Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

01 Червен Дракон – ИМИШ (IMIX)

Размер на шрифта: a a a

01 Червен Дракон - ИМИШ (IMIX)
(кин 1, 21, 41, 61, 81, 101, 121, 141, 161, 181, 201, 221 и 241)

Възпитава и подчертава силата на рождението

Посока: Изток
Действие: Захранване
Сила: Раждане
Същност: Съществуване/Битие
Времева клетка: Приемане/Вход
Енергийна система: Инициация
Цветно семейство /Хроматика/: Жьлто
Земно семейство: Кардинално
Чакра: Гърлена
Човешки Холон: Показалец на дясна ръка
Планета: Нептун, 9 орбита
Раса: Червена Коренна Раса
Клан: Жълт Клан на огъня   

Характеристика: Източник на живота, Памет, Първична вода, Кръв, Захранване, Енергия на майчинството, Силата на раждането, Закрила и подкрепа от Божественото, Прамайка, Неразделени първични води, Първично упование и първична храна, Възприемчивост

Мъдроста на сянката: Зависимост, Съ - зависимост, Депресия, Липса на грижа за себе си, Липса на подкрепа, Липса на упование, Прекомерна подкрепа за другите, Самостойност, Проблеми, свързани с дълбокото, първично доверие и оцеляването, Чувствате се неподкрепяни от Божественото или недостойни да получавате

Трансформация на сянката: Вярвайте, че в един по-широк смисъл ще ви бъде дадено онова, от което се нуждаете. Бъдете отворени да получавате. Споделяйте чувствата, желанията и мечтите си.

Мъдроста на хармонията: Честота

Мудра: Дланите са една върху друга и се люлеят леко на нивото на коремната област.

Медитация: „Първопричина на мистерията, спираловиден енергиен вихър, разпали -пробуди в мен- първично упование в твоята любов."

Основно значение на знака: Драконът е съществото на първичните елементи. Той ни подканва да се слеем със земните енергии, да се върнем към извора и да си спомним общите ни корени като същества от Земята: Голямата Майка, хранителка, грижеща се за всички ни. Ако влезем в състояние на само-изхранване и на доверие, че всичките ни реални нужди ще бъдат задоволени, Вселената ще ни достави всичката енергия, която ни е нужна за живот. Благодари за основните нужди, които поддържат съществуването ни и ни позволяват да бъдем! Намери мястото вътре в себе си, което е в мир с простотата на съществуването и почитай всеки настъпващ момент. Наслаждавай се на откриването на своя личен процес на творческо раждане, празнувайки всяко творение като вдъхновен израз на живот.

Девиз: Аз храня раждането на съществото ми с първично доверие

Утвърждение: „Аз се уповавам безрезервно на Извора на божествена закрила."

Галерия към статията

 
Снимки (15)