Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

Бъдещето на Земята и Великото Централно Слънце

Размер на шрифта: a a a

През следващите столетия Земята и Великото Централно Слънце ще изминат пътя от разделението до единството чрез възраждането на всички земни видове. Земята се стреми към възнесение, стреми се към светлината на Великото Централно Слънце.

Този преход е постепенен и няма да се извърши за един ден, докато всичко на Земята не заблести от светлина.

Съществуват много звездни портали, които водят в пределите на Великото Централно Слънце. Преминаването през всеки от тези портали води до увеличаване магнитната енергия на Земята. С всяко преминаване Земята трябва да достига до все по-високи вибрации за да се активизира и премине към следващата фаза в пределите на Великото Централно Слънце. Всяко преминаване изисква непрекъснато очистване от всички, които не са в резонанс и побирането на всички видове магнитни енергии.

Земята ще навлезе напълно в пределите на Великото Централно Слънце между 2017 и 2018 година. Всичко, което не резонира с Великото Централно Слънце ще бъде избутано извън неговите граници или праг. Като резултат, тези които са в човешко тяло или другите видове, които са в дисонанс, могат да загинат. Някои наричат този процес – навлизане във фотонния пояс. В действителност, навлизането във Великото Централно Слънце означава Земята да се завърне в нашите обятия. Но това не означава възнесение в следващо измерение. Възнесението на Земята на пето измерение ще отнеме повече от хиляда години след навлизането във Великото Централно Слънце и е свързано с много повече промени.

След навлизането във Великото Централно Слънце, Земята ще продължи да се изпълва с вътрешна светлина. Вътре във Великото Централно Слънце денонощно ще се мие със светлина. Изпълването на Земята със светлина се възприема като нейното усилване вътре и вън на всяка форма. Отначало светлината може да се възприема като по-ярка аура или „хало”. След това всичко живо ще започне да свети отвътре, все едно има запалена лампа. С времето този процес ще се усилва постоянно, докато всичко, което е изглеждало плътно, не стане полуефирно и прозрачно. В тази точка Земята ще премине в четвърто измерение. Предполага се, че този процес ще завърши напълно за триста години.

След като се стабилизира в четвърто измерение, всички форми ще продължат да се изпълват със светлина. Според наличния опит, тримерността на Земята ще започне да се топи в течно състояние, включително и голяма част на известните ви скали и камъни. Заедно с това, в четвърто измерение формите ще продължат да изглеждат плътни. Докато в трето измерение пламъка се „разгори” достатъчно, а изпълването със светлина е в пълен ход, цялата Земя ще се възпламени и ще навлезе в пето измерение. В този момент на материално ниво ще се роди звезда, Земята ще е обхваната от пламък. Но в пето измерение всичко ще изглежда както трябва или плътно, само че по-леко, по-малко плътно, по-светещо и прозрачно, отколкото се възприема сега. Предполага се, за цялостното възнесение на Земята в пето измерение, ще са нужни около 1000 години.

Великото очистване

Следващото столетие на Земята е период за велико очистване. Подготвяйки се за навлизането на душата или изпълването си със светлина, Земята трябва да очисти своята повърхност или кожа. Навлизането на душата в преддверието на четвърто измерение не може да започне, докато Земята не се очисти в достатъчна степен от токсините, което да й позволи да направи посочения преход. В настоящия момент, само върховете на планините в най-отдалечените райони и някои области от океана са в някаква степен приближени до четвърто измерение. Така че, този път е дълъг и всички хора ще живеят за да видят неговото завършване – или в лицето на бъдещите потомци, или в сегашното въплъщение.

Настъпващият период на очистване дава възможност на тези, които не се възнасят от всеки вид, да бъдат премахнати от Земята чрез смъртта. Това означава, че неспособните да се възнесат родови линии от всички видове, включително и човечеството, ще загинат или няма да могат да се възпроизвеждат. Всички земни видове вече са навлезли в този процес.

Някои животни, които се отглеждат от хората, изобщо не се стремят към възнесение, понеже нямат въплътена душа (следствие насилственото размножение на животните за храна). През следващите 25 години тези животни ще изчезнат поради разни необясними заболявания. Това може да предизвика трудности с прехраната, понеже тези видове са основна храна на хората. Заедно с това предвиждаме постепенната промяна на човешкото хранене – от месоядство към вегитараианство и е възможно това да стане поради липса на местна храна.

