Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

20 Жълто Слънце – АХАУ (AHAU)

Размер на шрифта: a a a

20 Жълто Слънце - АХАУ (AHAU)
(кин 20, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 200, 220, 240 и 260) 

Осветлява и подчертава силата на огнената вселена

Посока: Юг
Действие: Просветляване, саморегулиране
Сила: Вселенски огън
Същност: Живот
Времева клетка: Матрица
Енергийна система: Съзряване
Цветно семейство /Хроматика/: Жьлто
Земно семейство: Полярно
Чакра: Коронна
Човешки Холон: Палец на дясна ръка
Планета: Плутон, 10 орбита
Раса: Жълта Коренна Раса
Клан: Жълт Клан на огъня

Характеристика: Вселенски огън, Слънчев разум, Слънчев владетел, Господство, Просветление, Осъзнаване на слънчевото тяло, Мъдрост, Разбиране, Способност да се постига и поражда пълен цикъл, Единение, Цялостност, Извисяване, Безусловна любов, Слънчево майсторство, Христово съзнание, Език на светлината, Екстаз, Безгранично блаженство, Корона

Мъдроста на сянката: Идеята за Аз-а, Идеята за Бог, Безусловност, Ограничаване, Поставяне на условия, Да ограничаваш себе си и Бог/Богинята, Да обичаш, поставяйки условия, Натоварен с очаквания и преценки, Проблеми, свързани с идеалите и идентификацията

Трансформация на сянката: Бъдете присъствието на любовта, което ви прави свободни. Подложете на проверка своето разбиране за себе си и Божественото. Упражнявайте изкуството на приемането и позволяването, за да се превърнете във въплъщение на безусловната любов.

Мъдроста на хармонията: Хармонични обертонове

Мудра: Дръжте ръцете си - докато не изтръпнат - изпънати напред на ширината на раменете, с длани, обърнати към лицето на нивото на очите, после обърнете дланите навън и разтворете ръцете си като за прегръдка, за да излъчват слънчевото съзнание.

Медитация: „Златната птица, която живее в човешкото сърце, живее и в Слънцето."

Основно значение на знака: Като най-близката звезда до планетата и централно за нашата слънчева система, Слънцето е основният източник на топлина, светлина и живот. В безкрайно въртене около тази огромна огнена топка, докато се движим спираловидно през пространството, ние разбираме смисъла на това, че Слънцето е ключово за нашата еволюция на тази планета – неговите светлинни лъчи съдържат галактическа информация, за да донесат просветление. Почитай слънцето, както и вътрешния си пламък, който е постоянен извор на яснота, надежда и вдъхновение, осветяващ златната пътека и определящ пътя.
Празнувай Вселенския огън, който гори непрестанно и живее в сърцата на всичко живо!

Девиз: Аз съм вселенският огън, който подхранва планетарното възнесение

Утвърждение: „Аз съм дете на светлината, короновано със собствената си сила и с прозрачността на божествено дете, каквото знам, че съм."

Галерия към статията

 
Снимки (15)