Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

13 Червен Звездоходец – БЕН (BEN)

Размер на шрифта: a a a

13 Червен Звездоходец - БЕН (BEN)
(кин 13, 33, 53, 73, 93, 113, 133, 153, 173, 193, 213, 233 и 253) 

Проучва и подчертава силата на космосът

Посока: Изток
Действие: Изследване
Сила: Будност
Същност: Пророчество
Времева клетка: Изпращане, изход
Енергийна система: Инициация
Цветно семейство /Хроматика/: Бяло
Земно семейство: Сигнално
Чакра: Слънчев сплит
Човешки Холон: Безименен пръст на лява ръка
Планета: Марс, 4 орбита
Раса: Червена Коренна Раса
Клан: Бял Клан на Истината

Характеристика: Флуидни отправни точки, Пътешественик във време-пространството, Небесен странник, Ангелски посланик, Колони на небесата, Решителност, Нови посоки, Мистично пътешествие, Състрадание, Пространство, Пробуждане, Изследване и Пророчество, Опора на Небесата и Земята, Стремеж към съединение на Небесата и Земята, Принцип на ръста на висшия разум, Тръстика

Мъдроста на сянката: Изолиране, Страх от неизвестното, Проблеми в развитието, Неспособност за справяне, Оттегляне, Отчужденост от битието на човек, Ограничени отправни точки

Трансформация на сянката: Изследвайте границите на своето израстване, като се изправите пред предизвикателствата. Привлечете в себе си светлината на смелостта и състраданието и я излъчете към околните. Гледайте на живота като на свещено пътуване.

Мъдроста на хармонията: Равновесие

Мудра: Разперете ръце встрани под ъгъл 45 градуса, после ги вдигнете право нагоре като колони, отдалечени на десетина сантиметра една от друга, после, сгъвайки ги в лактите, започнете да ги движите надолу-нагоре между главата и сърцето, сякаш изграждате колона от енергия.

Медитация: „Аз съм зазвъняла камбана. Веднъж ударена, не мога да замлъкна. Нека светлината на любовта, която Аз Съм, се пролее в живота на всички, които докосна, и нека те бъдат осенени от нея вовеки."

Основно значение на знака: Звездоходецът е изследовател. Той е вечният пътешественик, чиито съюзници са четирите посоки. Свързвайки Небето и Земята посредством самия себе си, Звездоходецът е канал за Космическото, изразено на Земята. Той е проводник на енергия, връзка в божествения кръговрат, който предизвиква пробуждане в съзнанието. Пробудата се излъчва от Звездоходеца. Точно тук и точно сега. Практикувайки пробуждане в търсенията си в живота, можем да станем живо въплъщение на пророчеството. Пророчеството е биологично активна информация. Звездоходецът в нас може да активира тези около нас, заземявайки небесното течение. Изживей своето предначертание и активирай биологията си. Събуди се!

Девиз: Аз изследвам непознатото с будно съзнание

Утвърждение: „Аз съм колона на невидимия храм, който ще доведе рая на Земята."

Галерия към статията

 
Снимки (15)