Растенията отглеждани от хората също често изгубват душата си, ако отглеждащите ги хора не се стремят към възнесение. Като резултат могат да са неспособни за възнесение и да изчезнат поради необясними болести и вируси. Това също може да създаде проблем с изхранването, понеже преобладаващата растителна продукция се отглежда чрез безсъзнателна селскостопанска дейност. В тези условия е целесъобразно възнасящия се човек да стане независим в снабдяването с хранителни продукти. През следващите десетилетия предполагаме, че ще се образуват много общини от възнасящи се хора, набиращи навици в отглеждането на реколта и задоволяване на собствените нужди – практически, само по този начин повечето хора ще оцелеят в настъпващите промени.

Електрическата енергия ще намалява постоянно, докато не стане толкова малко, че изключването на електроенергията ще стане норма за градовете ви. Затова възнасящите се общества трябва да разработят алтернативна енергия. Но сега съществуват много стереотипи на алчност и натрупване, което може да доведе до смъртта на изобретателя, ако подобни прибори излязат масово на пазара сега. Затова не препоръчваме нито на нашия канал, нито на който и да е в тяхната организация да се съсредоточава на такива проблеми, а да изчакат появата на такива общини. Фотонната технология не е сложна и може да се разработва постепенно. По този начин възнасящите общини ще имат лимит от енергия за да облекчат живота си.

През следващите 25 години промените на Земята ще нарастват, съпроводени от земетресения, наводнения, торнадо и продължаващо топене на ледниците в резултат на глобалното затопляне. Глобалното затопляне е естествен резултат от повишаването на земните вибрации с трансмутациите на всеки вид генетическа структура. Възнасящите се хора трябва да се настройват към Земята за да изяснят къде трябва да образуват общини, за да са в безопасност. По този начин могат да избягват ужасите на природните катастрофи, които убиват живота или изменят напълно условията за живот.

Подобни промени не стават за един ден, но се приближават и ще нарастват непрекъснато. По същество, Земята трябва да смени повърхностния си слой. Затова е нужно да потопи отровените континенти и да издигне нова суша от дълбините на океана. През следващите триста години, всички сегашни континенти ще се окажат под водата, оставяйки на повърхността само острови от планинските върхове, а новите континенти ще изплуват от дъното на океаните. Всички оцелели хора ще се преместят на територии, безопасни за продължаването на еволюционния път.

Предстои радостно бъдеще

Всеки човек, независимо дали се стреми да върви в крак с настъпващите промени или ще завърши този живот чрез смъртта, ще преживее възнесението на бъдещите си потомци. По този начин, всяко човешко съзнание ще живее за да види раждането на новото утре и бъдещата златна ера на възнесението. Земята се завръща „в къщи” при Великото Централно Слънце и всички ще сте свидетели на това явление.

При това, всичко преживяно от Земята ще бъде осъзнато. Когато бъде осъзнат целия й опит, ще се възрадват всички души и Великото Централно Слънце! Защото Земята е преминала през долината на сенките, върнала се е, възродила се е и се е възнесла! Какъв път, любими наши! Той учи на това, което не може да бъде постигнато по никакъв друг начин. И затова е бил осъществен – за да се научи да израства, еволюира и в крайна сметка да се завърне отново в къщи, при ЕДИНСТВОТО.

Ние сме дълбоко признателни на всеки човек, избрал пътя на възнесението. Възможно е, възнесението заедно със Земята на човешките форми да е най-трудното за всички времена. И все пак, при цялата му сложност, то учи душите на много неща.

Как ще се променя физиологията при трансформацията на формата. Душите приели пътя на възнесението, ще бъдат възнаградени, получавайки повече знания, отколкото е възможно за всички останали, съществували някога в пространството! Нима не е това целта на душата? Да се учи, да израства, да се развива и завръща в къщи, донасяйки осъзнатото за да го сподели с всички други души по всички измерения. Така е и така ще бъде.

Ние завършваме това послание с особено благословение, предавано от Великото Централно Слънце на нашия език:

Ном номи нанью нонью мои.

Излязохме от ЕДИНСТВОТО и в НЕГО се завръщаме.

Намасте.

Великото Централно Слънце. ТАО

----------------------------------------------------------------------- 
по материали от Новая парадигма Земли – Ирина Лоринас
с помоща на Галатея

МНЕНИЯ

otsava каза на 10.02.2011 г. 21:34 ч.

Блгодаря за споделеното! Намасте!

Djovana38 каза на 03.03.2011 г. 23:23 ч.

Трябва да я прочета още веднъж внимателно и да се опитам да осмисля нещата(надявам се)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.