Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

111-то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Осмата Галактическа Луна на Целостта от Годината на Червената Космическа Луна

Фондацията на Закона за Времето има честта да обяви, че официално сме обединили усилията си с Международния Алианс за Правата на Майката Земя през изминалата Резонансна Луна на 19 Ден, Кин 95 (28 Януари 2019 г.).

Този съюз беше обявен на церемония в Тепотслан (Tepotzlin), Мексико, за да се признаят и засилят взаимните усилия на ключовите организации, работещи заедно за подобряване, благополучие, щастие и мир на цялото планетарно семейство и на Майката Земя.

В тази епоха на механизирано съзнание много хора нямат време да обмислят и признаят ефектите на съвременния живот върху Природата. Фондацията за Закона на Времето счита, че несъвпада с циклите на Природата е основната причина за дисфункционалността на човешкия вид: токсична почва, генетично модифицирани и преработени продукти, замърсени територии и океани, неравенство и социална среда, които само допринасят за това човешките болести да достигнат до точката, в която човека буквално полудява.

Според основателят на Фондацията на Закона за Времето, учения и визионер-авторът Д-р Хосе Аргуелес, това е част от процеса, предизвикващ кризата, известна като биосферно-ноосферен преход. Това означава, че преминаваме от един етап на еволюция към друг, а именно: Ноосферата.

Ноосферата се отнася до Планетарния Разум и присъщата му интелектуална Система.

За да подпомогне ускоряването на тази еволюция в Ноосферата като съюз със Световното Посолство на Активистите за Мир, Фондацията се ангажира да:

1. Обучение за честотите на времето: Изкуствено време (12:60) и Естествено (Природно) време (13:20). Всичко в природата се основава на честотата на времето, която управлява растежа и развитието на всички явления.

2. Създаване на Нови образователни системи, базирани на природните цикли. Профилът на тази нова учебна програма се съдържа в обширната литература, достъпна на уебсайта на Фондацията

3. Работа с различни групи по различни учебни предмети, които се основават на земята и се простират във всички аспекти на човешкия живот: здраве, ново общество, балансиране на мозъка, икономика, наука, изкуство, алтернативна енергия, медитация и нови системи за времето и мисълта, и естеството на биосферата и световната ситуация като цяло.

4. Популяризиране на „Времето е Изкуство”. Провеждане на ежегодния Ден Извън Времето, празник на времето: Мир чрез Култура на всеки 25 юли. Тази година празникът ще бъде в Теотихуакан, Мексико, след четиридневно събитие в Паленке. 

В тази Галактическа Луна ние сме призовани да се издигнем до най-високата ни цялостност, за да хармонизираме дисонансните честоти в нашето ежедневие, както и в планетарния живот. 

В пулсарната геометрия, осмият тон е вторият тон на самостоятелния триизмерен пулсар на разум-формата, обединяващ тоновете 4, 8 и 12, който ни напомня, че всичко в света на формата започва в ума. 

Добре дошли в Галактическата Луна на Целостта, Хармонизацията и Моделирането

Синхроничности на Звездните Пътешественици – Осма Галактическа Луна с Тотем Сокол - Годината на Червената Космическа Луна

Дали, Ден 1, Kин 105, Червена Магнитна Змия (7 Февруари 2019 г.)
Добре дошли в Галактическата Луна! Tази Луна съдържа първия десет-дневен пробег на Галактически Активиращи Портали на Цолкин.
Обобщени текущи цикли:
- Година (365-дневен цикъл): Червена Космическа Луна.
- Спин (260-дневен цикъл): 44-ти Спин от началото на Дриймспел-броенето по 13-Лунния Календар (1987 г.).
- Сезон (65-дневен цикъл): Сезонът на Синия Орел, на Видението: син Галактически Спектър 
- Замък (52-дневен цикъл): Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията – Трансформира Звездата.
- Луна (28-дневен цикъл): Галактическа Луна на Целостта, тотем Ястреб - „Живея ли съгласно своите убеждения”?
- Вълнов Модул (13-дневен цикъл): 9–ти Вълнов Модул на Червената Змия, на Жизнената Сила.
Днес започва 52-дневният Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията – Трансформира Звездата (който ще завърши на 30 март 2019, кин 156~ 13. Воин). Днес също започва и 13- дневният ВМ на Червената Змия, на Жизнената Сила, който е 9-ти ВМ от Цолкин и червения/иницииращ Вълнов Модул от 52-дневния Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията: племето на Змията инициира горенето с жизнената си сила. Да си спомним истината за Галактическия Малдек... Tози ВМ завършва на Kин 116~12.Воин (12 Ден от 8 Луна / 18 февруари 2019).

