещата част на Вашето Аз, управляващо даден знак. Водещата сила /Водещият кин/ е винаги в същият цвят като Съдбовния Ви кин /червен, бял, син или жълт/. 

Отляво на Съдбовния Кин е Антиподният печат /Антиподният кин/. Това е силата на предизвикателствата и изпитанията, стягащата и балансираща сила.
Антиподният Кин
Антиподът е енергията точно срещу вашата в Колелото на двадесетте слънчеви печата. Неговата енергия във Вселената идва, за да балансира вашата собствена енергия и състояние. Това е вашият полярен приятел. Той носи много предизвикателства и препятствия. За вас е най-трудно да се свържете с енергията, защото е най-отдалечена от вас в Цолкин. Той е този, който ще ви покаже всичко, което егото ви не иска да виждате и развивате в себе си. Това е енергията, която ви тласка да се изправите срещу вашата сянка и да покажете вашите потенциали. В същото време силата е тази, която те кара да растеш и тази, която ти помага да промениш нивото си на осъзнатост, за да се свържеш с вътрешната си Божествена Мъдрост. Когато се свържете успешно с вашата Антиподна енергия, ще пресечете всички Кинове на Цолкин, за да станете съзнателна част от Хунаб Ку, Центъра на Галактиката. Алхимизирате вашите индивидуални ограничения и се сливате с универсалното осъзнаване. Партньорът на Aнтипода може да се появи като най-големия ви враг, но всъщност е най-добрият ви приятел. Това е, което ви носи предизвикателства в живота ви, за да се развивате. Сложни отношения, не винаги лоши, но това е знакът който е противоположността на Вас. Среща с тестове и изпитания. 

Отдолу на Съдбовния Кин е Окултният печат /Окултен кин/. Това е скритата, неочаквана сила, невидимата духовна подкрепа.
Окултният Кин
Окултният Кин е почти несъзнавана енергия, потенциал, който носиш, за да проявиш своя Кин. Това е вродена мъдрост и вътрешно състояние, което имате от раждането си и което е необходимо, за да проявите истински и пълноценно това, което сте. Колкото повече осъзнавате това в себе си, толкова повече можете да проявявате светлината и цялостта на своето същество. Когато осъзнаете напълно своя окултен Кин, той става като второ състояние, което носите в себе си, без да бъдете докоснати от сянката му. Тайният знак който символизира магически подарък който сте скрили вътре във Вас и който Ви помага по пътя Ви. 

През денонощието (годината) влиянието на всеки от петте знака се разпределя както следва: 

Съдбовния Кин – постоянно влияние, през целият ден или през цялата година. 

Аналоговия кин – управлява периода от полунощ до изгрев слънце (от 00,00 ч. до 6,00 ч.), също и първата четвъртина от годината, първите 13 седмици. 

Водещия кин – управлява периода от изгрев слънце до обед (от 6,00 ч. до 12,00 ч.), също и втората четвъртина на годината, вторите 13 седмици. 

Антиподния кин – управлява периода от обед до залез слънце (от 12,00 ч. до 18,00 ч.), също и третата четвъртина на годината, третите 13 седмици. 

Окултения кин – управлява периода от залез слънце до полунощ (от 18,00 ч. до 00,00 ч.), също и четвъртата четвъртина на годината, четвъртите 13 седмици. 

Намери твоя Галактически Подпис /КИН/ и се запознай с Оракула си на съдбата.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.