Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

09 Червена Луна – МУЛУК (MULUC)

Размер на шрифта: a a a

09 Червена Луна - МУЛУК (MULUC)
(кин 9, 29, 49, 69, 89, 109, 129, 149, 169, 189, 209, 229 и 249) 

Пречиства и подчертава силата на водната вселена

Посока: Изток
Действие: Пречистване, изчистване
Сила: Вселенска Вода
Същност: Течение, поток
Времева клетка: Обработка
Енергийна система: Инициация
Цветно семейство /Хроматика/: Червено
Земно семейство: Портално / Входящо
Чакра: Коренна
Човешки Холон: Кутре на десен крак
Планета: Меркурий, 1 орбита
Раса: Червена Коренна Раса
Клан: Червен Клан на Кръвта

Характеристика: Сигнали, Знаци, Будно внимание, Осъзнаване, Разбиране, Спомняне, Божествено напътствие, Божествено семе, Космическа комуникация, Фар, Дъждовна капка - първоначална вода, Поток, Изчистване, Космическо семе пред вратата на пробуденото съзнание, Принцип на взаимното свързване и разпространение на върховния живот

Мъдроста на сянката: Знаци, Символи, Безчувственост, Липса на чувство за самостойност, Негативни самовнушения, Неувереност, Проблеми на егото, Самостойност, Липса на спомен за това, кои сте, Неосъзнаване знаците на космическото общуване, Непоказване на цялата собствена светлина

Трансформация на сянката: Свалете булото на забравата. Превърнете се във фар на пробуденото осъзнаване. След като отново си спомните кои сте, свободно ще получавате божествени напътствия. Търсете присъствието на онези, които подкрепят вашата пълна самоизява.

Мъдроста на хармонията: Модулация

Мудра: Поставете дясната си ръка на челото си с пръсти, образуващи „О" върху третото око, лявата ръка е под прав ъгъл, пръстите и дланта й сочат напред.

Медитация: „Лотос на спомнянето, съживи свещеното семе."

Основно значение на знака:  Луната управлява многото цикли, отливите и течението на вода, плодовитостта и емоцията на нашата планета. Тя регулира и приливите, начинът, по който растенията растат и черпят хранителни вещества, както и женският месечен цикъл. При всички тези цикли има процес на инциация/започване/, пречистване и завършване, който се повтаря отново и отново. Вълните обливат брега, а отливът го оставя чист и искрящ, също както пълнолунието донася прилив на емоция и енергия, така че тя да може да бъде изчистена и освободена. Луната зове да празнуваме всички процеси на Изначалната Вселенска Вода. Отдай се на течението, позволи на себе си да бъдеш понесен и подкрепян от водите на живота.
Ти ще бъдеш напълнен.
Ти ще бъдеш изпразнен.
Ти ще бъдеш пречистен.

Девиз: Аз съм пречистващото течение, отново обединен с многоизмеренното ми Аз

Утвърждение: „Аз съм галактически фар и приемник и имам пряк достъп до Божественото."

Галерия към статията

 
Снимки (15)