Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

11 Синя Маймуна – ЧУЕН (CHUEN)

Размер на шрифта: a a a

11 Синя Маймуна - ЧУЕН (CHUEN)
(кин 11, 31, 51, 71, 91, 111, 131, 151, 171, 191, 211, 231 и 251) 

Играе и подчертава силата на магията

Посока: Запад
Действие: Игра
Сила: Магия
Същност: Илюзия
Времева клетка: Обработка
Енергийна система: Трансформация, преобразуване
Цветно семейство /Хроматика/: Бяло
Земно семейство: Кардинално
Чакра: Гърлена
Човешки Холон: Показалец на лява ръка
Планета: Венера, 2 орбита
Раса: Синя Коренна Раса
Клан: Бял Клан на Истината

Характеристика: Невинност, Спонтанност, Вътрешно дете, Хумор, Аристичност, Маймуна, Измамник, Разрив, Прозрачност, Художник, Магия, Илюзия, Игра, Ловкост, Принцип на разумното сътворение на върховния живот

Мъдроста на сянката: Отглеждане и възпитаване на божественото дете, Да се правиш на глупак, Безчувственост, Борба, Дезинтеграция, Дисонанс, Загуба на радостта от живота, Защита, Злоупотреба с хумора, Липса на състрадание, Липса на упование, Пренасищане, Проекция, Съпротива, Прекалена сериозност, Проблем е изричането на собствената истина, Нечувствителност, Сарказъм

Трансформация на сянката: Отпуснете се! Казвайте истината директно. Не се бойте да сте раними, чувствителни и с отворено сърце. Приемайте всички „смущения" в живота с чувство за хумор. Възстановете чувствителността си, като излекувате вътрешното си дете.

Мъдроста на хармонията: Хумор

Мудра: С двете ръце на сърцето и невинна усмивка пъхнете непринудено палците си в ушите и започнете да мърдате и махате с пръсти.

Медитация: „Аз съм изкристализиралата в смях слънчевата светлина."

Основно значение на знака: Маймуната обича да играе. Тя е фокусник, илюзионист, жокерът в тестето. Маймуната ни учи да не вземаме живота твърде на сериозно и да намираме хумора във всяка ситуация и космическата шега такава, каквато е. Ако ти се струва, че хуморът е жесток, не се хващай на илюзията. Смехът е изцеляващ. Магията на Маймуната е много повече, отколкото вижда праволинейното съзнание в живота. Нужна е смелост, за да се смееш в лицето на бедата. Но да видиш светлината в ситуацията, често носи просветление. Когато забравите да играете в живота, бъдете сигурни, че Маймуната ще ви напомни. Ако правите планове на дни / Кинове/ с печат „Маймуна”, бъдете подготвени да се посмеете хубаво, когато се разпаднат. Намери Маймуната в себе си, която те гъделичка и ти напомня колко забавен може да бъде животът!

Девиз: Аз играя в магията на моята собствена невинност

Утвърждение: „Аз съм едно невинно, отворено, прозрачно божествено дете."

Галерия към статията

 
Снимки (15)