 

Сели, Ден 2, Kин 106, Бял Лунен Съединител на Световете (8 Февруари 2019 г.)
Днес започва Алфа последователния Пробег на 10-те Галактически Активни Портали!

Kaли, Ден 11, Kин 115, Син Спектрален Орел (17 Февруари 2019 г.)
Днес приключва Алфа Пробега на 10-те Галактически Активни Портали.

Лими, Ден 13, Kин 117, Червена Космическа Земя (19 Февруари 2019 г.)
Пълнолуние.

Силио, Ден 14, Kин 118, Бяло Магнитно Огледало (20 Февруари 2019 г.)
Днес започва 13-дневният Бял Вълнов Модул на Безкрайността, 10-тия ВМ от Цолкин и Белият / Рафиниращ ВМ от 52-дневния Син Западен Замък на Горенето: Двор на Магията: племето на огледалото усъвършенства горенето чрез силата на безкрайността. Спомнете си истината за Слънчевия Нептун... Този ВМ ще завърши на Кин 130, Бяло Космическо Куче (Ден 26 от тази Луна / 4 Март 2019 г.).
Гaма, Ден 17, Kин 121, Червен Само-съществуващ Дракон (23 Февруари 2019 г.)
Днес започва 20-дневната мистична колона. Това е точният център на 20-те дни от 260-киновия цикъл и визуално е показан като перфектната централна колона на Цолкин/Хармоничен Модул.

Лими, Ден 27, Kин 131, Синя Магнитна Маймуна (5 Maрт 2019 г.)
Днес започва 13-дневният Вълнов Модул на Синята Маймуна, на Магията, 11-ти ВМ от Цолкин и синия / трансформиращ ВМ на 52-дневния Син Западен Замък на Горенето:Двор на Магията:племето на маймуната трансформира изгарянето чрез силата на магията. Спомнете си истината за Слънчевата Венера... Този ВМ ще завърши на Кин 143, Синя Космическа Нощ (Кали, Ден 11 на Слънчевата Луна / 17 Март 2019 г.).

 

Силио, Ден 28, Kин 132, Жълт Лунен Човек, 8-ми Ясен Знак на Пакал Вотан
Новолуние. Днес е Ден за Световна Медитация Дъгов Мост - Нека Дъговият Мост да обедини нашата визия за универсален мир на Земята!

Кодове на Хептадните Пътеки за Галактическа Луна на Спотеността

В 52-седмичното пътуване през 52-те Хептадни Пътеки на Хунаб Ку 21- Галактическото Дърво на Живота и Знанието, за Галактическата Луна се активират следните Хептадни Пътеки:

Седмица 1 - Иницииране

29 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Навигацията
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 1 – Плазма Силиo 7 /7 - 13 Февруари 2019 г.)

Седмица 2 - Пречистване

30 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Медитацията
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 8 - Плазма Силиo 14 /14 - 20 Февруари 2019 г.)

Седмица 3 - Tрансформация

31 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Само-Съществуващото Поколение
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 15 - Плазма Силиo 21 /21 - 27 Февруари 2019 г.)

Седмица 4 - Съзряване

32 Хептадна Пътека: Хунаб Ку пренася Просветлението
(Галактическа Луна, Плазма Дали, Ден 22 - Плазма Силиo 28 /28 Февруари - 6 Март 2019 г.)

Наблюдавайте как четирите пътеки в рамките на Галактическата Луна са като "верижно колело" в Хунаб Ку / Галактическото Ядро!

В галактическата надстройка / Хунаб Ку 21, четирите хептади(седмици) на галактическата луна - взети като цяло - са мястото във времето, където е "Ядрото на Матрицата –Хунаб Ку". Хунаб Ку означава "даряващ движението и мярката" и означава наред с други неща и ядрото на галактиката. Тези четири Хептадни Пътеки, които се появяват в ГАЛАКТИЧЕСКАТА Луна, са още една илюстрация за синхронизиращата сила на 13-Лунния Календар ... 

Вижте повече за Хептадните Пътеки в Хунаб Ку 21

Noosphere Forum CREST13 Planet Art Network

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.