Публикации / Единици на времето

Холограма на Галактическия Кристал

Размер на шрифта: a a a

ХОЛОГРАМА НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ КРИСТАЛ

Междуизмерна звездна карта на маите, показваща съотношението между Земята, седемте радиални плазми и Галактическата Цялостност.

В междуизмерната звездна карта на маите съществуват седем центъра.

Горният център, коронна чакра се нарича Омни Галактически Източник, Създател на Всичко. Той съответства на деня с плазма Дали. „Трон”

Вторият ден – Сели, това е плазмата на коренния център, тя съответства на нашата планета Земя. „ Аватар”

На третия ден сме в Центъра на Галактиката, на който съответства точката Хунаб Ку – това е плазма Гама, която умиротворява; това е третото око на мъдростта. „Тайнство”

Четвъртия ден – Кали, скрит център между коренната чакра и слънчевия сплит – сексуална чакра. Кали катализира светлината и вътрешната топлина; тя съответства на нашето Слънце – Кинич Ахау. „Посвещение”

Петия ден – радиална плазма Алфа, която се намира в гърлената чакра и съответства на звездата Сириус. Сириус – най- ярката звезда в тази малка част на Вселената. Време- Пространство

Шеста плазма – Лими, намира се в слънчевия сплит и съответства на Междинната Станции АА между звездите Арктур и Антарес. Именно там е разположена Галактическата Федерация.” „Трансцедентност”

Седмия ден на Куба, седма плазма – Силио, в сърдечната чакра, тя съответства на седемте звезди от съзвездието Плеяди. В този ден нашето сърце е на Плеядите. По такъв начин, цялата Вселена е отразена холограмно в нашите чакри.

В следващият материал ще обясним и основните значения на връзките между Плазми, Дни от седмицата, Чакри и тн 

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

delfin каза на 26.01.2012 г. 15:34 ч.

Красиво е. :)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.