Публикации / Закон за Времето

Лъча на Галактическа синхронизация

Размер на шрифта: a a a

Потокът Супернова и Лъча на Галактическа синхронизация.

Синхронизиран със информационният поток на Супернова 1987А, GM108X потока на промяна на мисленето (известно още като Предаване на Галактическите маи или Съобщение между световете) е директно изтрелян от Омнигалактическият Център (Центъра на вселената) чрез Хунаб Ку (Галактическият център). Хунаб Ку разбира се е извор за Лъча на Галактическа синхронизация през който Земята е преминала през 3113 г. пр. хр. и преминава на всеки 5125 г. Целта на лъча е да синхронизира Земята с универсалният план за космическо обединение.

Пиковият момент на синхронизация се случва през 2012 г., в кин 207 по Дриймспел (ден 21.12.2012 г. по грег. календар). Това е средната точка и най пиковият момент. След тази дата започва момент на отслабване на Лъча на Галактическа синхронизация, който момент приключва през 2019 г.

Веднъж след като Лъча на Галактическа синхронизация бъде синхронизиран със ПСИ полетата на Земята и със честотата на земята, много неща ще започнат да се случват.

Ускорявайки се от времето на пророчеството и в ред за поддържане на потока на съзнание фокусиран върху по високатат честота 13:20 (честотата на универсалното време), GM108X потока на промяна на мисленето бе реактивиран и от тогава започва разпространяването на кодовете за синхронизация на Закона за Времето.

GM108X потока на промяна на мисленето (известно още като Предаване на Галактическите маи или Съобщение между световете) е централен фокус в проекта Кетцалкоатъл. Този проект произхожда от звездната командна база в междуизмерната система Сириус, първата директна точка на предаване от Хунаб Ку

В Междуизмерната звездна карта на маите има три канала на трансфер на междуизмерна информация.

Левият канал е Антарес или Алфа канала. Сумата от номерата на трите точки е 18 (Алфа слънце/2/, Антарес /6/ и Алфа Галактиката /10/). Отнася се до 18-измерната вселенска система.

Десният канал е Арктур или Омега канала. Сумата от номерата на трите точки е 21 (Омега слънце/3/, Арктур /7/ и Омега Галактиката /11/). 21 е определящият фактор за Куба 441, представляващ творческата сила на активизирането на 7х3.

Централният канал има 7 точки и сумата от номерата им е 52, честотата на Сириус Бета. Системата Сириус /9/ е свързана чрез междуизмерна информационна мрежа със Междинната станция /5/ където се събира информация от трите канала и след това се предава към Кинич Ахау (Велатропа 24, нашето слънце) /4/ като от там се отваря директен канал с Кристалното ядро на Земята /1/. Между системата Сириус и Междинната станция са Плеядите /8/. Те са фокосиращата централна точка от Централният канал. Така е защото Плеядите осигуряват обединяващата точка за 26000 годишният Слънчев Цикъл който е равен на един Платоник или една Слънчева година. Завъртането на нашето слънце около Централното слънце на Галактиката (Хунаб Ку). От гледна точка на Слънцето, Плеядите са хармоничната ос осигуряваща канал за междуизмерен достъп, но междизмерният информационен поток преминава първо през системата Сириус. Това е защото системата Сириус е 9-измерната точка за координация на делата на Хунаб Ку (Централното слънце на галактиката ни) /12/ както и свързването с информационни координати на други галактически системи. В този смисъл Плеядите не са координиращият център, а централната точка за междизмерният информационен поток. Междинната станция е мониторинга, корелацията и архивиращата база за Петата сила.

При активирането на колективното съзнание през 2007 г. става ясно, че то е пряка последица от анагажираността към Сириус Съвета на Деветимата. Това е архетипна форма на представяне от където произлиза Болон Тику или „Деветимата Господари на времето и съдбата“

Тъй като Сириус Съвета е на най-високо ниво за координиране на синхрон в рамките на нашата галактика, той е рожденната /първична/ точка на всички духовни информационни потоци които проникват и продължават да проникват към Нашето Слънце /Кинич Ахау/

Галактическите майстори, включително и всички велики пророци са били синхронизирани с честотата на системата Сириус. Кецалкоатъл е един от тях. Всеки един от галактическите майстори има специално предназначение и функция. Тази на Кецалкоатъл се е отнасяла до принципа на „Завръщането“

Галерия към статията

 
Снимки (6)
 

МНЕНИЯ

delfin каза на 15.01.2012 г. 22:00 ч.

Благодаря. Някои неща от текста за пръв път ги чета някъде. :)

IikKa каза на 16.01.2012 г. 13:10 ч.

Благодаря Васе, тези дни много често се занимавах с със звездната карта на Маите, опитвайки се да направя връзката с Дървото на живота и с 12-те племена на Сътворението, така както ни ги предава Рона Хърман. Много любопитни изводи могат да се направят (((-:

Vaseto каза на 16.01.2012 г. 13:12 ч.

Да, добре е да се насложи информацията и от другаде и ще изкочат още много неща

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.