Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

10 Бяло Куче – ОК (OC)

Размер на шрифта: a a a

10 Бяло Куче - ОК (OC)
(кин 10, 30, 50, 70, 90, 110, 130, 150, 170, 190, 210, 230 и 250) 

Обича и подчертава силата на сърцето

Посока: Север
Действие: Обич, Любов
Сила: Сърце
Същност: Лоялност, Преданост
Времева клетка: Обработка
Енергийна система: Рафиниране, пречистване
Цветно семейство/Хроматика/: Бяло
Земно семейство: Полярно
Чакра: Коронна
Човешки Холон: Палец на лява ръка
Планета: Меркурий, 1 орбита
Раса: Бяла Коренна Раса
Клан: Бял Клан на Истината

Характеристика: Сърце, Преданост, Любов, Емоции, Вяра в духовното развитие, Пробив, Нови начала, Взаимоотношения, Духовни спътници, Проблеми на емоционалното тяло, Реформиране на миналото, Духовна сила, Пазители и Водачи

Мъдроста на сянката: Привързване, Емоционална драма, Гняв, Емоционални реакции, Проблеми на егото, Проблеми на емоционалното тяло, Собственическо чувство, Страх, Страх от близост, Ревност, Потъване в житейската драма, Чувство, че сте изоставени сами по пътя, Привидно изолирани от своите духовни спътници.

Трансформация на сянката: Достигнете до състоянието на обективен „свидетел", който безпристрастно наблюдава емоционалната драма и освобождава това, което изживявате. Оттеглете емоциите си от драмата и ги пренесете на избрано от вас място, като приемете техните уроци и излекувате първоначалната причина. Отворете се за връзката и подкрепата на вашите духовни спътници.

Мъдроста на хармонията: Афинитет

Мудра: Поставете лявата ръка на сърцето си, дясната ръка е сгъната в лакътя под прав ъгъл с длан напред и събрани пръсти.

Медитация: „Аз съм преданата стрела, която полита към зората на моето предопределение."

Основно значение на знака: 
Кучето е създание, което обича с отворено сърце. Дай му своята грижа и обич и то ще бъде верен спътник до живот. Кучето обича без ограничения и очаквания. То ни напомня, че любовта започва в нашите собствени сърца със само-любов и само-приемане и след това естествено се разпростира навън, към другите. Когато сме доволни от съществуването си и уверени в себе си, ние ставаме жив пример на въплъщение на безусловна любов. Любов, която обхваща всички живи същества, без дискриминация. 
Практикувай състрадание и лоялност към принципите си.
Отвори сърцето си. Прегърни сърцата на всички и всичко. Виж ги като един цялостен организъм, който резонира с кристалната сърцевина на нашата планета.
Там, където твоето Сърце среща моето Сърце, има само едно Сърце.

Девиз: Едно сърце, една любов,една лоялност, другари по съдба

Утвърждение: „Аз се отварям за нови начала. Аз приемам пазители и водачи."

Галерия към статията

 
Снимки (15)