Събития

„Закона За Привличане и Как Създаваме Собствената Си Реалност”

Автор Vaseto (PAN Bulgaria)
Публикувано на 12.02.2011 г.
България, гр.София, МАГАЙА - Център за Йога и Практик

Лектор: Мона - ученик на Abraham-Hicks  

Вход: Такса за участие 30 лв. Заплаща се на място.

Къде: МАГАЙА - Център за Йога и Практики, бул."Мария Луиза" №32, ет. 1, гр.София 1000 

Кога: на 26 Февруари от 17:00 часа - до 22.00 часа.

След дългогодишно изучаване на различни практики и техники за самоусъвършенстване,  ЗАКОНЪТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО ме срещна с Ейбрахам. Благодарение на тях открих всички „тайни”, нужни на човека, за да върви по Пътя на намерението, предначертан от неговата собствена нефизическа перспектива.

Преди да тръгна по света, за да осъществя големите си мечти, искам да оставя това знание в България. За целта създадох сайта на Нова Реалност и организирам семинари в различни градове.

В тях разкривам трите основни тайни, една от които е Законът за привличането и неговото практическо приложение.

След това отговарям на въпроси от гледна точка на това възраждащо се знание.

Накрая предоставям някои от основните изпитани практики, които улесняват и забързват процеса на осъзнаване и овладяване на мислите и емоциите.

Когато тръгнах по пътя на овладяване на мислите, подцених значително силата на подсъзнанието си и надцених способностите си да го контролирам чрез съзнанието. Това предизвика сериозни сътресения в реалността ми и наложи абсолютна отдаденост и дисциплина в практиката. От момента, в който стабилизирах вибрацията си и започнах да помагам на другите, които тръгват по този път, наблюдавам една закономерност – всички правят същата „грешка”. Но тяхното предимство днес е, че могат да споделят опита си с мен и други „колеги – съзнателни творци на реалност”.

На тези срещи се създават контакти, които са много полезни, дори нужни за всеки, който тръгва по пътя на самоосъзнаване. Знанието, което разпространявам, е най-бързо разпространяващата се информация в света сега. То е директно свързано с промяната в колективното съзнание и настъпването на новата епоха, с условно начало 2012 година.

Това знание ще бъде масово достояние в много близко бъдеще, защото се отнася до пълен контрол над реалността.

Това е единственият начин да направим света такъв, какъвто мечтаем да бъде. Хората с отворени съзнания ще обединят мисълта си и ще променят реалността на човечеството със сила и скорост многократно по-голяма от тази на досегашните „владетели” от типа Г-8.

Но преди да можем да работим като единно съзнание, всеки от нас трябва да овладее собственото си съзнание и да промени собствената си реалност.

Ние сме в самото начало на този процес.

Истинското майсторство е да владееш собствените си мисли!