Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

17 Червена Земя – КАБАН (CABAN)

Размер на шрифта: a a a

17 Червена Земя - КАБАН (CABAN)
(кин 17, 37, 57, 77, 97, 117, 137, 157, 177, 197, 217, 237 и 257) 

Развива се и подчертава силата на направлението

Посока: Изток
Действие: Еволюиране
Сила: Навигация
Същност: Синхронност
Времева клетка: Матрица
Енергийна система: Инициация
Цветно семейство /Хроматика/: Синьо
Земно семейство: Сърцевинно, Централно
Чакра: Сърдечна
Човешки Холон: Среден пръст на ляв крак
Планета: Уран, 8 орбита
Раса: Червена Коренна Раса
Клан: Син Клан на Небесата

Характеристика: Навигация, Еволюция, Саморегулация, Сила на Земята, Синхронност, Сила на разумната синхронизация, Центрираност, Синергия, Синхроничност, Галактическо синхронизиране, Пазители на Земята, Световен приливен резонанс, Търсене на следи, Лечение с кристали, Щит

Мъдроста на сянката: Интелект, Живеене в миналото или бъдещето, Ненамиране на смисъл, Отчужденост от битието на човек, Пренебрегване на знаците, Прибързани заключения, Разграничаване, Отдаване на твърде голямо значение на знаци, символи, сънища и видения. Прибързани заключения, Неидентифициране със земното съществуване

Трансформация на сянката: Центрирайте се в настоящия момент. Наблюдавайте, без да си правите заключения. Позволете на цялостната картина да се прояви. Помнете, че сте избрали да дойдете на Земята в този уникален момент на трансформация.

Мъдрост на хармонията: звук

Мудра: Пръстите и палците на двете ръце се докосват, образувайки триъгълник, и сключени по този начин, минават от най-долните чакри до коронната над главата и после обратно до сърдечната (повторете три пъти).

Медитация: „Дар на свещения unis mundi, око на кентавър, свещена примка на уроборос, кръг на петте, бъди цялостен в мен.

Основно значение на знака: Земята е живо същество. Цялостна система. Ние не само съществуваме върху нея, но сме и  нейни проявления. Като такива, ние сме нищо повече от аспекти на нейното същество. Всеки аспект е част от голямото ? цяло. Тя ни организира чрез фини похвати. Ако излезем от илюзията на ограничението и разделението, ще намерим смисъл в синхронността. Всички синхронности/закономерности се случват в нейното щедро тяло. Тя ни ражда чрез сънуване. Ние сме нейната еволюция. Ние можем да навигираме нейната матрица, ако знаем добре това. Всеки знак ще придобие смисъл, ако се отърсим от  разделението си от нея и осъзнаем божествения й план. Нашата еволюция не е различна от нейната. Ние сме едно. Отдай се на нейната синхронност и ще можеш да навигираш Земята с лекота. Слушай нейните послания – сърцето на Земята, нейната кристална същност ни призовава всеки ден.

Девиз: Аз навигирам своята Земна сила, синхронизирайки галактическата еволюция

Утвърждение: „Аз съм в синхрон със своя център, силата на Земята е в синхрон с космическата сила.“

Галерия към статията

 
Снимки (15)