Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

18 Бяло Огледало – ЕЦНАБ (ETZ`NAB)

Размер на шрифта: a a a

18 Бяло Огледало - ЕЦНАБ (ETZ`NAB)
(кин 18, 38, 58, 78, 98, 118, 138, 158, 178, 198, 218, 238 и 258) 

Отразява и подчертава силата на безкрайността

Посока: Север
Действие: Отражение и медитация
Сила: Безкрайност
Същност: Подреденост
Времева клетка: Матрица
Енергийна система: Рафиниране, пречистване
Цветно семейство /Хроматика/: Синьо
Земно семейство: Сигнално
Чакра: Слънчев сплит
Човешки Холон: Безименен пръст на ляв крак
Планета: Нептун, 9 орбита
Раса: Бяла Коренна Раса
Клан: Син Клан на Небесата

Характеристика: Безкрайност, Подреденост, Зала на огледалата, Отражение и медитация, Ритуален модел на безвремието, Ритуално посвещение, Ритуален нож, Меч на мъдростта и изчистването, Безвремие, Различителна способност, Яснота, Духовно войнство, Меч на истината, Да се изправиш лице в лице със сянката, Интегриране на парадокса, Илюзия/Заблуда

Мъдроста на сянката: Илюзия, Критика, Неувереност, Сянка, Попадане в капана на Илюзията, Безизходица, Дисонанс, Емоционални реакции, Идентификация, Недовършена работа, Непълнота във възприятията, Осъждане, Отделност от Духа, Претоварване на ума, Проблеми на егото, Проблеми на емоционалното тяло, Проекция, Решаване на проблеми, Свръхреактивност, Страх, Страх от близост, Хората като огледала. Изолираност, „Затворени" в една проблематична огледална зала, Убеденост, че илюзията има власт над способността ни да променяме преживяванията си. 

Трансформация на сянката: Гледайте на огледалата, предоставени ви от другите хора и от ситуациите, като на подаръци. Вижте по какъв начин поддържате илюзията в живота си. Разчитайте на различителната си способност. Изправете се срещу сянката си. Погледнете в огледалото. Владейте меча на истината в живота си, за да можете да освобождавате и да прощавате.

Мъдроста на хармонията: Дисонанс

Мудра: Вдигнете едната, а после и другата ръка над главата си, след това ги кръстосайте по диагонал и ги спуснете надолу, сякаш са мечове, прорязващи илюзията.

Медитация: „Аз съм мечът, който не е меч, и може да изреже онова, което всъщност никога не е било; само едно огледално отражение на истината отвъд огледалата."

Основно значение на знака: Огледалото е повече от просто статично отражение. То е коридор от огледала, отразяващи се едно в друго в безкрайността. Както безбройните галактики, разпръснати във видимия космос, редът се простира докъдето стига погледът и отвъд. Огледалото отразява безкраен ред. Естественият ред на Вселената. Изобилстващ във всички посоки. Излъчващ се навън от всеки център в неспирно съвършенство. Ако се фокусираме върху това многоизмеренно отражение, можем да видим всичките си аспекти. Можем да станем собствените си отражения. Можем да отразяваме вместо другите. Заедно можем да отразяваме безкрайно. Заедно можем да се превърнем в огледало на вселенската безкрайност. Не се страхувай да погледнеш в огледалото, в отражението няма мнение. Това е огледалото на безкрайните възможности. Ако не ти харесва онова, което виждаш, погледни отново.

Девиз: Аз медитирам върху безкрайните отражения на божественото

Утвърждение: „Аз съм истината отвъд огледалата. Сега пристъпвам през огледалото в по-голямата реалност."

Галерия към статията

 
Снимки (15)