Публикации / Пътеводител

Ден Извън Времето 2014

Размер на шрифта: a a a


Календарът на 13-те Луни е един от Календарите на Маите. Съвременната наука признава, че това е най- точният календар на планетата. Той има единна точка на синхронизация за всички космически цикли. Тази точка е 26 юли всяка година. От тази дата нататък започва Маянската Нова година.

В този ден на Млечния Път в една линия застават Слънцето, извършило пълен оборот около оста си, планетата Земя, извършила пълен оборот около Слънцето, Луната, извършила своите 13 оборота и Сириус. В Египет почти всички храмове, а също и посоката на Сфинкса също са изравнени по тази линия.

Календарът 13 Луни синхронизира слънчево-лунната година от 365 дни  с 260-дневния Галактически оборот. Календарът може да бъде представен като Вълнов Модул, в който един негов кин е равен на една Луна, състояща се от 28 дни. От 26 юли започва новата година – това е първият ден на първата Луна.

Ако умножим числото 13 с числото 28 ще получим 364. 1 ден в годината остава за Ден Извън Времето. Този ден е 25 юли. През този ден ние сме освободени от влиянието на Времето.

Какво се случва в този ден? Земята се потапя в състояние на тишина и спокойствие. Става изчистване от старите програми, цялата Вселена се настройва на единен ритъм, извършва се подготовка за новия цикъл, новите програми.

Това е галактически ден на свободата, изкуството, творчеството, световно опрощение, молитви и медитации за мир. Това е денят, когато изкуството може да излезе извън границите на историята. Препоръчва се всички мероприятия през този ден да започват с медитацията Дъгов Мост. Тази медитация предизвиква телепатичната вълна на любовта, която ни съединява с центъра на Земята, с нейното електро- магнитно поле, а също и с всички хора на планетата, които участват в тази медитация. Така ние създаваме матрица на съобщението, която съдейства за осъзнатото проявление на Ноосферата-менталната обвивка на Земята.

Тази матрица създава защитно поле от позитивни мисловни вибрации, което на свой ред поддържа резонансното поле на Земята в състояние на мир и хармония.

Дъговият Мост е мост на мира, за който се говори в пророчествата. Именно той завинаги съединява триизмерната Земя с четвъртото и по-високите измерения, даряващи мир и хармония, които никой не може да разруши.

Медитацията може да се провежда самостоятелно или в група, най- добре рано сутринта. Отначало медитирайте над тази картина.

МЕДИТАЦИЯ „ДЪГОВ МОСТ”

Седнете удобно или легнете по гръб с прибрани ръце. Затворете очи. Дишайте равномерно. Отпуснете тялото си - краката, торса, гърба, плещите, ръцете, главата. Почувствайте се леки и ефирни. Опитайте да се освободите от мислите си. Не се борете с тях, а ги пуснете да текат като река, докато вие стоите на брега и наблюдавате как те преминават.

Представете си, че се намирате в центъра на Земята, в огромен Кристален Октаедър. Отгоре Октаедърът има две червени и две бели стени, а отдолу – две сини и две жълти стени. В центъра на този огромен кристал има светеща сияеща точка от бяла светлина.

От северната сияеща точка към северния и южния връх на октаедъра се насочва ефирен стълб или ос от светлина. Тази ос от светлина е съпроводена от две спирални преплетени тръби, през които непрекъснато преминава плазмена енергия. Образувалите се спирали от двете тръби, подобно на веригата на ДНК са оцветени в червен и син цвят.

Кристалното ядро съдържа четири атома, всеки от които се състои от седем точки. Червеният атом се намира в северната част на оста от светлина и е обгърнат от двете тръби. Синият атом е на южния връх. Червеният и синият атоми се въртят в противоположни посоки: Червеният атом - по часовниковата стрелка, а синият южен атом – обратно на часовниковата стрелка.

Гравитационното поле на октаедъра се движи хоризонтално на блестящата централна точка. В гравитационното поле се разполагат точно един срещу друг противоположно два атома: бял и жълт. Те се въртят бавно, обратно на часовниковата стрелка, извършвайки кръгово движение на една и съща ос, около централната точка от светлина.

Сега си представете как от центъра на кристала по посока двата полюса на Земята се устремява мощен поток от плазма, съставен от различни цветове, изпълнени със светлина. Този поток, изригващ от полюсите на Земята, образува две ярки дъги, разположени под ъгъл от 180 градуса. Земята се върти около оста си, а Дъговия Мост остава неподвижен.

Сега вземете цялата Земя, въртяща се вътре в Дъговия Мост, и я поставете в своето сърце. Представете си как двата потока от Дъговата Светлина преминават през вашата централна ос над главата и под нозете ви. Сега Вие и Земята сте заедно.

Оставете красотата да изпълни бавно сърцето ви и многоцветната светлина на Дъгата да проникне във всяка ваша клетка на физическото тяло, за да я изпълни с великолепие.

Отворете бавно очи.
Дъговият Мост на Мира по целия свят е истински! Всичко, което ражда въображението ни, чрез телепатичната вълна на любовта в течение на времето ще стане реалност. Мирът и хармонията ще се възцарят на планетата завинаги.
Сега вие и Земята сте едно. Дъговият Мост за Целия Свят е реален.

Елена Познякова - Астролог, метафизик
РУЖКА КАЛИНОВА - Математик, Изследовател на Маянския Календар

Галерия към статията

 
Снимки (8)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.